Egypte/ Rode Zee/ Hurghada/ Hurghada-Stad
Jasmine Palace Resort & Spa
All Inclusive - Hotel
  • 04:50
  • 00:20
  • mei , 30°C
  • Direct aan het zandstrand
  • 4 à-la-carterestaurants
  • Leuk entertainment voor jong en oud
  • Meer lezen
7.4
Voldoende/goed30 beoordelingen

Jasmine Palace Resort & Spa

Jasmine Palace Resort & Spa is een heerlijk hotel direct aan het zandstrand met kristalhelder zeewater. Je kunt hier genieten van een verscheidenheid aan lokale en internationale gerechten in elk van de 5 restaurants. Tevens vind je hier meerdere zwembaden en een Spa Center waar je kunt genieten van een heerlijke massage. Ook aan de kinderen is gedacht, zij kunnen zich vermaken in de miniclub of de speeltuin.

Ligging: Jasmine Palace Resort & Spa nabij Hurghada

Jasmine Palace Resort & Spa ligt direct aan het zandstrand en op ongeveer 22 kilometer van het centrum van Hurghada. De luchthaven van Hurghada ligt op circa 18 kilometer.

Faciliteiten: Jasmine Palace Resort & Spa

Jasmine Palace Resort & Spa telt 390 kamers verdeeld over een hoofdgebouw en 4 bijgebouwen met maximaal 2 verdiepingen. In de lobby met zitjes vind je de 24-uursreceptie. In het hoofdrestaurant worden heerlijke gerechten in buffetvorm geserveerd en hebben ze verschillende thema avonden. Tevens zijn er 4 à-la-carterestaurants (vooraf reserveren) waar je kunt dineren. Drankjes zijn te verkrijgen bij de diverse bars. Tevens is er een disco en een Shisha Corner (beide tegen betaling). In de tuin liggen meerdere zwembaden (1 zwembad verwarmd in de winter) en een apart kinderbad (verwarmd in de winter). Op het zonneterras en op het strand zijn de ligbedden, parasols en handdoeken gratis te gebruiken. Verder biedt Jasmine Palace Resort & Spa een wasservice, winkeltje, roomservice, een doktersservice en wifi in de lobby aan (alle tegen betaling). Voor de kinderen is er een miniclub (4-12 jaar), een minidisco en een speeltuintje.

Hotelkamer:

Je standaardkamer (max. 3 volw. + 1 kind) is netjes en verzorgd ingericht en beschikt over airconditioning, televisie, kluisje (gratis), telefoon, minibar (water gratis), koffie-/theezetfaciliteiten en een balkon of terras met zitje. De badkamer is voorzien van een bad of douche, toilet en föhn.

Tegen een toeslag kun je een standaardkamer met zwembadzicht (max. 3 volw. + 1 kind) of een standaardkamer met zeezicht (max. 3 volw. + 1 kind) boeken.

Je kunt ook kiezen voor een superiorkamer met tuinzicht, met zwembadzicht of met zeezicht. De superiorkamer beschikt over dezelfde faciliteiten als de standaardkamer, echter ruimer.

Voor gezinnen zijn er familiekamers (min. 2 volw. + 2 kind. en max. 3 volw. + 2 kind.), deze bestaan uit 2 ruimtes. Je kunt kiezen voor een familiekamer met zwembadzicht of zeezicht.

Sport & Ontspanning:

Jasmine Palace Resort & Spa biedt de volgende sportmogelijkheden: beachvolleybal, aerobics, darts, fitness en tafeltennis. Biljart, het duikcentrum en watersporten aan het strand zijn tegen betaling. In het Spa Center kun je tegen betaling heerlijk ontspannen in de sauna of van een massage. Overdag en in de avond biedt het animatieteam een leuk en gevarieerd animatieprogramma.

Verzorging Winter 2018-2019 en Zomer 2019: Jasmine Palace Resort & Spa

Je verblijft in Jasmine Palace Resort & Spa op basis van All Inclusive: ontbijt (07.00-10.00), laat ontbijt (10.00-11.00), lunch (12.30-15.00) en diner (18.30-21.30), alle in buffetvorm. Diverse snacks (12.30-17.00), ijs (12.00-16.00), koffie/thee en koekjes (15.00-17.00) en nachtsnack (23.00-00.00). Tijdens je verblijf kun je 1 maal dineren in het Egyptisch of Chinees à-la-carterestaurant (vooraf reserveren). Alle door het hotel geselecteerde lokale alcoholische en alcoholvrije drankjes van 10.00 tot 00.00 uur. Tegen betaling: diner in de overige à-la-carterestaurants (vooraf reserveren), import drankjes, (fris)drank in flessen, premium drankjes, Turkse koffie, Irish koffie, Shisha Corner, Fresh Corner Bar, drankjes in de disco, roomservice, verse vruchtensappen en alle consumpties na 00.00 uur.

Handig om te weten:

Voor reizen naar Egypte heb je een visum nodig dat je bij aankomst in Egypte kunt aanschaffen. Het visum is in de aankomsthal ter plaatse bij de Corendonbalie te verkrijgen voor €27,50 p.p. Dit bedrag kun je alleen in euro’s afrekenen en is inclusief de servicekosten.

Indien je ervoor kiest om zelf ter plaatse het visum te regelen is dat ook mogelijk. Tijdens de transfer zal de agent de lokale heffingen alsnog in rekening brengen. Belgische paspoorthouders dienen ook nog twee extra pasfoto's mee te nemen.

Lees hier de disclaimer n.a.v. bovenstaande accommodatie omschrijving.

Kenmerken

Algemene faciliteiten
  • Bagageruimte
  • Lift
  • Receptie
  • Nachtportier
  • Roomservice
  • Zonneterras
  • Kluisjes
  • Lobby/lounge
  • Tuin
  • Wasservice
  • Wifi
Algemene kamer faciliteiten
  • Minibar
  • Televisie
  • Telefoon
  • Bad en/of douche
  • Airco
  • Föhn
Restaurants/Bars
  • Bar
  • Restaurant
Sport, Activiteiten & entertainment
  • Disco
Strand
  • Direct aan strand
Type
  • 4Kids
Voor de kinderen
  • Kinderbad
  • Speeltuin
  • Miniclub
  • Family
Wellness
  • Fitnessruimte
  • Sauna
  • Wellness
Zwembaden
  • Zwembad
Algemeen
  • Balkon of terras
  • Badhanddoekenservice

De beoordelingen zijn door onze klanten geschreven na hun verblijf in Jasmine Palace Resort & Spa

Bij accommodaties die meer dan 30 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 14 maanden verwijderd.

Totale score

7.4 Voldoende/goed

Gebaseerd op:
30 beoordelingen

Scoreverdeling
  • Algemene indruk 7.4
  • Ligging 7.7
  • Service 7.5
  • Prijs/kwaliteit 7.6
  • Eten 6.6
  • Kamers 7.3
  • Kindvriendelijk 6.3
  • Wifi kwaliteit 2.8
Ervaringen van onze klanten
Filter ervaringen
Sorteren op
Vlissingen, Nederland
7.7
Over Hurghada-Stad:

Egypte is geweldig. Twee jaar geleden ook in Hurghada geweest, maar je merkt echt dat Egypte als vakantiebestemming steeds populairder wordt en dat zie je terug in de stad en resorts welke steeds mooier en luxer worden nu er weer wat geld binnen komt. In Hurghada is het leuk om de marina (haven) en sheraton street te bezoeken. Daarnaast zou ik zeker aanraden excursies te doen (luxor, paradise island, dophin, quad safari), op Facebook 'Dutch Guide Hurghada' vind je een nederlandssprekende egyptenaar die allerlei excursies aanbied tegen een goede prijs.

Over Jasmine Palace Resort & Spa:

Jasmine Palace resort is relatief goedkoop. Je zag duidelijk dat de kamers verouderd en niet schoon waren, na dit aangegeven te hebben bij de receptie is wel een schoonmaakteam gekomen waarna ze dingen hebben gerepareerd en schoongemaakt. Daarnaast leek het op de foto's alsof je lekker in de zee kon zwemmen, maar bij een heel uitgestrekt deel van de zee is het heel laag water. Je kon wel over de stijger lopen en zwemmen, vond ik persoonlijk niet zo fijn. De zwembaden van het hotel waren schoon en netjes. Animatieteam deed erg zijn best. Het buffet had elke avond een ander thema, was lekker. Wat daarnaast een heel groot pluspunt is van Jasmine Palace is dat er 24/7 iemand aanwezig is van het medical center. De prijs-kwaliteitsverhouding van Jasmine Palace is dus goed; je betaald niet de hoofdprijs, dus niet alles zal perfect zijn maar het hotel doet wel z'n best om alles zo fijn mogelijk te maken. Goed verblijf gehad!

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 6
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 7
  • Kamers 6
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 1
Vleuten, Nederland
2.3
Over Hurghada-Stad:

De locatie was zeer indrukwekkend het is jammer dat er niet zo nou word opgelet op de hygiëne elke avond is de ICE machine kapot en het is zeker niet goed geregeld wat betreedt de personen die net aankomen want je moet op bepaalde tijden wachten dat je wat kan eten überhaupt de eerste nacht zaten we in een kamer waarvan de airco niet werkte

Over Jasmine Palace Resort & Spa:

Accommodatie was wel leuk! Jammer nog van het eten en de slechte service ??

  • Algemene indruk 2
  • Ligging 2
  • Service 2
  • Prijs/kwaliteit 2
  • Eten 2
  • Kamers 4
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 2
Heemskerk, Nederland
7.7
Over Hurghada-Stad:

Hotel, eten en kamers prima. Hotel ligt direct aan zee met gratis ligbedden. Badkamer stonk wel naar schimmel, maar was heel ruim. Wi-Fi alleen beschikbaar in de lobby en hele slechte kwaliteit. Je moest er 15 euro voor een week voor bijbetalen. Vliegreis: Zowel op de heen als terugreis geprobeerd een stoel met beenruimte te reserveren, maar niet mogelijk. Stoelen waren vergeven aan mevrouw van 1,60m, toen we haar spraken gaf zij aan hier gewoon op te zijn ingedeeld en niet gereserveerd te hebben. Belachelijk dat er door de medewerkers van corendon niet eens gekeken wordt naar lengte, wij zijn 2,04m en 1,88m en pasten echt niet tussen de stoelen.

Over Jasmine Palace Resort & Spa:

Ruime kamers, wel wat verouderd. Eten was prima, je kon verse pasta laten maken en wisselende gerechten van de bbq. Eten uit de 'bakken' was niet altijd goed warm. Wel veel keuze en werd steeds goed bijgevuld. Hotel licht aan het zandstrand en is goed schoon. Hier kon je een stijger op lopen en snorkelen door een stukje koraal. Entertainment was matig voor een 5 sterren hotel, animatie was niet enthousiast.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 6
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 2
Amsterdam, Nederland
2.0
Over Hurghada-Stad:

Bestemming was prima. Leuke excursies. Quad tour is aan te raden en Paradise Island was erg mooi. Het weer was heerlijk.

Over Jasmine Palace Resort & Spa:

Hotel was erg slecht!! Kamer was erg vies en oud (gaten in de muren, geen enkele keer schoon beddengoed gehad, kamers werden maar 2x schoongemaakt tijdens het verblijf en verder plaatsen zij zelf DND bordje om niet schoon te hoeven maken). Het personeel was erg onbeschoft en totaal niet behulpzaam. Werden erg lastig gevallen door animatie. Wifi werkte niet, pinautomaat werkte niet tijdens ons verblijf, eten was vaak te weinig. Het ontbijt was vaak om 9:30 niet beschikbaar. Lunch na 14:00 alleen restjes. Kortom, SLECHT!

  • Algemene indruk 2
  • Ligging 6
  • Service 1
  • Prijs/kwaliteit 1
  • Eten 1
  • Kamers 1
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 1
Spijkenisse, Nederland
6.8
Over Hurghada-Stad:

strand in principe geen zee te laag water, kamer prima, hotelpersoneel prima, allen zijn behulpzaam jammer dat de liveguard bij het zwembad niet langer dan 5 uur smiddags blijft omdat er dan niemand mag zwemmen en veel te weinig annimatie personeel bij zon groot resort in het midden van het resort speelt alles af voor het annimatieteam en bij de rest van de zwembaden niks van annimatie jammer

Over Jasmine Palace Resort & Spa:

hotel jasmine, prima resort, goed eten, kamer prima alleen te weinig annimatie zeer vriendelijk personeel niets op aan te merken

  • Algemene indruk 6
  • Ligging 7
  • Service 7
  • Prijs/kwaliteit 7
  • Eten 7
  • Kamers 7
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit -
Doesburg, Nederland
7.3
Over Hurghada-Stad:

Veel in de omgeving wat nog gebouwd of afgemaakt moet worden.

Over Jasmine Palace Resort & Spa:

Mooie ruime kamer, jammer dat er geen wifi is. De afwerking was hier en daar wat slordig. En er werden in diverse delen van het hotel nog renovatie werkzaamheden uitgevoerd, wat af en toe lawaaiig was. Wij vragen ons wel af waar ze alle gasten willen laten als alles af is. Er was nu al bijna geen ruimte in het restaurant, bij de zwembaden en op het strand.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 4
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 2
Alphen Aan Den Rijn, Nederland
9.5
Over Hurghada-Stad:

De zon, de zee en strand zijn heerlijk in Hurghada. Centrum Hurghada heeft voldoende winkeltjes. Het is verder een gebied in ontwikkeling. Er is in de omgeving veel moois te bezoeken en meerdere excursie mogelijkheden.

Over Jasmine Palace Resort & Spa:

Het resort is een echte aanrader. Het personeel is heel vriendelijk en de sfeer is heel goed. De faciliteiten zijn prima. Het is heel erg schoon zowel de appartementen als de omgeving. Er wordt de hele dag aan gewerkt. De ultieme plek om te relaxen en tot rust te komen.

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 8
  • Kamers 9
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit -
Rotterdam, Nederland
9.8
Over Hurghada-Stad:

Geen klachten en prima accommodatie. De kamer nummers op het park iets beter aangeven.

Over Jasmine Palace Resort & Spa:

Goed onder houden, mooie zwembaden en heel veel groen.

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 9
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 1
'S-Hertogenbosch, Nederland
7.2
Over Hurghada-Stad:

Schitterd hotel. Maar voor 5 sterren was het eten over het algemeen veel te lauw.

Over Jasmine Palace Resort & Spa:

Mooie zwembaden en verzorging was prima.Onderhoud goed geregeld.

  • Algemene indruk 7
  • Ligging 7
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 5
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit -
'S-Hertogenbosch, Nederland
8.4
Over Hurghada-Stad:

de bestemming was voor mij prima een week zon en strand lekker bijkomen

Over Jasmine Palace Resort & Spa:

ik heb veel negatieve recencies gelezen. maar het hotel was prima. De kamer was schoon het hotel was schoon, het personeel was vriendelijk. De prijs die ik betaalde was niet hoog. ik zou zeggen gewoon boeken Je kunt niet voor een dubbeltje op de eerste rij zitten. Dus prijs die ik heb betaald prima hotel

  • Algemene indruk 7
  • Ligging 8
  • Service -
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 9
  • Kamers 9
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit -

Egypte - Rode Zee - Hurghada - Hurghada-Stad

Jasmine Palace Resort & Spa

Vluchtinformatie Hurghada

Er wordt meerdere malen per week gevlogen vanaf Amsterdam naar deze bestemming. De vluchten worden uitgevoerd met een moderne Boeing 737-800 van Corendon Dutch Airlines of met een airbus van Nesma Airlines.

De vluchtduur naar de luchthaven van Hurghada bedraagt ca 4.50 uur.

Transfertijd vanaf de luchthaven Hurghada naar:

Hurghada: ca. 30 minuten
El Gouna: ca. 30 minuten
Sahl Hasheesh: ca. 35 minuten
Makadi Bay: ca. 45 minuten
Soma Bay: ca. 50 minuten
Safaga: ca. 60 minuten
El Quseir: ca. 110 minuten

De genoemde transfertijden zijn slechts ter indicatie en kunnen afwijken door diverse omstandigheden.

De transfer naar uw accommodatie is inbegrepen indien u een pakketreis bij ons heeft geboekt.

Child discount info