Voyage Hotels

Voyage Hotels

Voyage Hotels
 1. Voyage Belek

  Voyage Belek

  Enkele reacties van gasten die dit hotel eerder bezocht hebben; “Zeer schoon hotel met enorm vriendelijk personeel”, “Eten is erg goed vooral in de a la carte restaurants” “Goede service, prima kamers, geweldige zwembaden”, “Dit is geen 5 sterren waard maar 10 STERREN!!!! “ Ervaar het zelf en boek nu een fantastische zonvakantie naar Voyage Belek.

  8 dagen, vanaf €435,-Meer informatie

 2. Voyage Sorgun | Side

  Voyage Sorgun | Side

  Voyage Sorgun behoort tot de bekende Voyage keten en ligt in een prachtige omgeving. Alle Club Voyage hotels staan garant voor een geslaagde vakantie en ook in hotel Voyage Sorgun beloven wij u dat u zich zeker zult vermaken….Voyage Sorgun is voor jong en oud!

  8 dagen, vanaf €416,-Meer informatie

 3. Voyage Torba | Bodrum

  Voyage Torba | Bodrum

  Voyage Torba is weer zo’n vakantieparadijs van de Voyage keten! In Voyage Torba is veel aandacht besteed aan faciliteiten voor de kinderen. Want als uw kinderen zich vermaken, vermaakt u zich toch ook?! Maar ook voor volwassenen is er genoeg te doen in en rondom het vakantie complex. Wacht niet te lang met boeken want vol = vol!

  8 dagen, vanaf €599,-Meer informatie

 4. Voyage Turkbuku | Bodrum

  Voyage Turkbuku | Bodrum

  Voyage Turkbuku is een ruim opgezet Ultra All Inclusive vakantiecomplex dat ideaal is voor families. Voorgaande gasten waren zeer tevreden met dit hotel, wij zijn zeer benieuwd wat u er van vindt.

  8 dagen, vanaf €580,-Meer informatie

 5. Voyage Bodrum

  Voyage Bodrum

  Voyage Bodrum wacht op haar bezoekers die een rustige en ontspannen vakantie willen doorbrengen. Het complex grenst aan zee en de kamers hebben uitzicht op het middeleeuws kasteel van Bodrum. Het strand beschikt over een blauwe vlag, de pier die zich bevindt op het strand kan bereikt worden door watertaxi's en het stadscentrum kan bereikt worden via de zee.

  8 dagen, vanaf €503,-Meer informatie