Naast assistentie op de luchthaven, voorzien wij je aan boord van onze Corendon Airlines (XC of XR) en Corendon Dutch Airlines (CD) vluchten ook graag van de juiste hulp. Passagiers die niet op eigen kracht naar hun stoel kunnen lopen en naar hun stoel gedragen moeten worden, kunnen via ons Contact Center een stoel reserveren. Wij zorgen er dan voor dat je de meest geschikte stoel toegewezen krijgt. Ook adviseren wij deze passagiers te reizen met een medereiziger/begeleider die kan voorzien in tilhulp bij een toiletbezoek tijdens de vlucht.

Vanwege veiligheidsredenen is het helaas niet toegestaan om bij de nooduitgangen te zitten als je met een rolstoel reist en/of minder of niet mobiel bent. In het vliegtuig zijn speciale invalidentoiletten beschikbaar en ons gekwalificeerde cabinepersoneel helpt je aan boord graag indien mogelijk. Het is niet mogelijk om hulp te krijgen bij eten, persoonlijke hygiëne, het toedienen van medicatie of het optillen/dragen van passagiers.

Het is mogelijk om op aanvraag gebruik te maken van een rolstoel aan boord. Deze aanvraag kan gedaan worden door uiterlijk 72 uur voor vertrek van de vlucht te mailen naar bagage@corendon.nl.

Vlieg je met een andere luchtvaartmaatschappij en heb je assistentie aan boord nodig? Kijk dan hier voor meer informatie.

Lees hier alle informatie over reizen met een beperkte mobiliteit.