Reisgezelschap
Kamer 1: 2 personen
Wijzig Reisgezelschap
Vul uw reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Deze website zal vervolgens rekening houden met deze gegevens bij het weergeven van reisinformatie en prijsberekeningen.
Bestemming
Amsterdam
Bulgarije
Curaçao
Cyprus
Dubai
Egypte
Gambia
Griekenland
Istanbul
Macedonië
Marokko
Portugal
Spanje
Tunesië
Turkije
Reisperiode
andere opties
Vliegen vanaf
Belgie
Brussel
Duitsland
Bremen
Dortmund
Düsseldorf
Nederland
Amsterdam
Eindhoven
Groningen
Maastricht
Rotterdam
Reisduur
1-6 dagen
7-9 dagen
10 en meer dgn
Beoordeling
6 en hoger
7 en hoger
8 en hoger
9 en hoger
alle beoordelingen
Aanbiedingen
Lastminutes
Accommodatie type
Hotel
Appartementen
Aparthotel
Bungalow
Fly & Go
Holiday Village
Prijsklasse
tot € 200
tot € 300
tot € 400
tot € 500
tot € 700
€ 700 en meer
Kinderen
Kindvriendelijkheid
Miniclub aanwezig
Kinderbad
toon alle keuzes
Aantal sterren
2- sterren
3- sterren
4- sterren
5- sterren
Reissoort
Stedentrips
Rondreizen
Wintersport
Blue Cruise
Verzorging
Ultra All Inclusive
All Inclusive
Volpension
Halfpension
Logies en ontbijt
Logies
Volgens beschrijving
Specials
Only Adult
Fly & Go
Kids & Co
Afstanden
Strand
Centrum
Stedentrips

Stedentrips

De ideale manier om een stad echt te leren kennen is een stedentrip. Deze relatief korte reizen worden ook wel Citybreaks genoemd en zijn de laatste jaren enorm in populariteit gestegen. De stedentrips met korte reisduur zijn voor iedereen betaalbaar en daardoor een ideale manier om er even lekker tussenuit te gaan. Wat denkt u van een: Stedentrip Barcelona, Stedentrip Berlijn, Stedentrip Istanbul of Stedentrip Marrakech. Maak snel een keuze en ontdek een van deze bruisende steden.

Een korte Stedentrip is de ideale manier om er even lekker tussenuit te gaan. Verblijf in karaktervolle hotels in het hart van elke stad. Er zijn een aantal bijzondere / indrukwekkende steden in ons aanbod dus de keuze is aan u: Barcelona, Berlijn, Istanbul of Istanbul.

Met een stedentrip ervaart u de stad zelf!

Voordelig op reis naar:

 • Stedentrip Berlijn

  Stedentrip Berlijn

  In geen enkele andere stad is het contrast tussen het heden en verleden zo duidelijk te zien. In Berlijn voel je nog steeds het mysterie tussen Oost en West-Berlijn. Dit mysterie van de stad is nog steeds de grootste aantrekkingskracht. De cultuur, schitterende architectuur, trendy clubs en de modernste winkels maken deze stad tot een ware metropool en uitermate geschikt voor een weekendje Berlijn.

  2 dagen, vanaf  €,-Meer informatie

 • Stedentrip Istanbul

  Stedentrip Istanbul

  Istanbul is de grootste stad van de republiek Turkije. Er zijn in totaal 12 miljoen geregistreerde inwoners, maar in werkelijkheid wonen er ongeveer 15 miljoen mensen. Istanbul ligt in het westen van het land, deels in Europa, deels in Azië, en is daarmee de enige stad ter wereld die op twee continenten ligt. De Bosporus, die Europa van Azië scheidt, loopt door Istanbul heen, en komt in het zuiden in de Zee van Marmara en in het noorden in de Zwarte Zee uit.

  4 dagen, vanaf  €274,-Meer informatie

 • Stedentrip Barcelona

  Stedentrip Barcelona

  Deze unieke stad, Barcelona, heeft alle ingrediënten voor een perfect stedentrip. Een heerlijk klimaat met aangename voor- en najaars temperaturen en een lange warme zomer, een prachtige haven met een keur aan restaurants, een heerlijk zandstrand, winkels in overvloed, een fantastisch nachtleven en een zeer rijke en heerlijke keuken.

  5 dagen, vanaf  €,-Meer informatie

 • Stedentrip Marrakech

  Stedentrip Marrakech

  Wie heeft er niet gelezen of gehoord van deze bijzondere stad; Marrakech. De stad waar het 1001 nacht gevoel nog dagelijks aanwezig is. Marrakech leeft voort zoals het al honderden jaren heeft gedaan. Het oude centrum van Marrakech is de op één na grootste middeleeuwse binnenstad van Marokko, met allerlei dwarrelsteegjes en pleintjes.

  4 dagen, vanaf  €,-Meer informatie