Egypte/ Rode Zee/ Hurghada/ Hurghada-Stad
Titanic Palace & Aqua Park
All Inclusive - Hotel
  • 04:50
  • 00:20
  • mrt , 25°C
  • Direct aan het privéstrand
  • 4 à-la-carterestaurants
  • Aquapark met glijbanen en golfslagbad
  • Meer lezen
8.3
Zeer goed31 beoordelingen

Titanic Palace & Aqua Park

Het Titanic Palace & Aqua Park is een heerlijk 5-sterren hotel, gebouwd in Griekse stijl en direct aan het kindvriendelijke strand. Het hotel biedt tal van faciliteiten, zoals meerdere zwembaden, 2 buffet- en 4 à-la-carterestaurants, een Spa Center, een geweldig aquapark en een leuk animatieteam. Titanic Palace & Aqua Park biedt een ideale combinatie van ontspanning, zon en avontuur.

Ligging: Titanic Palace & Aqua Park nabij Hurghada

Titanic Palace & Aqua Park ligt direct aan het privé strand met een langzaam aflopend strand waardoor het kindvriendelijk is. Het centrum van Hurghada ligt op ongeveer 20 kilometer. In de omgeving van het hotel vind je diverse winkeltjes.

Faciliteiten: Titanic Palace & Aqua Park

Titanic Palace & Aqua Park telt 593 kamers verdeeld over diverse gebouwen met maximaal 2 verdiepingen. Er is een 24-uursreceptie, een bagageruimte en 1 lift aanwezig.
Voor je maaltijden kun je terecht bij 2 buffetrestaurants en 4 à-la-carterestaurants (o.a. Mexicaans en Japans/Chinees, vooraf reserveren). Bij de diverse bars kun je terecht voor een drankje of een snack en er is een disco.
In de tuin vind je meerdere zwembaden, waarvan 1 zwembad verwarmd in de winter, een kinderbad en een aquapark met meerdere glijbanen en een golfslagbad. Rondom de zwembaden en op het strand kun je gratis gebruikmaken van de ligbedden, parasols en de badhanddoekenservice.
Titanic Palace & Aqua Park biedt tegen betaling een doktersservice, een gameroom, een wasservice, winkeltjes en geldautomaten. In de openbare ruimtes kun je gratis gebruikmaken van wifi. Voor de kinderen is er 6 dagen per week een miniclub (4-12 jaar) en een minidisco en er is een speeltuin.

Hotelkamer:

Je standaardkamer (max. 2 volw. + 2 kind.) is netjes en verzorgd ingericht en beschikt over airconditioning, televisie, telefoon, kluisje (gratis), minibar, wifi (gratis) en een balkon met zitje. De badkamer is voorzien van een douche, toilet en föhn.

De bungalows (2 volw.) beschikken over dezelfde faciliteiten als de standaardkamer, echter worden de bungalows omringd door water en beschikken over een terras met zitje en direct toegang tot het zwembad.

Voor gezinnen zijn er familiekamers superior (4 personen), deze bestaan uit 1 grote ruimte met een slaapbank en een badkamer met jacuzzi. Tevens zijn er familiekamers (4 personen), deze bestaan uit 2 ruimtes.

Sport & Ontspanning:

De volgende activiteiten worden door Titanic Palace & Aqua Park aangeboden: tennis, fitness, minigolf, tafeltennis, waterpolo, aerobics, beachvolleybal, boccia en darts. Biljart, bowlen en diverse watersporten aan het strand zijn tegen betaling. In het Spa Center kun je tegen betaling gebruikmaken van de sauna, de jacuzzi, het Turks bad, massages en schoonheidsbehandelingen. Het animatieteam verzorgt dagelijks een leuk en gevarieerd animatieprogramma.

Verzorging Winter 2018-2019 en Zomer 2019: Titanic Palace & Aqua Park

Je verblijft in Titanic Palace & Aqua Park op basis van All Inclusive: ontbijt (07.00-10.00), laat ontbijt (10.00-11.00), lunch (12.30-14.30), diner (18.00-21.00) en laat diner (21.30-00.00) alle in buffetvorm. Diverse snacks (12.30-16.00), koffie/thee en koekjes (16.00-18.00), ijs (tijdens lunch en diner) en nachtsnack (00.00-06.00). Tijdens je verblijf kun je 2 maal dineren in één van de à-la-carterestaurants (vooraf reserveren). Alle door het hotel geselecteerde lokale alcoholische en alcoholvrije drankjes 24 uur per dag inbegrepen. Tegen betaling: import drankjes, de Alexander bar, verse vruchtensappen, (fris)drank in blik of fles en verpakt ijs.

Handig om te weten:

Voor reizen naar Egypte heb je een visum nodig dat je bij aankomst in Egypte kunt aanschaffen. Het visum is in de aankomsthal ter plaatse bij de Corendonbalie te verkrijgen voor €27,50 p.p. Dit bedrag kun je alleen in euro’s afrekenen en is inclusief de servicekosten.

Indien je ervoor kiest om zelf ter plaatse het visum te regelen is dat ook mogelijk. Tijdens de transfer zal de agent de lokale heffingen alsnog in rekening brengen. Belgische paspoorthouders dienen ook nog twee extra pasfoto's mee te nemen.

Lees hier de disclaimer n.a.v. bovenstaande accommodatie omschrijving.

Kenmerken

Algemene faciliteiten
  • Bagageruimte
  • Lift
  • Receptie
  • Zonneterras
  • Kluisjes
  • Lobby/lounge
  • Tuin
  • Wasservice
  • Wifi
Algemene kamer faciliteiten
  • Minibar
  • Televisie
  • Telefoon
  • Bad en/of douche
  • Airco
  • Föhn
Restaurants/Bars
  • Bar
  • Restaurant
Sport, Activiteiten & entertainment
  • Tennisbaan
  • Disco
Strand
  • Direct aan strand
Type
  • 4Kids
  • Aquafun
Voor de kinderen
  • Kinderbad
  • Speeltuin
  • Kindvriendelijk
  • Miniclub
  • Family
Wellness
  • Fitnessruimte
  • Sauna
  • Wellness
Zwembaden
  • Zwembad
Algemeen
  • Balkon of terras
  • Badhanddoekenservice

De beoordelingen zijn door onze klanten geschreven na hun verblijf in Titanic Palace & Aqua Park

Bij accommodaties die meer dan 30 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 14 maanden verwijderd.

Totale score

8.3 Zeer goed

Gebaseerd op:
31 beoordelingen

Scoreverdeling
  • Algemene indruk 8.4
  • Ligging 8.6
  • Service 8.6
  • Prijs/kwaliteit 8.5
  • Eten 7.4
  • Kamers 8.2
  • Kindvriendelijk 9.0
  • Wifi kwaliteit 6.2
`
Ervaringen van onze klanten
Filter ervaringen
Sorteren op
Strijen, Nederland
9.0
Over Hurghada-Stad:

Met corendon aantal excursies ondernomen zoals de city tour door hurgada en de mega safari in de woestijn met quad’s en buggy’s. Hurgada is bijzonder om te zien, en de reisleiding vertelde precies wat we gingen doen en legde bij alles wat uit. De dag in de woestijn is ook een hele ervaring. Tip : neem een snorkel set mee, aan het strand is een pier waar je leuk kunt snorkelen en vissen kunt zien.

Over Titanic Palace & Aqua Park:

Titanic palace is een schoon en netjes hotel. Het eten is goed geregeld ( reserveer op tijd voor de Japanner en grill). Door de verschillende restaurants is er veel afwisseling. De kamers zijn schoon, badkamer mag wel een kleine opknapbeurt gebruiken. Personeel is vriendelijk en bereid een stap extra te zetten. De kluis in de kamer hoefde we niet voor te betalen, en elke dag werd de koelkast aangevuld met frisdrank en flesjes water.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 8
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 10
Aalst, Nederland
8.9
Over Hurghada-Stad:

We zijn niet van het resort af geweest, dus wij hebben geen beoordeling over de omgeving.

Over Titanic Palace & Aqua Park:

Prachtig hotel, zeer schoon, leuke zwembaden en niet al te groot. In deze tijd van het jaar was het niet druk, dus veel plek bij de zwembaden. ligbedjes en de restaurants. Ze waren volop aan het renoveren, dus iedereen die vanaf april komt heeft een mooie kamer met een update. (wij hebben hier geen last van gehad, er werd keurig rekening gehouden met de gasten) Ondanks dat onze kamer niet ge-update was, was deze wel zeer schoon. In en om het hotel is alles ook heel netjes, ook de toiletten. Het eten is prima, genoeg keuze en voor ieder wat wils. Glijbanen zijn leuk en overal zitten badmeesters die de boel in de gaten houden. De verkopers zijn soms wat opdringerig, maar als je een rood vlaggetje ophangt laten ze je met rust. Enig (klein) minpuntje is dat er maar 1 toilet is bij de zwembaden en het strand. Dat is in het hoogseizoen echt te weinig. Wij zijn zeer enthousiast over dit hotel en denken erover om volgend jaar weer te gaan.

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 9
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 9
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk 9
  • Wifi kwaliteit 8
Middelburg, Nederland
7.1
Over Hurghada-Stad:

prachtig park. Goed voor kinderen. Wel erg gehorig op de gangen

Over Titanic Palace & Aqua Park:

hotel Titanic goed hotel. Wel "s avond erg gehorig

  • Algemene indruk 6
  • Ligging 8
  • Service 7
  • Prijs/kwaliteit 7
  • Eten 6
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk 8
  • Wifi kwaliteit 8
Groet, Nederland
8.0
Over Hurghada-Stad:

Niet van resort af geweest, Kwamen voor de zon en lekker eten en drinken, en dat is gelukt.

Over Titanic Palace & Aqua Park:

Fijn hotel eten goed en warm veel keus, ontbijt minder wel genoeg. Verzorging prima, personeel goed en gezellig. Mooi strand jammer dat de zee een stuk lopen is, en er wel een toilet dichterbij mag. Fooitje hier en daar, en je hebt een geweldige vakantie

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 8
Amsterdam, Nederland
8.6
Over Hurghada-Stad:

Prima, niet geweldig maar goed bevallen!!!!!!!!!!!????????

Over Titanic Palace & Aqua Park:

prima, personeel doet zn best, sommige beter dan andere, voor extra geld alles!!!

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk 10
  • Wifi kwaliteit 6
Utrecht, Nederland
7.8
Over Hurghada-Stad:

Prima resort, goede kamer met BVN., schoon met prima bediening en service.

Over Titanic Palace & Aqua Park:

Advies aan het resort om voor alle aparte restaurants te laten reserveren.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 7
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 10
Heemskerk, Nederland
8.0
Over Hurghada-Stad:

We zijn voor de zon geweest. We hebben geen excursies gedaan,hotel is groot voor jong en oud.

Over Titanic Palace & Aqua Park:

Mooi,groot hotel voor jong en oud.personeel zijn vriendelijk,goed eten.we hebben 1 week heerlijk genoten, alleen we kregen een kamer (3623)naast de trap,mensen die laat naar hun kamers gaan en dan niet normaal lopen op de trap .maar echt stampen op de trap.(HERRIE).In de badkamer staat er een plankje precies onder de douche kraan,als je gaat douchen kom je met je rug tegen het plankje aan.Moeiijk douchen. Verder hebben we genoten.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 8
Capelle Aan Den Ijss, Nederland
9.7
Over Hurghada-Stad:

was een goede locatie de service was goed en de kamers ook

Over Titanic Palace & Aqua Park:

alles was goed op deze locatie het eten was goed en de keuze hiervan ook

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 9
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit -
Lisserbroek, Nederland
9.1
Over Hurghada-Stad:

Wij zijn in het complex gebleven, wat aan het strand ligt. En dat is mooi en leuk, want je kan een heel stuk de zee inlopen met de kinderen.

Over Titanic Palace & Aqua Park:

Wij zijn in het complex gebleven en dat was prima met onze 2 kinderen (4 en 2). Het kinderzwembad was perfect: verwarmd, ruim en leuke glijbanen en fijn terras met ligbedden. En aan het privé strand. Het is een super groot complex met veel restaurants, waardoor het afwisselend is. Kamers ruim en ruime badkamer. Alleen de afwerking dient wat aandacht. Heel vriendelijk personeel waarvan het grootste gedeelte echt hun best doen om je een mooi verblijf te laten hebben. Goede ervaring en zeker een aanrader.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 8
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk 10
  • Wifi kwaliteit 10
Boxtel, Nederland
9.3
Over Hurghada-Stad:

Hurghada zelf is een grote stad. Niet super mooi ofzo. De zee is er wel mooi en genoeg koraal.

Over Titanic Palace & Aqua Park:

Mooie vakantie gehad, ook fijn dat je van het andere hotel, titanic beach gebruik kon maken. Lekker weer gehad. 30 graden. Zwembaden waren mooi en goed. Zee trekt zich wel erg ver terug met eb. Eten kon in de buffetrestaurants iets beter. Super vriendelijk personeel. Alleen jammer dat liveguard mohamed nr 334 niet kon zwemmen?? . Over het algeheel was het goed.

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 8
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 8

Egypte - Rode Zee - Hurghada - Hurghada-Stad

Titanic Palace & Aqua Park

Vluchtinformatie Hurghada

Er wordt meerdere malen per week gevlogen vanaf Amsterdam naar deze bestemming. De vluchten worden uitgevoerd met een moderne Boeing 737-800 van Corendon Dutch Airlines of met een airbus van Nesma Airlines.

De vluchtduur naar de luchthaven van Hurghada bedraagt ca 4.50 uur.

Transfertijd vanaf de luchthaven Hurghada naar:

Hurghada: ca. 30 minuten
El Gouna: ca. 30 minuten
Sahl Hasheesh: ca. 35 minuten
Makadi Bay: ca. 45 minuten
Soma Bay: ca. 50 minuten
Safaga: ca. 60 minuten
El Quseir: ca. 110 minuten

De genoemde transfertijden zijn slechts ter indicatie en kunnen afwijken door diverse omstandigheden.

De transfer naar uw accommodatie is inbegrepen indien u een pakketreis bij ons heeft geboekt.

Child discount info