Conform de voorwaarden van Corendon dient bij totstandkoming van de overeenkomst een aanbetaling van 30% van de totale overeengekomen reissom te worden voldaan.

Bij vertrek buiten 6 weken volstaat de aanbetaling van 30% plus de premie van een eventueel afgesloten annuleringsverzekering, die u direct dient te voldoen. U heeft uiteraard de mogelijkheid om een hoger bedrag aan te betalen. Het restantbedrag, inclusief de premie van een eventuele reisverzekering, dient uiterlijk 6 weken voor vertrek voldaan te zijn.

Bij niet tijdig betalen vervalt het recht om aanspraak te kunnen maken op de annuleringsverzekering, de premie dient echter wel alsnog voldaan te worden.

Bij boekingen met vertrek binnen 6 weken dient de volledige reissom plus de premies van eventuele afgesloten verzekeringen direct voldaan te worden.

Indien u binnen 1 week voor vertrek een reis boekt, bent u verplicht om direct het gehele bedrag in één keer via onze website over te maken. U heeft direct na boeking 2 uur de tijd om de reissom te betalen, anders wordt de boeking geannuleerd.

Wij adviseren u om de betaling via onze website te voldoen. U kunt hiervoor gebruikmaken van de volgende link: mijn.corendon.nl. U kunt een keuze maken uit verschillende betalingsmogelijkheden. Door middel van deze betaalmethode wordt uw betaling direct in ons systeem verwerkt.

Voor betalingen met sommige creditcards of Paypal brengen wij extra kosten in rekening. De extra kosten bedragen een percentage over het te betalen bedrag per transactie.

American Express: 2%
Masterpass: 1%
Paypal: 1%

iDeal: gratis
Mastercard: gratis
Visa: gratis
Belfius Direct Net: gratis
Giropay: gratis

Klik op de link indien u meteen wenst verder te gaan met de betaling: mijn.corendon.nl

Indien het u niet lukt om de betaling via de bovenstaande link te voldoen, kunt u deze onder vermelding van de naam van de hoofdboeker, uw reserveringsnummer en uw klantnummer overschrijven via de onderstaande gegevens. Dit is echter niet mogelijk bij boekingen met vertrek binnen 1 week.

T.N.V. Corendon International Travel B.V.
IBAN: NL64 ABNA 0427 1155 31
BIC/SWIFT: ABNANL2A