Wanneer je telefonisch een boeking maakt, is het mogelijk om tijdens het boeken een preferentie door te geven (denk bijvoorbeeld aan een voorkeur voor het soort bedden, de aanwezigheid van een balkon enzovoort). Aan deze speciale wensen (preferenties) proberen wij te voldoen. Dit is afhankelijk van de uiteindelijke dienstverlener, waaronder de accommodatieverschaffer. Wij garanderen preferenties daarom ook nooit en kunnen er geen rechten aan worden ontleend.

Let op: de preferentielijst is een algemene lijst met preferenties. Het kan voorkomen dat een preferentie per land verschilt, zo is bijvoorbeeld de eerste verdieping in sommige landen de begane grond. Kies je voor de preferentie ‘eerste verdieping’, dan kan het zo zijn dat je een kamer op de begane grond krijgt in plaats van op de eerste verdieping.