Wij versturen de vliegtickets en voucher(s) twee weken voor vertrek per e-mail. Bij last minute reserveringen of wanneer het definitieve vluchtschema nog niet bekend is, versturen wij de tickets korter voor vertrek per e-mail.

Je ontvangt van ons twee e-mails. De eerste e-mail bevat jouw vliegtickets (twee tickets per persoon: de eerste vluchtcoupon is voor de heenreis en de tweede coupon voor de terugreis). Door internationale luchtvaartregels staan je achternaam en eventuele tussenvoegsels zonder spaties aan elkaar geschreven op de reisbescheiden. De tweede e-mail bevat de accommodatievoucher(s) en eventueel een parkeervoucher en/of autohuurvoucher. De optioneel geboekte (privé)transfers en excursies staan op de factuur vermeld. Je moet alle tickets, vouchers en de factuur uitprinten (in zwart/wit of in kleur) en meenemen op reis.