Vul bij het maken van een boeking altijd direct de namen van jou en je medereizigers in volgens het paspoort of de identiteitskaart waarmee gereisd wordt.

Voornaam
Bij voornaam vul je je eerste volledige officiële voornaam volgens het paspoort of de identiteitskaart in waarmee je reist. Je gebruikt hierbij alleen letters, geen leestekens. Eén of meerdere voorletters of je roepnaam is niet correct en hiermee kun je niet reizen.

Achternaam
Bij achternaam vul je de achternaam volgens het paspoort of de identiteitskaart in waarmee je reist. Voor getrouwde dames blijft op Nederlandse paspoorten of identiteitskaarten altijd de meisjesnaam bij achternaam staan. Dit is dan ook de naam waarop gereisd wordt. Reis je als getrouwde dame met een paspoort of identiteitskaart van een andere nationaliteit, dan kan dit anders zijn. Wij adviseren je dit goed na te kijken.

Tussenvoegsel en achternaam zonder spatie
Bestaat jouw achternaam ook uit een tussenvoegsel? Dan zet ons systeem automatisch dit tussenvoegsel direct aan je achternaam, zonder dat hier een spatie tussenstaat. Dit doen we vanwege een internationaal geldende regel in de luchtvaart. Doen we dit niet, dan kun je hier problemen mee krijgen op de luchthaven.

Staat je naam tóch niet goed?
Is jouw naam toch niet goed aan ons doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op en houd altijd rekening met wijzigingskosten. Deze kosten zijn per luchtvaartmaatschappij anders en kunnen variëren van € 25,- tot het aanschaffen van een nieuw ticket.