Corendon biedt je de mogelijkheid om al voor vertrek een huurauto te boeken. Het voordeel is dat wij de autoverhuurmaatschappij zorgvuldig hebben geselecteerd en jij de auto dus huurt tegen de beste prijs en voorwaarden. Je kunt een auto huren voor een aantal dagen of de hele vakantie. Je kunt jouw huurauto boeken tijdens het maken van een online of telefonische boeking. Kijk op www.corendon.nl/autoverhuur voor de prijzen en voorwaarden. Uiteraard kun je ook via de reisleid(st)er ter plaatse een auto huren.

Let op: bij de meeste autoverhuurbedrijven heb je een creditcard nodig voor het betalen van de borg.

Vragen over je Cartrawler reservering?

Heb je via onze partner Cartrawler een reservering gemaakt en heb je daar vragen over? Dan kun je direct bij Cartrawler terecht. Zij zijn 24 uur per dag, zeven dagen per week beschikbaar via: (00353) 1 4999 600. Je kunt ook een kijkje nemen op de website https://www.cartrawler.com/ct/services/customers/ of log in om je boeking te bekijken via https://customer.cartrawler.com/CommunityCustomLogin.