Cyprus/ Famagusta
Kaya Artemis
Ultra All Inclusive - Hotel
  • 05:00
  • 00:45
  • dec , 19°C
  • Prachtig wit zandstrand
  • Aquapark met glijbanen
  • Winnaar Hotel of the year award
  • Entertainment voor jong en oud
  • Meer lezen
8.5
Aanrader54 beoordelingen

Kaya Artemis

Het luxe Kaya Artemis is een uitstekend 5-sterren Ultra All Inclusive hotel in Famagusta, op het noordelijke gedeelte van Cyprus.
Ben je op zoek naar luxe en een fantastisch wit zandstrand met een heerlijk zonnetje? Kaya Artemis is je dan op het lijf geschreven!

Ligging: Kaya Artemis nabij Famagusta

Kaya Artemis is rustig gelegen en ligt direct aan het prachtige witte zandstrand van Bafra. Het hotel heeft ook een privégedeelte. De badplaats Famagusta ligt op ca. 38 kilometer afstand.

Faciliteiten: Kaya Artemis

Het luxe 5-sterren Kaya Artemis beschikt in totaal over 739 kamers, verdeeld over het hoofdgebouw en de bijgebouwen, er zijn in totaal 2 liften. Er is een stijlvolle lounge met lobby en een 24-uurs receptie.
Kaya Artemis heeft een prachtig aquapark met maar liefst 3 zwembaden, waaronder een zwembad voor volwassenen, een zwembad met diverse glijbanen en een watertoren. Dit prachtige aquapark maakt je vakantie in Kaya Artemis compleet. De ruime zonneterrassen en het strand zijn voorzien van ligbedden, parasols en een handdoekenservice. In de winterperiode zijn de buitenzwembaden dicht, maar je kunt wel gebruikmaken van het binnenzwembad (verwarmd in de winter).
Er is het hoofdrestaurant waar de maaltijden in buffetvorm geserveerd worden, voor een drankje kun je terecht bij diverse bars en er is een à-la-carterestaurant (vooraf reserveren).
Verder een casino (toegang vanaf 25 jaar), winkeltjes, roomservice, kapsalon, wasservice, gameroom en een doktersservice (alle tegen betaling). In de openbare ruimtes kun je gratis gebruikmaken van wifi. Voor de jongste gasten is er een miniclub (4-12 jaar van 15-04 t/m 31-10) met een minidisco en er is een speeltuin.

Hotelkamer:

De standaard clubkamer (1-3 personen) in Kaya Artemis is gelegen in één van de bijgebouwen en voorzien van airconditioning, een minibar, satelliet televisie, kluisje (gratis), gratis wifi, telefoon, koffie-/theezetfaciliteiten en een balkon met zitje. Badkamer met bad/douche, toilet en föhn.

Tegen een toeslag kun je een standaardkamer in het hoofdgebouw (1-3 personen) boeken, deze beschikt over de zelfde faciliteiten als de clubkamer, echter zonder balkon.

Voor het gezin zijn er quadkamers (2 volw. + 2 kind.), een standaardkamer met extra bedden, en familiekamers (min. 4 pers. en max. 4 volw. + 1 kind), deze zijn in duplexstijl. Beide kamertypes zijn gelegen in één van de bijgebouwen.

Sport & Ontspanning:

Er is volop te doen in Kaya Artemis! Zo zijn er 2 tennisbanen, is er beachvolleybal, tafeltennis, fitness, ochtend gymnastiek en aerobics (alles gratis ter beschikking). Diverse (gemotoriseerde) watersporten op het strand worden tegen betaling aangeboden. Ontspan en kom helemaal tot rust in het Spa Center met o.a. Turkse bad, binnenzwembad en sauna (alle gratis). Massages en schoonheidsbehandelingen tegen betaling. Verder is er dagelijkse animatie aanwezig. Je kunt natuurlijk ook je geluk beproeven in het casino van Kaya Artemis!

Verzorging Zomer 2018: Kaya Artemis

Je verblijft in Kaya Artemis op basis van Ultra All Inclusive: ontbijt (07.00-10.30), laat ontbijt (10.30-12.00), lunch (12.30-14.30) en diner (18.30-21.00), alle in buffetvorm. Snacks (12.00-16.00), koffie/thee, koekjes en ijs (16.00-18.00) en nachtsnack (24.00-03.00). Alle door het hotel geselecteerde lokale alcoholische en alcoholvrije drankjes en een aantal import drankjes zijn van 10.00 tot 01.00 uur inbegrepen. Tegen betaling: import drankjes, het à-la-carterestaurant (vooraf reserveren), roomservice, drankjes na 01.00 uur en het Hookah Café.

Verzorging Winter: Kaya Artemis

Je verblijft in Kaya Artemis op basis van Ultra All Inclusive: ontbijt (07.00-10.30), brunch (10.30-11.30), lunch (12.30-14.30) en diner (18.30-21.00), alle in buffetvorm. Snacks (14.30-18.00) en nachtsnack (24.00-02.00). Alle door het hotel geselecteerde lokale alcoholische en alcoholvrije drankjes en een aantal import drankjes zijn van 10.00 tot 24.00 uur inbegrepen. Tegen betaling: import drankjes, roomservice en het à-la-carterestaurant (vooraf reserveren).

Lees hier de disclaimer n.a.v. bovenstaande accommodatie omschrijving.

Kenmerken

Algemene faciliteiten
  • Bagageruimte
  • Lift
  • Receptie
  • Roomservice
  • Zonneterras
  • Kluisjes
  • Lobby/lounge
  • Tuin
  • Wasservice
  • Wifi
Algemene kamer faciliteiten
  • Minibar
  • Televisie
  • Telefoon
  • Bad en/of douche
  • Airco
  • Föhn
Restaurants/Bars
  • Bar
  • Restaurant
Sport, Activiteiten & entertainment
  • Tennisbaan
Strand
  • Direct aan strand
Type
  • Aquafun
  • Favourites
Voor de kinderen
  • Kinderbad
  • Speeltuin
  • Kindvriendelijk
  • Miniclub
  • Family
Wellness
  • Fitnessruimte
  • Sauna
  • Wellness
Zwembaden
  • Zwembad
Algemeen
  • Balkon of terras
  • Badhanddoekenservice

De beoordelingen zijn door onze klanten geschreven na hun verblijf in Kaya Artemis

Bij accommodaties die meer dan 30 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 14 maanden verwijderd.

Totale score

8.5 Aanrader

Gebaseerd op:
54 beoordelingen

Scoreverdeling
  • Algemene indruk 8.7
  • Ligging 7.7
  • Service 8.8
  • Prijs/kwaliteit 8.8
  • Eten 8.4
  • Kamers 8.2
  • Kindvriendelijk 9.0
  • Wifi kwaliteit 8.6
`
Ervaringen van onze klanten
Filter ervaringen
Sorteren op
Nootdorp, Nederland
7.7
Over Famagusta:

Erg mooi hotel met een mooi strand! Wij zijn op het resort gebleven, omdat dit voor ons een zon/rust vakantie was. Voor een week is dat prima en vermaak je je prima op het resort.

Over Kaya Artemis:

Mooi hotel en geweldig strand. Personeel was af en toe wel een irritatiepuntje. Bestellen van bijv drankjes ging vaak moeizaam, ze begrepen het vaak niet en het kwam vaak voor dat je een verkeerd drankje kreeg. Cocktails en mixdrankjes waren niet lekker (jammer!), vaak veel te sterk of gewoon niet goed gemaakt. Terugreis was heel erg vermoeiend en er was niet genoeg plek in de bus waardoor mijn jongste van 8 op schoot moest, wat niet zou mogen en erg oncomfortabel was voor een busreis van een uur.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 4
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 10
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk 8
  • Wifi kwaliteit 10
Schiedam, Nederland
7.7
Over Famagusta:

Locatie was prima voor een relax vakantie. In de buurt is niet veel te doen, in de avond ben je dus afhankelijk van de activiteiten bij het hotel. Je kunt wel met een excursie naar een plaatsje in de buurt. Vliegveld Ercan is circa 45min vanaf het hotel.

Over Kaya Artemis:

Een fijn hotel met verschillende zwembaden en een prettig strand. De kamer zijn schoon en ruim, wel zeer gehorig. Het eten is goed (zeker voor all in). Personeel is vriendelijk. Prima wifi, dagelijkse schoonmaak van je kamer, ze komen drinken aan je strandbedje brengen. Als je een week wilt bijkomen en genieten van de zon, een ideale plek! Wij waren er wel buiten het seizoen en niet in vakantie tijd, anders zouden wij het te groot/massaal vinden.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 6
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 8
Ridderkerk, Nederland
10.0
Over Famagusta:

locatie was prima al was eromheen niet veel te doen/zien. voor een relaxvakantie aan het zwembad/strand IDEAAL!

Over Kaya Artemis:

We waren blij verrast over het hotel en locatie! voor het geld hadden we onze verwachtingen best laag maar zo onterecht. Eten was super, personeel heel aardig, totaal plaatje klopte!

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 10
Amsterdam, Nederland
9.5
Over Famagusta:

We loved our stay at Kaya Artemis! It was so nice, the sea and hotel, animation was great, food was very good too. One things that bothered us was flights and overstop in Antalya which was causing the travel time to increase a lot. On the way to Cyprus we were supposed to arrive to hotel at 2 am (we would definitely prefer traveling earlier time and arrive by latest midnight) but instead with delay at airport waiting for other guests and with our hotel being the last stop we arrived only at 4:30. Which was quite annoying as all next day we were tired. Then on the departure from the hotel our departure time was 10:30 pm. That would be fine as we had the whole day but we we had to pay extra 70 EUR to keep our room till 10:30 pm. Which we would expect to be covered in your package already- especially taking into consideration the first night we arrived very late/early morning. I guess this should be improved from your side. Thank you

Over Kaya Artemis:

We loved our stay at Kaya Artemis! It was so nice, the sea and hotel, animation was great, food was very good too. One things that bothered us was flights and overstop in Antalya which was causing the travel time to increase a lot. On the way to Cyprus we were supposed to arrive to hotel at 2 am (we would definitely prefer traveling earlier time and arrive by latest midnight) but instead with delay at airport waiting for other guests and with our hotel being the last stop we arrived only at 4:30. Which was quite annoying as all next day we were tired. Then on the departure from the hotel our departure time was 10:30 pm. That would be fine as we had the whole day but we we had to pay extra 70 EUR to keep our room till 10:30 pm. Which we would expect to be covered in your package already- especially taking into consideration the first night we arrived very late/early morning. I guess this should be improved from your side. Thank you

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 10
  • Kamers 9
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 7
Hoofddorp, Nederland
8.2
Over Famagusta:

Mooi strand, mooi uitzicht. buiten hotel niets te doen en ver weg van stadje. maar binnen de hotel kom je niets te kort.

Over Kaya Artemis:

Hotel super luxe en mooi met veel mogelijkheden. erg schoon, vriendelijke personeel, Wifi heel strek, mooi uitzicht, eten heel goed en veel variatie. zwembaden groot en goed.

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 5
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 9
  • Kamers 7
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 10
Vollenhove, Nederland
8.8
Over Famagusta:

Heerlijke zwembaden, prachtig strand, uitmuntende en schone restaurants, fijne ruime en schone kamers.

Over Kaya Artemis:

Een prachtig resort met genoeg animatie voor jong en oud.

  • Algemene indruk -
  • Ligging -
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 9
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit -
Rotterdam, Nederland
8.3
Over Famagusta:

Ligt niet in Famagusta. Dat is ongeveer een uurtje verder.

Over Kaya Artemis:

Mooi strand. Schoon. Eten is hetzelfde. Animatie irritant. Mooi 16+ zwembad. Mooi hotel.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 6
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 10
Almere, Nederland
8.3
Over Famagusta:

Niets van de omgeving gezien. We vonden het veel te warm om op excursie te gaan.

Over Kaya Artemis:

Keurig hotel, aardig en behulpzaam personeel. Voor ieder wat wils te eten.

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 7
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 9
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 9
Hoofddorp, Nederland
9.3
Over Famagusta:

Strand top, eten top personeel aardig, schenken je glazen bij halen je drankjes. Kamers elke dag schoongemaakt, minibar bijvullen en Schoone handdoeken. Uitstekende WiFi handig buiten de EU.

Over Kaya Artemis:

Schoon, mooi wat je lees op de site krijg je ook. à la carte restaurant Niet gebruikt

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 8
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 10
Lelystad, Nederland
9.1
Over Famagusta:

Vervelende tijden om aan te komen. Vlucht zelf is goed en de transfer naar het hotel ook. De aankomst van ons met twee kids van 1 en 3 was om 02:00. Dus dat is gewoon niet ideaal. Het hotel had een hapje en drankje voor ons klaar staan. Dat was super!

Over Kaya Artemis:

eerste indruk is verblufend. Erg mooi resort. Voor de kids ook geweldig. De bediening is proactief en aardig. Alleen zit de bediening erg veel aan de kinderen met in wangen knijpen en te overdreven lief doen. Verder is het eten goed. Hebben 2x voor €10pp bij het italiaanse restaurant gegeten om even van het buffet scheppen af te zijn. drinken is top! Allemaal a merken fris en drank.

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk 10
  • Wifi kwaliteit 10

Cyprus - Famagusta

Kaya Artemis

Vluchtinformatie Cyprus

Er wordt 2x per week gevlogen vanaf Amsterdam naar Cyprus. De vluchten worden uitgevoerd met een moderne Boeing 737-800 van Corendon Airlines.

De vluchtduur naar Ercan Airport bedraagt ca 4.45 uur. De vlucht zal een tussenlanding maken op een Turkse luchthaven in verband met internationale luchtvaartregels. U hoeft niet over te stappen, hetzelfde toestel vliegt door naar Noord-Cyprus.

Transfertijd vanaf de luchthaven Ercan naar:

Kyrenia: ca. 30 minuten
Famagusta: ca. 45 minuten

De genoemde transfertijden zijn slechts ter indicatie en kunnen afwijken door diverse omstandigheden.

De transfer naar uw accommodatie is inbegrepen indien u een pakketreis bij ons heeft geboekt.

Child discount info