Turkije/ Turkse Riviera/ Side/ Titreyengol
Linda Hotel
All Inclusive - Hotel
  • 03:45
  • 01:10
  • apr , 21°C
  • 5-sterrenhotel!
  • Schitterend privéstrand
  • Animatie voor jong en oud
  • Winnaar Hotel of the year award
  • Meer lezen
8.6
Aanrader97 beoordelingen

Linda Hotel

Het populaire hotel Linda gaat tegenwoordig verder als 5-sterren hotel...en dat is niet voor niets!

Het hotel ligt vlak bij de oever van het meertje Titreyengöl in Side en is al jaren favoriet onder Nederlandse vakantiegangers. Het schitterende privéstrand van hotel Linda bevindt zich op ongeveer 600 meter. Hotel Linda wordt door velen met name geroemd om haar goede service, het gevarieerde eten, de kindvriendelijkheid en de afwisselende animatieprogramma’s. Kortom: hotel Linda is voor jong en oud een ideale accommodatie en de vijfde ster is zeker verdiend!

Ligging: Linda Hotel nabij Side

Hotel Linda ligt op ca. 600 meter van het kiezelstrand van Titreyengöl en ca. 5 kilometer van het historische centrum van Side. Het openbaar vervoer tref je voor het complex aan. Van 01-05 t/m 31-10 biedt het hotel een shuttleservice aan naar het strand.

Faciliteiten: Linda Hotel

Hotel Linda ligt in een grote verzorgde groene tuin. Het hotel beschikt over 239 kamers in een gebouw met 4 verdiepingen en 2 liften, receptie en fraai ingerichte lobby met diverse zitjes en een televisiekamer.
Eten kun je in het buffetrestaurant en je kunt in de zomerperiode dineren in het à-la-carterestaurant (vooraf reserveren). Drankjes zijn verkrijgbaar bij diverse bars (lobby, pool en strand).
In de tuin ligt het animatiebad met 2 glijbanen (van mei t/m oktober, op vaste tijden en weersafhankelijk), een apart kinder- en het relaxbad. Ligbedden en parasols gratis bij het zwembad en op het strand. Het hotel biedt een handdoekenservice (met borg).
Verder beschikt hotel Linda over een discotheek, diverse winkels, kapsalon, doktersservice, internetcafé en wifi (alle tegen betaling). Voor de kleintjes is een miniclub (4-12 jaar, 6 dagen per week), minidisco en speeltuintje.

Hotelkamer:

Je ruime standaardkamer (1-3 personen) is voorzien van een telefoon, satelliet televisie, minibar (tegen betaling), airconditioning (centraal), kluisje (tegen betaling), wifi (tegen betaling) en een balkon. Badkamer met douche, toilet en föhn.

De quadkamer (zo gehete family bunkbed, 2 volw. + 2 kind.) is een standaardkamer met een stapelbed voor de kinderen. Familiekamers (2 volw. + 2 kind. of 3 volw. + 1 kind) bestaan uit 2 ruimtes.

Voordeelkamers (2 personen) kunnen qua faciliteiten en ligging afwijken van de standaardkamers.

Sport & Ontspanning:

Tennis (gratis, avondverlichting tegen betaling), biljart (tegen betaling), volleybal, basketbal, fitness, darts, aerobics, boccia en tafeltennis. Diverse watersporten op het strand (tegen betaling). In Hotel Linda kun je heerlijk ontspannen in het Turks bad of de sauna (gratis). Ook de massages en schoonheidsbehandelingen zijn beslist aan te raden (tegen betaling). Het animatieteam van Linda verzorgt 6 dagen per week een gevarieerd animatieprogramma.

Verzorging Zomer 2018: Hotel Linda

Je verblijft in hotel Linda op basis van All Inclusive: ontbijt (07.00-10.00), laat ontbijt (10.00-10.30), lunch (12.30-14.00) en diner (19.00-21.00), alle in buffetvorm. Koffie/thee en koekjes (16.00-16.45), diverse snacks (12.00-15.30), ijs (15.30-16.15) en nachtsnack (23.00-24.00). Alle door het hotel geselecteerde lokale alcoholische en lokale alcoholvrije drankjes van 10.00 tot 24.00 uur inbegrepen. Tegen betaling: import drankjes, drankjes in de discotheek, (fris)drank in fles, roomservice, verse vruchtensappen en Turkse koffie.

Verzorging Winter 2017-2018: Hotel Linda

Je verblijft in hotel Linda op basis van All Inclusive: Ontbijt (07.00-10.00), laat ontbijt (10.00-10.30, beperkt buffet), lunch (12.30-14.00) en diner (18.30-20.30), alle in buffetvorm. Koffie/thee en koekjes (16.00-16.45) en middernachtsoep (23.00-23.45). Alle door het hotel geselecteerde lokale alcoholische en alcoholvrije drankjes van 10.00 tot 23.00 uur. Tegen betaling: importdrankjes, ijs, drankjes in de discotheek, drinken in fles, verse vruchtensappen en Turkse koffie.

Lees hier de disclaimer n.a.v. bovenstaande accommodatie omschrijving.

Kenmerken

Algemene faciliteiten
  • Lift
  • Receptie
  • Roomservice
  • Zonneterras
  • Kluisjes
  • Lobby/lounge
  • Tuin
  • Wifi
Algemene kamer faciliteiten
  • Minibar
  • Televisie
  • Telefoon
  • Bad en/of douche
  • Airco
  • Föhn
Restaurants/Bars
  • Bar
  • Restaurant
Sport, Activiteiten & entertainment
  • Tennisbaan
  • Disco
Type
  • 4Kids
  • Favourites
Voor de kinderen
  • Kinderbad
  • Speeltuin
  • Kindvriendelijk
  • Miniclub
  • Family
Wellness
  • Fitnessruimte
  • Sauna
  • Wellness
Zwembaden
  • Zwembad
Algemeen
  • Balkon of terras
  • Badhanddoekenservice

De beoordelingen zijn door onze klanten geschreven na hun verblijf in Linda Hotel

Bij accommodaties die meer dan 30 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 14 maanden verwijderd.

Totale score

8.6 Aanrader

Gebaseerd op:
97 beoordelingen

Scoreverdeling
  • Algemene indruk 8.4
  • Ligging 8.3
  • Service 8.8
  • Prijs/kwaliteit 8.7
  • Eten 8.7
  • Kamers 8.6
  • Kindvriendelijk 8.4
  • Wifi kwaliteit 6.3
Ervaringen van onze klanten
Filter ervaringen
Sorteren op
Berkel En Rodenrijs, Nederland
7.5
Over Titreyengol:

Wij kennen de bestemming voor het eerst in juni en niet in dec.Druk maar gezellig,wel veel russen.Maar niet echt vervelend.

Over Linda Hotel:

Het hotel is prima,prettig personeel,goede bediening en service.Vriendelijk en behulpzaam.

  • Algemene indruk 7
  • Ligging 7
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 7
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit -
Barendrecht, Nederland
8.5
Over Titreyengol:

Wij komen al meerdere jaren in dit gebied en het verveelt nog steeds niet

Over Linda Hotel:

Linda is een bestemming zonder veel poespas. Gewoon netjes , schoon en zeer vriendelijk personeel. Prijskwaliteitsverhouding is daarom hoog.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 7
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 8
  • Kamers 9
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit -
Dordrecht, Nederland
8.2
Over Titreyengol:

Goed hotel wat duurder als wij gewend zijn maar wasmachine het waard

Over Linda Hotel:

Goed hotel jammer dat een volk zijn eigen niet zo fijn gedraagt

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 5
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 9
  • Kamers 9
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit -
Apeldoorn, Nederland
8.2
Over Titreyengol:

wel buitenaf met de bus goed te doen wel erg russtig

Over Linda Hotel:

veel russen Nederlanders kom naar Turkije het is het waard

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 7
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 9
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit -
Wijchen, Nederland
9.0
Over Titreyengol:

De omgeving is gewoon mooi hoewel er steeds meer winkeltjes richting strand verdwijnen .

Over Linda Hotel:

Jammer van de vele Russen zaten er in voorgaande jaren niet zo masaal daar,de kost jammer genoeg het hotel veel vakantiegangers uit NL ,B,D

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 8
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit -
Nijmegen, Nederland
8.0
Over Titreyengol:

In Titreyengol is niet zoveel te beleven. Een paar winkels en het strand, voor de rest veel hotels. Je pakt makkelijk een busje om naar Side te kunnen gaan.

Over Linda Hotel:

Als je gezelligheid zoekt moet je bij hotel Linda zijn. Je maakt er zo vrienden. De meeste gasten zijn wat ouder.Wij waren wat jonger maar sloten makkelijk aan bij een leuke groep (50+) nederlanders. Het hotel is prima. De kamer zijn in orde, wel af en toe een rioollucht. En het lawaai aan de zwembadkant is vervelend. Wij zijn ook gewisseld na 1 nacht. Het eten was goed verzorgd en het personeel is vriendelijk. Het strand vonden wij niet prettig, je ligt met zijn allen onder netten waarin je moeilijk de afwisseling zon/schaduw kan pakken. Van de russen hebben wij niet heel veel last gehad. Voor een weekje ontspanning en niks doen zou ik dit hotel aanraden.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 6
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 8
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit -
Kessenich, Belgie
7.7
Over Titreyengol:

Leuk strand en gemakkelijk met de dolmus naar Side gegaan. Alleen vreselijke roekeloze chauffeurs!.

Over Linda Hotel:

Wij waren er voor de 2e keer. Deze keer met het hele gezin. Super hotel. Gaan zeker terug.

  • Algemene indruk 7
  • Ligging 8
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 7
  • Kindvriendelijk 8
  • Wifi kwaliteit -
Westerbork, Nederland
8.2
Over Titreyengol:

beetje afgelegen

Over Linda Hotel:

goed hotel

  • Algemene indruk 7
  • Ligging 7
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 8
  • Kamers 9
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit -
Zeewolde, Nederland
8.0
Over Titreyengol:

Side is erg toeristisch, manavgat is leuker en meer lokale mensen. Verder een prima bestemming voor een week niks doen.

Over Linda Hotel:

Schoon en netjes hotel, genoeg te eten en te drinken. De kwaliteit van het eten was soms wel laag (bevroren Adana kebab, kippenlong en lever waren niet mijn favoriet), maar er was elke avond wel iets lekkers. Ontbijt en lunch ook goed.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 6
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit -
Tiel, Nederland
9.8
Over Titreyengol:

Hotel linda is een "klein" hotel die klant gerichtheid hoog in het vaandel heeft staan en de service is gewoon zeer goed buiten het hotel zijn helaas nog steeds te weinig winkeltjes als je richting het strand loopt en een hoop winkeltjes zijn gesloopt wat buiten een rommelige indruk geeft en in de avond een lege indruk toont. in Side is het gewoon erg rustig omdat toeristen gewoon niet durven te komen ivm de toestand in het Mooie land hiervan zijn de lokale winkeltjes zwaar de dupe en ze verdienen dit gedrag niet van een bepaalde denkwijze van een persoon waarvan ik de naam niet zeg maar jullie weten over wie het gaat deze man helpt het toerisme flink naar de KL.TE door zijn denk en doe wijze helaas waren dit jaar de russen in overvloed wat de gezelligheid wat minder leuk maakte maar niet overdreven storend dus aub NEDERLANDERS /DUITSERS/BELGEN en vaste Linda gasten kom naar LINDA !

Over Linda Hotel:

LINDA is gewoon een top hotel wat zijn 5 sterren dubbel en dwars waard is eten is gewoon super lekker te noemen en meer dan genoeg en volop keuze en je proeft gewoon dat de chef kok LIEFDE heeft voor zijn vak. speciale avonden op iedere woensdag zoals turkse avond en gala avond zijn tot in de perfectie verzorgd leuke winkeltjes in het hotel zelf en volop keuze en NIET duur. Slaapkamers worden iedere dag goed schoongemaakt en heeft een frisse uitstraling entertainment Team onder leiding van FARUK vermaakt de gasten opperbest en zorgen ervoor dat je toch in beweging blijft met leuke spelletjes zoals darten / bocha / schieten ga zo maar door op sommige dagen komt er in de avond uren een stukje Live muziek bij de Poolbar wat veel gezelligheid met zich meebrengt al met al is Linda een perfecte accommodatie voor een GESLAAGDE vakantie als je voor de 14e keer er al naar toe gaat zegt dat in mijn ogen wel genoeg OKTOBER zijn weer weer van de party

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 9
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit -

Excursies tijdens uw verblijf in Linda Hotel

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €19,-
kinderen €10,-

Antalya Shopping Special

De excursie begint met een bezoek aan een van de drie watervallen Kursunlu, Duden of Karpuzkaldıran. Erna wordt een goud- en ledercentrum aangedaan. Na de lunch rijden we naar het het oude centrum van Antalya waar je vrije tijd hebt om te shoppen.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Geen
Niet vergeten: Fototoestel, geld voor drankjes en andere uitgaven
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de informatiebijeenkomst.

volwassenen €40,-
kinderen €20,-

Jeep Safari

Maak op een bijzondere manier kennis met het schitterende landschap, de natuur en vriendelijke inwoners van het achterland van Antalya. We rijden met jeeps over verharde en onverharde wegen de bergen in. Onderweg maak je kennis met het dagelijks leven in de diverse dorpen. Een dag vol verrassingen!

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Inclusief lunch
Niet vergeten: Fototoestel, zwemspullen en geld voor drankjes en andere uitgaven.
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de informatiebijeenkomst.

volwassenen €45,-
kinderen €23,-

Quad Safari

Sensationele tocht op quads door het achterland van Antalya en omgeving. De rit van je hotel naar het verzamelpunt duurt ongeveer een half uur. Ter plaatse krijg je een korte uitleg waarna je plaatsneemt op de quad. Na een leuke tocht van circa 45 minuten is er een korte pauze waarna de weg vervolgd wordt. Drie kwartier later stoppen we voor een verkoelende duik. De quad safari duurt in totaal circa 3 uur.

Soort: Middagexcursie
Verzorging: Geen
Niet vergeten: Fototoestel en zwemspullen
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de informatiebijeenkomst.

volwassenen €32,-
kinderen €16,-

Manavgat Boottocht & Markt

Tijdens deze excursie bezoeken we de Manavgat weekmarkt, waar de lokale bevolking vooral groente en fruit koopt. Ook kunt u hier verschillende specerijen en theesoorten kopen. Maar natuurlijk ook T-Shirts, spijkerbroeken, badpakjes, etc. Verder bezoeken we een door de staat gesubsidieerde juwelier waar u de kans krijgt om te slenteren en eventueel inkopen te doen. Hierna maken we een boottocht tot aan de zee, waar de rivier uitmondt. Natuurlijk heeft u de mogelijkheid om een duikje te nemen. U geniet van een lunch en verfrissende drankjes.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Lunch en drankjes
Niet vergeten: fototoestel en/of videocamera, zonnecrème, strandlaken, zwemspullen en geld voor de markt.
Let op: U dient uw excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de infobijeenkomst.

volwassenen €29,-
kinderen €15,-

Hamam

Baden op z'n Turks! Het badhuis speelt een belangrijke rol in het alledaagse leven van de Turken. Turken hechten van oudsher grote waarde aan hygiëne. Voor elke bevolkingsgroep, elke wijk, waren er openbare badhuizen (de zogenaamde 'Hamam') voortgekomen uit de traditie van de Romeinse thermen en het Islamitische gebod van de reinheid. Een bezoek aan een hamam is dan ook een echte Turkse ervaring waar u kunt genieten van en heerlijke scrub en schuim-/oliemassage. U kunt een duikje nemen in het zwembad of een stoombad nemen. Natuurlijk is er de mogelijkheid om extra behandelingen (exclusief) te nemen. Na afloop voelt u zich als herboren!

Soort: Dagexcursie (3 uur)
Verzorging: geen
Niet vergeten: fototoestel en/of videocamera en geld voor drankjes en andere uitgaven.
Let op: U dient uw excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de infobijeenkomst.

volwassenen €45,-
kinderen €23,-

Boottocht

Wilt u zich ontspannen en genieten van de prachtige kustlijn en daarmee uw vakantieomgeving zien vanaf de waterzijde, dan is deze boottocht ideaal voor u! Varend over de blauw-groene golven met een uitzicht op de indrukwekkende bergen, zult u wensen dat deze dag niet zal eindigen. De boot meert aan bij een prachtige baai, waar u lekker kunt gaan zwemmen, van de boot afduiken of kunt genieten van de vele vissoorten die dichtbij de boot zullen komen! De lunch wordt aan boord geserveerd en bestaat meestal uit vis of kip.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: All Inclusive
Niet vergeten: fototoestel en/of videocamera, zwemspullen en zonnecreme
Let op: U dient uw excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de infobijeenkomst.

volwassenen €52,-
kinderen €26,-

Perge & Aspendos

Een van de meest interessante culturele excursies die u zeker niet moet missen, met als bijzondere bezienswaardigheid het best bewaarde Romeinse Amfitheater van de westerse wereld, 'Aspendos'. Na een bezoek aan het theater zetten we de tocht voort langs de kust naar de indrukwekkende antieke Romeinse handelstad Pamphilia oftewel Perge. U zult versteld staan van de hoeveelheid overblijfselen in Perge. Zeker de moeite waard als u van cultuur en geschiedenis houdt.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Inclusief lunch
Niet vergeten: fototoestel en/of videocamera, en geld voor drankjes en andere uitgaven.
Let op: U dient uw excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de infobijeenkomst.

volwassenen €39,-
kinderen €20,-

Rafting

Een van de meest spectaculaire excursies is onze raftingtocht in de "Köprülü Kanyon" midden in het Taurusgebergte. Ter plaatse geeft het ervaren personeel de nodige informatie en uitleg over het raften. Voorzien van een zwemvest kan het avontuur beginnen! Onderweg maken we een stop voor een heerlijke lunch. Deze excursie is ook geschikt als je niet zo avontuurlijk bent ingesteld. Kinderen tot 9 jaar mogen niet deelnemen aan deze excursie.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Inclusief lunch
Niet vergeten: Fototoestel, zwempullen en geld voor drankjes en andere uitgaven.
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de informatiebijeenkomst.

volwassenen €65,-

Diepzeeduiken en Snorkelen

Heb je altijd al eens willen diepzeeduiken? Boek dan deze introductiecursus 'Duiken voor beginners'. Onder begeleiding van een professionele duikinstructeur begin je met een instructie in het zwembad of in het ondiepe gedeelte van de zee. Na de lunch begint het echte werk en daal je met je instructeur af tot een diepte van circa. 10 meter. Houd je het liever bij snorkelen? Ook dat is natuurlijk mogelijk.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Lunch
Niet vergeten: Fototoestel, zwemspullen en geld voor drankjes .
Vereisten: Minimum leeftijd deelname: 12 jaar en een goede gezondheid. Niet geschikt voor astma- en bronchitispatiënten
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de infobijeenkomst.

Turkije - Turkse Riviera - Side - Titreyengol

Linda Hotel

Vluchtinformatie Antalya

Er wordt in het zomerseizoen dagelijks gevlogen naar Antalya vanaf Amsterdam, Eindhoven en Brussel. Tevens kunt u 2x per week vliegen vanaf Maastricht & Groningen. De vluchten worden o.a. uitgevoerd met Corendon Dutch Airlines, Corendon Airlines, Pegasus en Transavia.

De vluchtduur naar Antalya Airport bedraagt ca 3.45 uur.

Transfertijd vanaf de luchthaven Antalya naar:

Antalya: ca. 20 minuten
Belek: ca. 40 minuten
Side: ca. 60 minuten
Kemer: ca. 60 minuten
Alanya: ca. 105 minuten (indien u naar Gazipasa Airport vliegt, is de transfertijd naar Alanya korter)
Finike: ca. 120 minuten

De genoemde transfertijden zijn slechts ter indicatie en kunnen afwijken door diverse omstandigheden.

De transfer naar uw accommodatie is inbegrepen indien u een pakketreis bij ons heeft geboekt.

Child discount info