Voor het reserveren van een stoel berekenen de meeste luchtvaartmaatschappijen kosten. Deze kosten variëren per persoon per enkele reis, afhankelijk van de stoelkeuze, bestemming en de luchtvaartmaatschappij. Vliegt u met Corendon, Transavia of KLM, dan kunt u vooraf bij de betreffende luchtvaartmaatschappij stoelen reserveren.

Let op: Vliegt u met een andere maatschappij, dan is het niet mogelijk om vooraf stoelen te reserveren.

Corendon (Dutch) Airlines
Indien u vliegt met Corendon (Dutch) Airlines kunt u vanaf 6 weken tot 5 uur voor vertrek een stoel reserveren via de website www.fly.corendon.com.

Voor sommige vluchten met een tussenlanding (VIA VLUCHTEN) is het helaas niet altijd mogelijk om online stoelen te reserveren.

Transavia
Bij Transavia kunt u vanaf 6 weken tot 48 uur voor vertrek uw stoel reserveren met uw 7-cijferig reserveringsnummer van Corendon. Stoel reserveren? klik hier.

KLM
Indien u vliegt met KLM, ontvangt u na boeking uw KLM boekingscodes zodra deze bij ons bekend zijn. Met deze code kunt u direct een stoelnummer reserveren of wijzigen voor zowel uw heen- als terugvlucht.

Ga naar de website van KLM en kies voor “Mijn reis” en “Met mijn boekingscode”. Indien het u niet lukt om een stoelnummer online te reserveren, betekent dit dat KLM de nog beschikbare zitplaatsen uitsluitend nog tijdens de online check-in (vanaf 30 uur voor vertrek) of daarna op de luchthaven vrijgeeft.