Visum Egypte

Wanneer je in het bezit bent van Nederlandse of Belgische nationaliteit, is voor een vakantie naar Egypte een visum vereist. Het visum kun je in de aankomsthal in Egypte bij de Corendonbalie aanschaffen voor € 27,50 per persoon. Dit bedrag is inclusief de servicekosten voor het van tevoren regelen door onze lokale agent en dien je in euro’s te betalen.

Wanneer je ervoor kiest om zelf ter plaatse het visum te regelen, is dat ook mogelijk. Tijdens de optionele transfer brengt de agent de lokale heffing alsnog in rekening. Belgische paspoorthouders dienen ook nog twee extra pasfoto’s mee te nemen.

Als je niet over een paspoort van een EU-lidstaat beschikt, raden wij je aan contact op te nemen met de Egyptische ambassade om te controleren of je met je paspoort gebruik kunt maken van het standaard toeristenvisum dat je op de luchthaven kunt aanschaffen.

Visum Turkije

Wanneer je in het bezit bent van de Nederlandse of Belgische nationaliteit, is voor een vakantie naar Turkije een visum vereist. Wij raden aan ten minste 48 uur vóór vertrek een E-visum aan te schaffen.

Corendon biedt je de mogelijkheid om eenvoudig, veilig en snel een E-visum aan te schaffen via www.visa4turkey.nl/corendon, een betrouwbare partner in Nederland. Dit visum kost € 40,95.

Let bij het invullen van je gegevens goed op de juiste vermelding van voor- en achternaam zoals aangegeven in je paspoort. Wijzigingen achteraf zijn niet meer mogelijk, dus zorg ervoor dat ook de overige gegevens goed zijn ingevuld.

Na aanvraag van je visum, verzend Visa4Turkey je deze per e-mail. Print het visum uit en neem het mee op reis naar Turkije.

Voor de meest actuele informatie omtrent het visum adviseren we je contact op te nemen met het consulaat of de ambassade van Turkije.

Visum Istanbul

Wanneer je in het bezit bent van de Nederlandse of Belgische nationaliteit, is voor een vakantie naar Istanbul een visum vereist. Wij bevelen aan minstens 48 uur vóór vertrek een E-visum aan te schaffen.

Corendon biedt je de mogelijkheid om eenvoudig, veilig en snel een E-visum aan te schaffen via www.visa4turkey.nl/corendon, een betrouwbare partner in Nederland. Dit visum kost € 25,95.

Let bij het invullen van je gegevens goed op de juiste vermelding van voor- en achternaam zoals aangegeven in je paspoort. Wijzigingen achteraf zijn niet meer mogelijk, dus zorg ervoor dat ook de overige gegevens goed zijn ingevuld.

Na aanvraag van je visum, verzend Visa4Turkey je deze per e-mail. Print het visum uit en neem het mee op reis naar Istanbul.

Voor de meest actuele informatie met betrekking tot het visum adviseren we je contact op te nemen met het consulaat of de ambassade van Turkije.

Klik hier voor alle informatie over legitimatie, visa en formaliteiten op het gebied van gezondheid.