Vluchttijden & -routes onder voorbehoud
De vluchttijden en -routes van chartermaatschappijen zijn, zoals ook op de boekingsbevestiging staat aangegeven, altijd onder voorbehoud. Zie ook: ‘Zijn de gepubliceerde vluchttijden de definitieve vluchttijden?’. De tijden en routes kunnen dus nog wijzigen. Nadat je de vliegtickets/reisdocumenten hebt ontvangen zijn de vluchttijden en -routes definitief. Je ontvangt de reisbescheiden met de actuele vluchttijden twee weken voor vertrek. Daarnaast kun je voor de actuele vluchttijden inloggen via mijn.corendon.nl.

Wij raden aan de dag voor vertrek de website van de luchthaven van vertrek of Teletekst in de gaten te houden voor mogelijke wijzigingen op het laatste moment. Voor meer informatie over je vlucht en vluchtduur verwijzen we je naar www.corendon.nl/vluchtinformatie.

Van welke reisduur kan ik uitgaan?
De reisduur staat altijd in hele dagen aangegeven, waarbij wij de eerste en de laatste dag als reisdagen tellen. Dit kan betekenen dat je een 8-daagse reis boekt, maar zes dagen op de bestemming bent.

Er staat 23.59 uur als vertrektijd op mijn ticket, klopt dit?
Als jouw vluchttijd op 23.59 uur is vastgesteld, zal de vlucht in de meeste gevallen pas na middernacht vertrekken. Deze notatie wordt om technische redenen bij de meeste touroperators in Nederland zo gebruikt. Als er toch een tijd na middernacht genoteerd zou worden, zou er automatisch een extra nacht worden berekend waar je niet of nauwelijks gebruik van maakt. Ter plaatse kun je zelf besluiten (als dit beschikbaar is) een late check-out bij te boeken en dit met het hotel verder in orde maken. Tussen 6 weken tot 5 uur voor vertrek zie je de actuele vertrektijd (onder voorbehoud) in fly.corendon.com staan. De aankomsttijd op de tickets is wel de juiste tijd.