Gratis omboeken tot 6 weken voor vertrek
Corendon biedt je de mogelijkheid om tot 6 weken voor vertrek je geboekte reis eenvoudig en zonder wijzigingskosten om te boeken voor een andere door Corendon aangeboden strandvakantie. Zo pas je dus eenvoudig, bij beschikbaarheid, je boeking aan. Bijvoorbeeld naar dezelfde vakantie met vertrek op een andere datum of een vakantie op dezelfde of een andere vertrekdatum met verblijf in een hele andere accommodatie. Alle voorwaarden van onze gratis omboekgarantie vind je hier. Je vakantie omboeken kan telefonisch via ons Contact Center.

Flexibele omboekgarantie: omboeken tot 8 dagen voor vertrek
Heb je graag meer flexibiliteit? Kies dan direct bij het boeken van je vakantie voor de Flexibele Omboekgarantie. Tegen een meerprijs van € 30,- per persoon, kun je zelfs tot 8 dagen voor vertrek je pakketvakantie omboeken. Na boeking kun je deze garantie via ons Contact Center alsnog tot 6 weken voor vertrek bijboeken. Bekijk alle voorwaarden van onze flexibele omboekgarantie hier.