Reisgezelschap
Kamer 1: 2 personen
Wijzig Reisgezelschap
Vul uw reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Deze website zal vervolgens rekening houden met deze gegevens bij het weergeven van reisinformatie en prijsberekeningen.
Bestemming
Amsterdam
Bulgarije
Curaçao
Cyprus
Dubai
Egypte
Gambia
Griekenland
Istanbul
Macedonië
Marokko
Portugal
Spanje
Tunesië
Turkije
Reisperiode
andere opties
Vliegen vanaf
Belgie
Brussel
Duitsland
Bremen
Dortmund
Düsseldorf
Nederland
Amsterdam
Eindhoven
Groningen
Maastricht
Rotterdam
Reisduur
1-6 dagen
7-9 dagen
10 en meer dgn
Beoordeling
6 en hoger
7 en hoger
8 en hoger
9 en hoger
alle beoordelingen
Aanbiedingen
Lastminutes
Accommodatie type
Hotel
Appartementen
Aparthotel
Bungalow
Fly & Go
Holiday Village
Prijsklasse
tot € 200
tot € 300
tot € 400
tot € 500
tot € 700
€ 700 en meer
Kinderen
Babysit service aanwezig
Kindvriendelijkheid
Kinderbad
toon alle keuzes
Aantal sterren
2- sterren
3- sterren
4- sterren
5- sterren
Reissoort
Stedentrips
Rondreizen
Wintersport
Blue Cruise
Verzorging
Ultra All Inclusive
All Inclusive
Volpension
Halfpension
Logies en ontbijt
Logies
Volgens beschrijving
Specials
Only Adult
Fly & Go
Kids & Co
Afstanden
Strand
Centrum
Online Inchecken

Online inchecken

De meeste luchtvaartmaatschappijen bieden de mogelijkheid om online in te checken. Voor vluchten met andere luchtvaartmaatschappijen dan onderstaand verwijzen we u naar de website van de desbetreffende luchtvaartmaatschappij voor de actuele informatie.

Voor het reserveren van een stoel rekenen de meeste luchtvaartmaatschappijen kosten. Deze kosten variëren tussen de € 4, - en € 20, - per persoon per enkele reis, afhankelijk van de stoelkeuze en de luchtvaartmaatschappij.

Corendon (Dutch) Airlines
Indien u vliegt met Corendon (Dutch) Airlines kunt u vanaf 6 weken voor vertrek een stoel reserveren en vanaf 48 uur tot 5 uur voor vertrek online inchecken en uw boardingpass uitprinten via de website www.fly.corendon.com.

Let op: Voor de meeste bestemmingen kunt u online een stoel reserveren. Online inchecken is alleen mogelijk voor vluchten vertrekkend vanaf Amsterdam, Antalya, Eindhoven, Groningen en Maastricht. Aan de andere luchthavens wordt nog gewerkt. Helaas is het op dit moment niet mogelijk om online in te checken voor de vluchten met een tussenlanding (VIA VLUCHTEN).

Transavia
Bij Transavia kunt u vanaf 24 uur voor vertrek online inchecken. Dit doet u met uw 7-cijferig boekingsnummer. Voor online inchecken bij Transavia klik hier.

KLM
Indien u een reis naar Curaçao heeft geboekt, ontvangt u enkele dagen ná boeking uw KLM boekingscodes. Per boeking ontvangt u één code voor de heenvlucht en één code voor de terugvlucht. Met deze code kunt u online inchecken vanaf 30 uur voor vertrek.
Met de boekingscode kunt u direct een stoelnummer reserveren of wijzigen voor zowel uw heen- als terugvlucht. U kunt uw stoelnummer reserveren via www.klm.nl. U dient per persoon apart in te loggen met de KLM boekingscodes. U gaat naar "Mijn reis" en kiest voor "Met mijn boekingscode".

Indien het u niet lukt om een stoelnummer online te reserveren, betekent dit dat KLM de nog beschikbare zitplaatsen uitsluitend nog tijdens de online check-in (vanaf 30 uur voor vertrek) of daarna op de luchthaven vrijgeeft.

Voor vluchten met andere luchtvaartmaatschappijen verwijzen we u naar de website van de desbetreffende luchtvaartmaatschappij voor de actuele informatie hieromtrent.

Bekijk hieronder de film wanneer u vliegt met Corendon (Dutch) Airlines.