Corendon verstaat onder afwijkende bagage bijvoorbeeld een golftas, een surfplank of een fiets. Reis je met afwijkende bagage, dan kun je dit gemakkelijk en snel aanmelden. Houd er wel rekening mee dat de regels en kosten per luchtvaartmaatschappij kunnen verschillen.

Afwijkende bagage mee tijdens je transfer
Reis je met afwijkende bagage en heb je een transfer geboekt? Meld dan altijd je afwijkende bagage telefonisch bij ons Contact Center aan. Er kunnen namelijk extra kosten van toepassing zijn op de afwijkende bagage die je meeneemt tijdens je transfer. Onze medewerkers van het Contact Center vragen dit voor je na bij onze lokale agent.

Fiets
Reis je met een fiets en vlieg je met Corendon (Dutch) Airlines, dan kun je dit bijboeken op fly.corendon.com. Dit kan vanaf zes weken tot vijf uur voor vertrek. Bij vluchten met andere luchtvaartmaatschappijen wordt er door het Contact Center contact opgenomen met de desbetreffende airline voor de kosten. Na betaling wordt de fiets door ons voor je aangemeld.

Duikbagage
Corendon (Dutch) Airlines accepteert duikuitrusting als ingecheckte bagage en als onderdeel van de standaard bagagevrijdom. Houd hierbij rekening dat het bagagevrijdom gaat over het aantal kg dat er aan bagage is bijgeboekt. Vlieg je met een andere luchtvaartmaatschappij, dan moet de duikbagage aangemeld worden via ons Contact Center. Wij nemen daarna contact op met de desbetreffende airline voor de kosten. Na betaling wordt de duikbagage door ons voor je aangemeld.

Corendon (Dutch) Airlines
Vlieg je met Corendon (Dutch) Airlines? Dan kun je jouw afwijkende bagage aanmelden via fly.corendon.com. Log in met je gegevens en selecteer onder het kopje ‘Afwijkende bagage en assistentie’ de afwijkende bagage die je aan wilt melden. Daarnaast vind je hier meer informatie over de tarieven. Lukt het niet via fly.corendon.com? Dan kun je de afwijkende bagage ook aanmelden door een e-mail te sturen naar bagage@corendon.nl.

Overige luchtvaartmaatschappijen
Voor overige luchtvaartmaatschappijen kun je een e-mail sturen naar bagage@corendon.nlWij helpen je met het aanmelden van de afwijkende bagage.