Standaardkamer/2-persoonskamer

 • Beschikt over een 2-persoonsbed of twee aparte bedden. Eventueel kun je hiervoor telefonisch een voorkeur aangeven tijdens het boeken. Let op: dit is geen garantie.

1-persoonskamer

 • Meestal een 2-persoonskamer voor alleengebruik. De kamer kan soms kleiner of minder goed gelegen zijn dan een 2-persoonskamer in hetzelfde gebouw, ondanks de gevraagde toeslag. Sommige accommodaties bieden een echte 1-persoonskamer aan.

2-persoonskamer + extra bed

 • Een standaard 2-persoonskamer met een extra bed. Dit extra bed kan een slaapstoel of -bank, opklap- of logeerbed zijn. Het kan zo zijn dat de loopruimte in de kamer door het extra bed krap is.

Voordeelkamers/-appartementen

 • Zijn vaak gelijk aan de andere kamers/appartementen.
 • In sommige gevallen kunnen deze qua ligging, inrichting, formaat en faciliteiten afwijken.
 • Denk bijvoorbeeld aan het ontbreken van een balkon/terras, een andere locatie in een bijgebouw en/of het ontbreken van uitzicht.
 • Op sommige bestemmingen zijn de voordeelkamers gelijk aan de standaardkamers, maar rekent de accommodatieverschaffer voor een klein aantal kamers een lagere prijs. Deze kamers kan Corendon je extra voordelig aanbieden. Het is niet mogelijk preferenties door te geven bij dit kamertype.

Quadroom of quadkamer

 • Een standaard 2-persoonskamer bestaande uit één ruimte waar twee extra bedden in zijn geplaatst. De twee extra bedden kunnen opklapbedden, slaapbanken, bedbanken, logeerbedden, stapelbedden of bijzetbedden zijn. Het kan zo zijn dat de loopruimte in de kamer door de extra bedden krap is maar het komt ook voor dat deze kamers ruimer zijn dan een standaardkamer.

Familiekamer

 • Kan bestaan uit twee aparte kamers met één ingang, twee naast elkaar gelegen kamers met een tussendeur, één grote ruimte of een duplexkamer. De bedden vanaf het derde bed kunnen opklapbedden, slaapbanken, bedbanken, logeerbedden, stapelbedden of bijzetbedden zijn.

Studio

 • Bestaat uit een woon-/slaapgedeelte met kitchenette en aparte badkamer.

2-kamerappartement

 • Bestaat uit een woon-/slaapkamer (vaak met bedbanken), een slaapkamer, open keuken of kitchenette en een badkamer.
 • Wanneer Corendon hiervan op de hoogte is, staat de borg aangegeven in de accommodatiebeschrijving. De borg krijg je, als het appartement door de verhuurder is goedgekeurd, bij vertrek weer terug. De afhandeling van de borg is altijd een zaak tussen de jou en de accommodatieverschaffer.
 • De accommodatieverschaffer bepaalt de hoogte van het borgbedrag. Corendon heeft hier geen invloed op. Het is niet mogelijk ons verantwoordelijk te stellen voor meningsverschillen over de borg tussen jou en de accommodatieverschaffer

3-kamerappartement

 • Bestaat uit een woon-/slaapkamer (vaak met bedbanken) met 2 extra slaapkamers. De inventaris van de keuken/kitchenette is beperkt.
 • Wanneer Corendon hiervan op de hoogte is, staat de borg aangegeven in de accommodatiebeschrijving. De borg krijg je, als het appartement door de verhuurder is goedgekeurd, bij vertrek weer terug. De afhandeling van de borg is altijd een zaak tussen de jou en de accommodatieverschaffer.
 • De accommodatieverschaffer bepaalt de hoogte van het borgbedrag. Corendon heeft hier geen invloed op. Het is niet mogelijk ons verantwoordelijk te stellen voor meningsverschillen over de borg tussen jou en de accommodatieverschaffer

Kamer met (zij)zeezicht

 • Wanneer je een kamer met zeezicht boekt, houdt dit niet altijd in dat je een kamer krijgt met frontaal zeezicht.
 • Op onze website staan ook kamers met gedeeltelijk zeezicht of zijzeezicht omschreven als kamers met zeezicht.