Egypte/ Rode Zee/ Hurghada/ Makadi Bay
Stella Di Mare Garden Resort
All Inclusive - Hotel
  • 04:50
  • 00:45
  • jun , 32°C
  • 8 zwembaden, 1 met glijbaan
  • 2 à-la-carterestaurants
  • Verblijf op basis van All Inclusive
  • Meer lezen
8.1
Zeer goed53 beoordelingen

Stella Di Mare Garden Resort

Stella Di Mare Garden Resort (ex. Stella Makadi Garden) is het jongste zusje van het inmiddels bekende hotel Stella Di Mare (ex. Stella Makadi Beach). Dit hotel voldoet aan alle dromen voor een heerlijke relaxvakantie. Je zult genieten van de vele faciliteiten die speciaal ontworpen zijn voor alle leeftijden. Dit hotel zal het woord "genieten" zeker waarmaken.

Ligging: Stella Di Mare Garden Resort in Makadi Bay

Stella Di Mare Garden Resort (ex. Stella Makadi Garden) ligt een kleine 15 min. lopen van het strand en 10 min. lopen naar Stella Di Mare (ex. Stella Makadi Beach). Er is een non-stop shuttlebus service naar Stella Di Mare wat direct aan het strand ligt.

Faciliteiten: Stella Di Mare Garden Resort

Het 5-sterren Stella Di Mare Garden Resort heeft 721 kamers verdeeld over 40 kleine gebouwen, met slechts een aantal verdieping, verdeeld over de grote tuinen. Niet alle gebouwen beschikken over een lift. Er zijn maar liefst 8 zwembaden waaronder een verwarmd zwembad, een activiteiten zwembad met een glijbaan en een golfslagbad, een jacuzzipool en een kinderzwembad. Bij de zwembaden en op het strand staan de ligbedden en parasols voor je klaar en kun je gratis gebruikmaken van de badhanddoekenservice. Het hoofdrestaurant verwent je met heerlijke buffetten voor je ontbijt, lunch en diner. Je kunt zowel binnen als buiten plaatsnemen en genieten van het uitzicht over het zwembad en de tuinen. Er zijn 2 à-la-carterestaurants: "royal wok" die je de Chinese keuken of "Layaly Beirut" die je de Libanese keuken zal tonen (vooraf reserveren). In een van de winkeltjes kun je altijd shoppen. Er is een pool bar waar je kunt genieten van een verfrissend drankje. Het strand, bij Stella Di Mare, heeft een 350 meter lange pier waarvan je een heerlijke duik in de prachtige zee kunt nemen. Tevens biedt Stella Di Mare Garden Resort een doktersservice, kapsalon en een wasservice (alle tegen betaling). Voor de kinderen is er een miniclub (4-12 jaar), een minidisco en een speeltuintje. Als je in Stella di Mare Gardens verblijft mag je alleen gebruik maken van het strand, beach restaurant, beach bar en de à-la-carterestaurants bij Stella di Mare Beach.

Hotelkamer:

Je standaardkamer (max. 2 volw. + 2 kind of 3 volw. + 1 kind) in Stella Di Mare Garden Resort is voorzien van een badkamer met bad/douche, toilet en föhn. De kamer heeft airconditioning, telefoon, televisie, minibar (tegen betaling), kluisje (gratis), wifi (tegen betaling), koffie-/theezetfaciliteiten en de meeste kamers beschikken over een terras of een balkon met zitje.

Tegen een meerprijs zijn er standaardkamers met zwembadzicht (max. 2 volw. + 2 kind of 3 volw. + 1 kind) te boeken.

Voor gezinnen zijn er familiekamers (min. 4 personen, max. 2 volw. + 3 kind. / 3 volw. + 2 kind. / 4 volw. + 1 kind), bestaande uit 2 aparte ruimtes met verbindingsdeur.

De voordeelkamer beschikt over dezelfde faciliteiten als de standaardkamer, echter beperkt in voorraad en nóg scherper geprijsd.

Sport & Ontspanning:

Stella Di Mare Garden Resort beschikt over een prachtige Spa & Health Club. Wil je gebruikmaken van de sauna, Turks bad en een lekkere massage is dat zeker mogelijk (tegen betaling). Je kunt gratis gebruikmaken van de fitnessruimte. Verder biedt het resort je aerobics, yoga, beachvolleybal, darts en tafeltennis. Tegen betaling: tennis, biljart, gameroom en watersporten aan het strand. Het animatieteam verzorgt dagelijks een gevarieerd programma.

Verzorging Zomer 2019: Stella Di Mare Garden Resort

Je verblijft op basis van All Inclusive: ontbijt (07.00-10.00), laat ontbijt (10.30-11.30, vast menu), lunch (12.30-15.00) en diner (18.30-21.30), alle in buffetvorm. Snacks (12.30-15.00) en koffie/thee met koekjes (15.30-17.00). Alle door het hotel geselecteerde lokale alcoholische en non alcoholische drankjes zijn inbegrepen tussen 10.00-23.00 uur. Tegen betaling: import drankjes, drankjes in de disco, diner in de à-la-carterestaurants (vooraf reserveren), drankjes in flessen, de Bedouin Tent en verse vruchtensappen.

Verzorging Winter 2019-2020: Stella Di Mare Garden Resort

Je verblijft op basis van All Inclusive: ontbijt (07.00-10.00), laat ontbijt (10.30-11.30), lunch (12.30-15.00) en diner (18.30-21.30), alle in buffetvorm. Snacks (12.30-17.00) en nachtsnack (22.30-00.30). Bij verblijf van minimaal een week kun je 2 maal dineren in de à-la-carterestaurants (vooraf reserveren). Alle door het hotel geselecteerde lokale alcoholische en alcoholvrije drankjes zijn inbegrepen tussen 10.00 en 23.00 uur. Tegen betaling: import drankjes, drankjes in de disco, drinken in flessen, ijsjes en verse vruchtensappen.

Bijzonderheden:

In rustige periodes kan het voorkomen dat de gasten van Stella Di Mare Garden Resort in Stella Makadi Beach worden ondergebracht.

Handig om te weten:

Voor reizen naar Egypte heb je een visum nodig dat je bij aankomst in Egypte kunt aanschaffen. Het visum is in de aankomsthal ter plaatse bij de Corendonbalie te verkrijgen voor €27,50 p.p. Dit bedrag kun je alleen in euro’s afrekenen en is inclusief de servicekosten.

Indien je ervoor kiest om zelf ter plaatse het visum te regelen is dat ook mogelijk. Tijdens de transfer zal de agent de lokale heffingen alsnog in rekening brengen. Belgische paspoorthouders dienen ook nog twee extra pasfoto's mee te nemen.

Lees hier de disclaimer n.a.v. bovenstaande accommodatie omschrijving.

De beoordelingen zijn door onze klanten geschreven na hun verblijf in Stella Di Mare Garden Resort

Bij accommodaties die meer dan 30 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 14 maanden verwijderd.

Totale score

8.1 Zeer goed

Gebaseerd op:
53 beoordelingen

Scoreverdeling
  • Algemene indruk 8.1
  • Ligging 8.1
  • Service 8.3
  • Prijs/kwaliteit 8.1
  • Eten 7.2
  • Kamers 8.5
  • Kindvriendelijk 9.0
  • Wifi kwaliteit 4.7
Ervaringen van onze klanten
Filter ervaringen
Sorteren op
Rotterdam, Nederland
7.0
Over Makadi Bay:

Nice sea, animation team and personel of hotel, but hotel itself, quality of rooms, food can be better

Over Stella Di Mare Garden Resort:

Good location if they will a little bit adjust location i will go there again.

  • Algemene indruk 6
  • Ligging 8
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 6
  • Eten 6
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit -
Duffel, Belgie
8.3
Over Makadi Bay:

Makadi Bay is rustig gelegen, wij waren hier begin November. Alle dagen zon, zo'n 30 graden. Echt een aanrader. Hurghada is bereikbaar met shuttle 2 x per dagen voor € 9 dus goed te doen.

Over Stella Di Mare Garden Resort:

De Garden is zeer rustig gelegen met practihe zwembaden. Op wandel afstand heb je De Beach ook met mooie zwembaden, een prachtig strand en een pier waar je schitterend rustig kan snorkelen. Wandelen kan je langs het strand en de hotels in heel de baai.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 8
  • Kamers 9
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit -
Knesselare, Belgium
7.2
Over Makadi Bay:

Hotel zoals vele anderen, bezoekje aan de zee aangeraden

Over Stella Di Mare Garden Resort:

Verouderd hotel, personeel heel vriendelijk, het eten heeft op mij zeer slechte indruk nagelaten

  • Algemene indruk 7
  • Ligging 8
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten -
  • Kamers 5
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit -
Nieuwerkerken, Belgie
8.2
Over Makadi Bay:

Het hotel had een mooi strand en het was zeer rustig gelegen. Ideaal voor een rustige vakantie.

Over Stella Di Mare Garden Resort:

Ik vond Makadi garden er iets mooier uitzien dan Stella beach. De zwembaden in stella beach zijn enorm verouderd. Beide hotels beschikken over een bar in het water en dat was super! Het personeel is enorm vriendelijk en je mag er alles aan vragen zonder dat er fooien verwacht worden. Het zou leuk zijn om eens met de kids te doen. Voor deze prijs vond ik het zeker een geslaagder vakantie. Enkel de vele russen zijn een minpunt en ook het eten mag iets gevarieerder zijn. Zeker voor de kinderen. Maar hetegene wat er is is zeker en vast lekker! Ik snap niet dat sommige mensen het niet te vreten vinden....

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 7
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 6
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit -
Tilburg, Nederland
6.3
Over Makadi Bay:

de bestemming is goed, zeker als je ook gebruik mag maken van Makadi Beach.

Over Stella Di Mare Garden Resort:

Het hotel holt achteruit qua hygiëne en eten. Op schoonmaak en bediening wordt bezuinigd. De restaurants en openbare toiletten zijn zo smerig, het eten is ronduit slecht. Van het eten op het strand wordt je zeker ziek.Openbare ruimtes worden nauwelijks schoongemaakt. Dit was vier jaar geleden wel anders.

  • Algemene indruk 6
  • Ligging 8
  • Service 7
  • Prijs/kwaliteit 7
  • Eten 1
  • Kamers 9
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit -
Oudenbosch, Nederland
7.2
Over Makadi Bay:

Prachtig aan n wondermooie blauwe zee, enkele mooie trapjes gemaakt op die zee en gesnorkeld. Deze tripjes geboekt bij Zaza

Over Stella Di Mare Garden Resort:

Kamers keurig en ruim, werden ook netjes onderhouden tijdens ons verblijf. Service aan de receptie niet fijn, bij aankomst ( erg laat met drie kinderen ) gedoe over de bestelde kamers en geen begeleiding. We kregen een enveloppe met papieren en polsbandjes en dat was t, na lang aandringen ging er iemand mee. Bij de kamer aangekomen was er geen derde bed aanwezig, weer bellen en wachten en intussen was het nacht Russische gasten werden steeds tussen door en met voorrang geholpen, en de toiletten in de lobby waren smerig en zonder handdoekjes Restaurant vies en meubilair ook, apparatuur oud en vuil, eten niet veel bijzonders. Ontbijt wel erg veel keus.

  • Algemene indruk 7
  • Ligging 8
  • Service 7
  • Prijs/kwaliteit 7
  • Eten 6
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit -
Zwijndrecht, Nederland
6.8
Over Makadi Bay:

Het hotel ligt in een rustig gedeelte van Hurghada. Op zich niks mis mee, al ben je 's-avonds wel alleen aangewezen op het hotel. Gezellig rondlopen in Hurghada is er 's-avonds dus niet bij.

Over Stella Di Mare Garden Resort:

Het hotel is prima, met hele mooie kamers. Zwembaden zijn er voldoende en de mogelijkheid om ook gebruik te kunnen maken van de accommodatie van Stella Makadi Beach is prima. Jammer is het wel dat het hotel voor 90 % is volgeboekt met Russen. De indruk die wij ook hadden is dat de variatie in het eten minder was als 3 jaar geleden. Maar om en week lekker te relaxen is het een prima accommodatie .

  • Algemene indruk 7
  • Ligging 7
  • Service 7
  • Prijs/kwaliteit 6
  • Eten 6
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit -
Zwolle, Nederland
6.8
Over Makadi Bay:

De omgeving en het verblijf was zoals wij het hadden verwacht

Over Stella Di Mare Garden Resort:

De accommodatie was goed en voldeed aan de verwachtingen.

  • Algemene indruk 7
  • Ligging 7
  • Service 7
  • Prijs/kwaliteit 7
  • Eten 6
  • Kamers 7
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit -
Den Haag, Nederland
8.3
Over Makadi Bay:

Jammer vond ik dat het zeewater door eb en vloed aardig eindje lopen was. Ik zou verplichten dat er NIET over het braakliggend strand mag worden gelopen voor zeediertjes en koraalgroei. Verder in de omgeving van hotel niks te doen, maar dat vond ik zelf wel heerlijk, lekker rustig.

Over Stella Di Mare Garden Resort:

Hotelkamer vond ik top, erg netjes, groot en van alles voorzien. Zou nog wat zijn om waterkoker met thee en koffie neer te zetten. Hotel was leuk en ruim overzichtelijk ingedeeld, weg naar strand en Stella Beach prima te doen. Voor al het eten deed men echt hun best, vlees was lekker maar rest vond ik erg matig. Ik ben er ook ziek van geworden, dus dat zegt mij genoeg.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 9
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 6
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit -
Nijlen, Belgie
7.2
Over Makadi Bay:

Rustige plaats waar weinig te beleven is. Ideaal voor een gewone rustvakantie.

Over Stella Di Mare Garden Resort:

Het hotel is ten opzichte van twee jaar geleden verminderd in kwaliteit. Toch blijft het een redelijk hotel voor een rustvakantie. Ik ga wel geen derde keer weer.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 5
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 7
  • Eten 7
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit -

Egypte - Rode Zee - Hurghada - Makadi Bay

Stella Di Mare Garden Resort

Vluchtinformatie Hurghada

Er wordt meerdere malen per week gevlogen vanaf Amsterdam naar deze bestemming. De vluchten worden uitgevoerd met een moderne Boeing 737-800 van Corendon Dutch Airlines of met een airbus van Nesma Airlines.

De vluchtduur naar de luchthaven van Hurghada bedraagt ca 4.50 uur.

Transfertijd vanaf de luchthaven Hurghada naar:

Hurghada: ca. 30 minuten
El Gouna: ca. 30 minuten
Sahl Hasheesh: ca. 35 minuten
Makadi Bay: ca. 45 minuten
Soma Bay: ca. 50 minuten
Safaga: ca. 60 minuten
El Quseir: ca. 110 minuten

De genoemde transfertijden zijn slechts ter indicatie en kunnen afwijken door diverse omstandigheden.

De transfer naar uw accommodatie is inbegrepen indien u een pakketreis bij ons heeft geboekt.

Child discount info