Wanneer je met Corendon Dutch Airlines vliegt, mag je handbagage alleen bestaan uit een trolley of rugzak van maximaal 8 kg met een maximale afmeting van (25cm x 40 cm x 55cm. Let op: Een boek of tijdschrift, laptop (met laptoptas) en/of een foto- of videocamera zijn onderdeel van jouw handbagage en dienen alle in je trolley of rugzak te passen en tellen mee met het maximale gewicht van de handbagage. Wanneer je handbagage niet onder de stoel voor je past, plaats je jouw bagage in één van de bagagebakken. Daarnaast mag je een jas, paraplu, wandelstok, krukken, één (verzegelde) tas met Duty Free items die gekocht zijn op de luchthaven en babyspullen die nodig zijn tijdens de vlucht meenemen aan boord. Opblaasbare voorwerpen, inclusief opblaasbare ballen met sportieve doeleinden zoals voetballen zijn niet toegestaan aan boord.

Kijk voor meer informatie over het meenemen van (hand)bagage tijdens een vlucht met Corendon Dutch Airlines of een andere luchtvaartmaatschappij op www.corendon.nl/bagage.