Turkije/ Turkse Riviera/ Side/ Titreyengol
Linda Hotel
All Inclusive - Hotel
  • 03:45
  • 01:10
  • dec , 17°C
  • 5-sterrenhotel!
  • Schitterend privéstrand
  • Animatie voor jong en oud
  • Winnaar Hotel of the year award
  • Meer lezen
8.7
Aanrader142 beoordelingen

Linda Hotel

Het populaire hotel Linda gaat tegenwoordig verder als 5-sterren hotel...en dat is niet voor niets!

Het hotel ligt vlak bij de oever van het meertje Titreyengöl in Side en is al jaren favoriet onder Nederlandse vakantiegangers. Het schitterende privéstrand van hotel Linda bevindt zich op ongeveer 600 meter. Hotel Linda wordt door velen met name geroemd om haar goede service, het gevarieerde eten, de kindvriendelijkheid en de afwisselende animatieprogramma’s. Kortom: hotel Linda is voor jong en oud een ideale accommodatie en de vijfde ster is zeker verdiend!

Ligging: Linda Hotel nabij Side

Hotel Linda ligt op ca. 600 meter van het kiezelstrand van Titreyengöl en ca. 5 kilometer van het historische centrum van Side. Het openbaar vervoer tref je voor het complex aan. Van 01-05 t/m 31-10 biedt het hotel een shuttleservice aan naar het strand.

Faciliteiten: Linda Hotel

Hotel Linda ligt in een grote verzorgde groene tuin. Het hotel beschikt over 239 kamers in een gebouw met 4 verdiepingen en 2 liften, receptie en fraai ingerichte lobby met diverse zitjes en een televisiekamer.
Eten kun je in het buffetrestaurant en je kunt in de zomerperiode dineren in het à-la-carterestaurant (vooraf reserveren). Drankjes zijn verkrijgbaar bij diverse bars (lobby, pool en strand).
In de tuin ligt het animatiebad met 2 glijbanen (van mei t/m oktober, op vaste tijden en weersafhankelijk), een apart kinder- en het relaxbad. In de winterperiode kun je gebruikmaken van het binnenzwembad. Ligbedden en parasols gratis bij het zwembad en op het strand. Het hotel biedt een handdoekenservice (met borg).
Verder beschikt hotel Linda over een discotheek, diverse winkels, kapsalon, doktersservice, internetcafé en wifi (alle tegen betaling). Voor de kleintjes is een miniclub (4-12 jaar, 6 dagen per week en in de winterperiode beperkt), minidisco en speeltuintje.

Hotelkamer:

Je ruime standaardkamer (1-3 personen) is voorzien van een telefoon, satelliet televisie, minibar (tegen betaling), airconditioning (centraal), kluisje (tegen betaling), wifi (tegen betaling) en een balkon. Badkamer met douche, toilet en föhn.

De quadkamer (zo gehete family bunkbed, 2 volw. + 2 kind.) is een standaardkamer met een stapelbed voor de kinderen. Familiekamers (2 volw. + 2 kind. of 3 volw. + 1 kind) bestaan uit 2 ruimtes.

Voordeelkamers (2 personen) kunnen qua faciliteiten en ligging afwijken van de standaardkamers.

Sport & Ontspanning:

Tennis (gratis, avondverlichting tegen betaling), biljart (tegen betaling), volleybal, basketbal, fitness, darts, aerobics, boccia en tafeltennis. Diverse watersporten op het strand (tegen betaling). In Hotel Linda kun je heerlijk ontspannen in het Turks bad of de sauna (gratis). Ook de massages en schoonheidsbehandelingen zijn beslist aan te raden (tegen betaling). Het animatieteam van Linda verzorgt 6 dagen per week een gevarieerd animatieprogramma.

Verzorging Zomer 2018: Hotel Linda

Je verblijft in hotel Linda op basis van All Inclusive: ontbijt (07.00-10.00), laat ontbijt (10.00-10.30), lunch (12.30-14.00) en diner (19.00-21.00), alle in buffetvorm. Koffie/thee en koekjes (16.00-16.45), diverse snacks (12.00-15.30), ijs (15.30-16.15) en nachtsnack (23.00-24.00). Alle door het hotel geselecteerde lokale alcoholische en lokale alcoholvrije drankjes van 10.00 tot 24.00 uur inbegrepen. Tegen betaling: import drankjes, drankjes in de discotheek, (fris)drank in fles, roomservice, verse vruchtensappen en Turkse koffie.

Verzorging Winter 2018-2019: Hotel Linda

Je verblijft in hotel Linda op basis van All Inclusive: Ontbijt (07.00-10.00), laat ontbijt (10.00-10.30, beperkt buffet), lunch (12.30-14.00) en diner (18.00-20.00), alle in buffetvorm. Koffie/thee en koekjes (16.00-16.45) en middernachtsoep (23.00-23.45). Alle door het hotel geselecteerde lokale alcoholische en alcoholvrije drankjes van 10.00 tot 23.00 uur. Tegen betaling: import drankjes, drankjes in de discotheek, drinken in fles, verse vruchtensappen en Turkse koffie.

Lees hier de disclaimer n.a.v. bovenstaande accommodatie omschrijving.

Kenmerken

Algemene faciliteiten
  • Lift
  • Receptie
  • Roomservice
  • Zonneterras
  • Kluisjes
  • Lobby/lounge
  • Tuin
  • Wifi
Algemene kamer faciliteiten
  • Minibar
  • Televisie
  • Telefoon
  • Bad en/of douche
  • Airco
  • Föhn
Restaurants/Bars
  • Bar
  • Restaurant
Sport, Activiteiten & entertainment
  • Tennisbaan
  • Disco
Type
  • 4Kids
  • Favourites
Voor de kinderen
  • Kinderbad
  • Speeltuin
  • Kindvriendelijk
  • Miniclub
  • Family
Wellness
  • Fitnessruimte
  • Sauna
  • Wellness
Zwembaden
  • Zwembad
Algemeen
  • Balkon of terras
  • Badhanddoekenservice

De beoordelingen zijn door onze klanten geschreven na hun verblijf in Linda Hotel

Bij accommodaties die meer dan 30 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 14 maanden verwijderd.

Totale score

8.7 Aanrader

Gebaseerd op:
142 beoordelingen

Scoreverdeling
  • Algemene indruk 8.6
  • Ligging 8.4
  • Service 9.0
  • Prijs/kwaliteit 8.9
  • Eten 8.6
  • Kamers 8.6
  • Kindvriendelijk 8.4
  • Wifi kwaliteit 7.1
`
Ervaringen van onze klanten
Filter ervaringen
Sorteren op
Maastricht, Nederland
10.0
Over Titreyengol:

Een hele mooie omgeving, genoeg winkels, begrijpen je heel goed, is mijn tweede thuis.

Over Linda Hotel:

Hotel Linda, is een Prachtig verzorgd hotel. Wij hebben erg van ons verblijf genoten. Hotel Linda is een familie hotel, zeer geschikt voor gezinnen. ze hebben ook een heel mooi leuk strand waar je ook kan eten van het hotel uit.de bediening en eten is heel goed,van alles wat wil. en het animatie team is ook geweldig goed. En de avonden ook live muziek. In een woord, GEWELDIG. Wij zijn er al 5 jaar achter mekaar geweest, het is ons tweede huis. wij verheugen ons weer iedere jaar, om er weer heen te gaan. Ook de kaper en pedicure/manicure zijn heel goed, en heel erg vriendelijk. Mijn man en ik gaan er heel graag heen, en aan komend jaar gaat onze dochter ook mee.

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 10
Rotterdam, Nederland
8.0
Over Titreyengol:

deze bestemming was bekend bij ons omdat wij 2 jaar geleden ook in dit hotel verbleven en het voor ons een prettig hotel was.Jammer dat na twee annuleringen van corendon onze vraag om kamers zo laag mogelijk niet door zijn gegaan en wij daar door op de hoogste etage terecht kwamen.

Over Linda Hotel:

prima accommodatie keurige kamers,netjes en schoon ook het personeel die de kamers schoon houden zijn heel aardig en bereidwillig om het iedereen naar de zin te maken. Alleen is het heel erg jammer dat er niemand is die nederlands spreekt.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit -
Maasdam, Nederland
8.0
Over Titreyengol:

Hotel personeel kamers zijn goed eten is vergeleken met jaar geleden slechter geworden Anematie thema was een min 10 savonds om half 11 was het muisstil op park niks geen muziek ook niet op de achtergrond We gaan er niet meer heen

Over Linda Hotel:

Hotel opzich is goed schoon netjes ...............................

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 6
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 2
Maaseik, Belgie
8.0
Over Titreyengol:

Het prive strand lag op 600 meters van het hotel en was zeer goed. Een halve daguitstap naar de markt in Manavgat is en aanrader. Ook de historische site van Side is ook de moeite waard.

Over Linda Hotel:

Hotel Linda hotel is een goed onderhouden hotel met een behulpzame vriendelijke staff.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 10
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 6
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 2
Deventer, Nederland
10.0
Over Titreyengol:

Mooie groene omgeving, strand prima te doen via een kleine winkelstraat. met het busje (1euro) ben je zo in side of op de markt in Manavgat, dit busje stopt op 100 mtr van het hotel!!

Over Linda Hotel:

Zeer net hotel, prima personeel en schone kamers.. als er iets is proberen ze je zo goed mogelijk te helpen! leuk animatie team, maar er zijn nog wel verbeterpunten bijv; muziek keuze bij een bepaalde activiteit! maar alle spontaan en in voor een praatje. 2 zwembaden, waarvan 1 rustig en andere drukker ivm de grote muziektoren en ook worden de activiteiten in het tweede bad gegeven! Sportschool incl. dus even lekker sporten kan prima! en voor de rest een heerlijk hotel om even bij te komen!!

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 6
Maassluis, Nederland
9.7
Over Titreyengol:

Manavgat markt leuk om te bezoeken. Boulevard naar het strand ook leuk om in de avond over te lopen.

Over Linda Hotel:

Prima hotel. Het personeel doen hun uitstekende best. Kamers zijn netjes. Animatie team doen goed hun best je te vermaken.

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 8
Nl-Almere
8.8
Over Titreyengol:

Van de omgeving niet veel gezien. De weg naar het strand is wel mooi en gezellig.

Over Linda Hotel:

Hotel Linda is een fijn hotel voor jong en oud. Het eten was goed, alleen jammer dat er niet buiten gegeten kan worden bij het restaurant. De kamers zijn netjes en schoon, de bedden zijn ook goed. De douche vonden wij ook lekker mede omdat er niet in een bad gedoucht hoeft te worden. Het animatie team was ook leuk en er worden genoeg activiteiten georganiseerd voor alle leeftijden. De bediening verdient een pluim. De bar bij het zwembad is gezellig, Het strand is alleen te overdekt waardoor de afwisseling van zon en schaduw een probleem is.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 8
  • Kamers 9
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 7
Utrecht, Nederland
7.3
Over Titreyengol:

de omgeving is mooi en goed te lopen. we zijn naar de markt geweest en verder veel van de zon op het strand genoten.

Over Linda Hotel:

Dit was voor de derde keer dat we naar hotel Linda zijn geweest,het eten en het personeel zowel aan de bar en restaurant zijn erg behulpzaam en vriendelijk. ook doen ze genoeg aan activiteiten als je daar van hou. Gewoon een goed hotel .

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 7
  • Service 7
  • Prijs/kwaliteit 7
  • Eten 7
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit -
Vlijmen, Nederland
8.3
Over Titreyengol:

Mooie omgeving leuke markt centrum side ook leuk strand tent geweldig en winkeltjes volop.

Over Linda Hotel:

Vriendelijk personeel mooi schoon hotel fijn zwembad genoeg intertaimend eten genoeg keus voor herhaling vatbaar!!

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 8
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 7
Zaltbommel, Nederland
7.8
Over Titreyengol:

jammer dat we altijd met de taxi of busje naar de winkels moesten,geen winkels vlakbij om te shoppen.

Over Linda Hotel:

heel goed,mooie kamer,prachtig uitzicht,geweldig personeel,altijd beleefd en vriendelijk,kortom geweldig hotel.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 6
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 8

Excursies tijdens uw verblijf in Linda Hotel

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €19,-
kinderen €10,-

Antalya Shopping Special

De excursie begint met een bezoek aan een van de drie watervallen Kursunlu, Duden of Karpuzkaldıran. Erna wordt een goud- en ledercentrum aangedaan. Na de lunch rijden we naar het het oude centrum van Antalya waar je vrije tijd hebt om te shoppen.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Geen
Niet vergeten: Fototoestel, geld voor drankjes en andere uitgaven
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de informatiebijeenkomst.

Excursies tijdens uw verblijf in Linda Hotel

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €40,-
kinderen €20,-

Jeep Safari

Maak op een bijzondere manier kennis met het schitterende landschap, de natuur en vriendelijke inwoners van het achterland van Antalya. We rijden met jeeps over verharde en onverharde wegen de bergen in. Onderweg maak je kennis met het dagelijks leven in de diverse dorpen. Een dag vol verrassingen!

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Inclusief lunch
Niet vergeten: Fototoestel, zwemspullen en geld voor drankjes en andere uitgaven.
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de informatiebijeenkomst.

Excursies tijdens uw verblijf in Linda Hotel

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €45,-
kinderen €23,-

Quad Safari

Sensationele tocht op quads door het achterland van Antalya en omgeving. De rit van je hotel naar het verzamelpunt duurt ongeveer een half uur. Ter plaatse krijg je een korte uitleg waarna je plaatsneemt op de quad. Na een leuke tocht van circa 45 minuten is er een korte pauze waarna de weg vervolgd wordt. Drie kwartier later stoppen we voor een verkoelende duik. De quad safari duurt in totaal circa 3 uur.

Soort: Middagexcursie
Verzorging: Geen
Niet vergeten: Fototoestel en zwemspullen
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de informatiebijeenkomst.

Excursies tijdens uw verblijf in Linda Hotel

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €32,-
kinderen €16,-

Manavgat Boottocht & Markt

Tijdens deze excursie bezoeken we de Manavgat weekmarkt, waar de lokale bevolking vooral groente en fruit koopt. Ook kunt u hier verschillende specerijen en theesoorten kopen. Maar natuurlijk ook T-Shirts, spijkerbroeken, badpakjes, etc. Verder bezoeken we een door de staat gesubsidieerde juwelier waar u de kans krijgt om te slenteren en eventueel inkopen te doen. Hierna maken we een boottocht tot aan de zee, waar de rivier uitmondt. Natuurlijk heeft u de mogelijkheid om een duikje te nemen. U geniet van een lunch en verfrissende drankjes.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Lunch en drankjes
Niet vergeten: fototoestel en/of videocamera, zonnecrème, strandlaken, zwemspullen en geld voor de markt.
Let op: U dient uw excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de infobijeenkomst.

Excursies tijdens uw verblijf in Linda Hotel

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €29,-
kinderen €15,-

Hamam

Baden op z'n Turks! Het badhuis speelt een belangrijke rol in het alledaagse leven van de Turken. Turken hechten van oudsher grote waarde aan hygiëne. Voor elke bevolkingsgroep, elke wijk, waren er openbare badhuizen (de zogenaamde 'Hamam') voortgekomen uit de traditie van de Romeinse thermen en het Islamitische gebod van de reinheid. Een bezoek aan een hamam is dan ook een echte Turkse ervaring waar u kunt genieten van en heerlijke scrub en schuim-/oliemassage. U kunt een duikje nemen in het zwembad of een stoombad nemen. Natuurlijk is er de mogelijkheid om extra behandelingen (exclusief) te nemen. Na afloop voelt u zich als herboren!

Soort: Dagexcursie (3 uur)
Verzorging: geen
Niet vergeten: fototoestel en/of videocamera en geld voor drankjes en andere uitgaven.
Let op: U dient uw excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de infobijeenkomst.

Excursies tijdens uw verblijf in Linda Hotel

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €45,-
kinderen €23,-

Boottocht

Wilt u zich ontspannen en genieten van de prachtige kustlijn en daarmee uw vakantieomgeving zien vanaf de waterzijde, dan is deze boottocht ideaal voor u! Varend over de blauw-groene golven met een uitzicht op de indrukwekkende bergen, zult u wensen dat deze dag niet zal eindigen. De boot meert aan bij een prachtige baai, waar u lekker kunt gaan zwemmen, van de boot afduiken of kunt genieten van de vele vissoorten die dichtbij de boot zullen komen! De lunch wordt aan boord geserveerd en bestaat meestal uit vis of kip.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: All Inclusive
Niet vergeten: fototoestel en/of videocamera, zwemspullen en zonnecreme
Let op: U dient uw excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de infobijeenkomst.

Excursies tijdens uw verblijf in Linda Hotel

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €52,-
kinderen €26,-

Perge & Aspendos

Een van de meest interessante culturele excursies die u zeker niet moet missen, met als bijzondere bezienswaardigheid het best bewaarde Romeinse Amfitheater van de westerse wereld, 'Aspendos'. Na een bezoek aan het theater zetten we de tocht voort langs de kust naar de indrukwekkende antieke Romeinse handelstad Pamphilia oftewel Perge. U zult versteld staan van de hoeveelheid overblijfselen in Perge. Zeker de moeite waard als u van cultuur en geschiedenis houdt.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Inclusief lunch
Niet vergeten: fototoestel en/of videocamera, en geld voor drankjes en andere uitgaven.
Let op: U dient uw excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de infobijeenkomst.

Excursies tijdens uw verblijf in Linda Hotel

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €39,-
kinderen €20,-

Rafting

Een van de meest spectaculaire excursies is onze raftingtocht in de "Köprülü Kanyon" midden in het Taurusgebergte. Ter plaatse geeft het ervaren personeel de nodige informatie en uitleg over het raften. Voorzien van een zwemvest kan het avontuur beginnen! Onderweg maken we een stop voor een heerlijke lunch. Deze excursie is ook geschikt als je niet zo avontuurlijk bent ingesteld. Kinderen tot 9 jaar mogen niet deelnemen aan deze excursie.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Inclusief lunch
Niet vergeten: Fototoestel, zwempullen en geld voor drankjes en andere uitgaven.
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de informatiebijeenkomst.

Excursies tijdens uw verblijf in Linda Hotel

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €65,-

Diepzeeduiken en Snorkelen

Heb je altijd al eens willen diepzeeduiken? Boek dan deze introductiecursus 'Duiken voor beginners'. Onder begeleiding van een professionele duikinstructeur begin je met een instructie in het zwembad of in het ondiepe gedeelte van de zee. Na de lunch begint het echte werk en daal je met je instructeur af tot een diepte van circa. 10 meter. Houd je het liever bij snorkelen? Ook dat is natuurlijk mogelijk.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Lunch
Niet vergeten: Fototoestel, zwemspullen en geld voor drankjes .
Vereisten: Minimum leeftijd deelname: 12 jaar en een goede gezondheid. Niet geschikt voor astma- en bronchitispatiënten
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de infobijeenkomst.

Turkije - Turkse Riviera - Side - Titreyengol

Linda Hotel

Vluchtinformatie Antalya

Er wordt in het zomerseizoen dagelijks gevlogen naar Antalya vanaf Amsterdam, Eindhoven en Brussel. Tevens kunt u 2x per week vliegen vanaf Maastricht & Groningen. De vluchten worden o.a. uitgevoerd met Corendon Dutch Airlines, Corendon Airlines, Pegasus en Transavia.

De vluchtduur naar Antalya Airport bedraagt ca 3.45 uur.

Transfertijd vanaf de luchthaven Antalya naar:

Antalya: ca. 20 minuten
Belek: ca. 40 minuten
Side: ca. 60 minuten
Kemer: ca. 60 minuten
Alanya: ca. 105 minuten (indien u naar Gazipasa Airport vliegt, is de transfertijd naar Alanya korter)
Finike: ca. 120 minuten

De genoemde transfertijden zijn slechts ter indicatie en kunnen afwijken door diverse omstandigheden.

De transfer naar uw accommodatie is inbegrepen indien u een pakketreis bij ons heeft geboekt.

Child discount info