Turkije/ Turkse Riviera/ Side/ Side-Centrum
Side Star Park
All Inclusive - Hotel
  • 03:45
  • 01:00
  • jul , 34°C
  • Vlak bij het strand en het centrum van Side
  • Winnaar Hotel of the year award
  • Spa en Beauty Center
  • 2 à-la-carterestaurants
  • Meer lezen
8.8
Aanrader70 beoordelingen

Side Star Park

Side Star Park is een zusterhotel van Side Star Beach, heeft een goede sfeer en je zult je dan ook goed vermaken. Het hotel biedt veel faciliteiten en ook voor de kinderen is er genoeg te doen. Side Star Park staat voor gezelligheid en is geschikt voor families en stellen.

Ligging: Side Star Park in Side

Side Star Park ligt op ca. 200 meter van het strand en op ca. 1 kilometer van het gezellige centrum van Side. Op loopafstand vind je diverse winkeltjes en restaurants.

Faciliteiten: Side Star Park

Side Star Park telt in totaal 228 kamers, die verdeeld zijn over twee gebouwen met liften. Je vindt er een 24-uursreceptie, een bagageruimte en een lobby met zitjes. Er zijn verschillende restaurants, een buffetrestaurant en 2 à-la-carterestaurants (vis en Turks, met reservering en in de winterperiode alleen het Turks restaurant geopend). Voor drankjes kun je naar één van de 3 bars. In de tuin ligt het zwembad met apart kinderbad en glijbanen omringd door een zonneterras met ligbedden en parasols. Ook op het strand staan de ligbedden en parasols voor je klaar. Badhanddoekenservice is tegen betaling. In de winterperiode kun je gebruikmaken van het verwarmde binnenzwambad. Verder tref je in Side Star Park een discotheek, winkeltjes, doktersservice, kapsalon, wasservice en roomservice (alle tegen betaling). Voor de kleintjes is er 6 dagen per week een miniclub (4-11 jaar) en een minidisco en er is een speeltuintje. In de winterperiode is er een aantal dagen per week een miniclub en minidisco.

Hotelkamer:

De standaardkamers (1-3 personen) van Side Star Park zijn verzorgd ingericht en voorzien van telefoon, satelliettelevisie, minibar (dagelijks gevuld met soft drankjes en bier), kluisje (gratis), wifi (gratis), airconditioning (van mei t/m oktober, daarbuiten werkt de airco als verwarming), koffie-/theezetfaciliteiten en een balkon met zitje. Een badkamer met bad of douche, toilet en föhn.

Voor gezinnen zijn er ruime standaardkamers (2 volw. + 2 kind.), dit zijn standaardkamers met extra bedden. De familiekamers (3-4 personen) bestaan uit 2 ruimtes.

Sport & Ontspanning:

In Side Star Park kun je gebruikmaken van tafeltennis, darten, aerobics en fitness. Tegen betaling: biljart, bowlen en watersporten op het strand. In het Spa & Beauty Center kun je gebruikmaken van de sauna en Turks bad. Behandelingen en massages zijn tegen betaling. Het animatieteam verzorgt een aantal dagen per week een uitgebreid entertainmentprogramma. In de winterperiode is er een aantal dagen per week een beperkt entertainmentprogramma.

Verzorging Zomer 2019: Side Star Park

Je verblijft in Side Star Park op basis van All Inclusive: ontbijt (07.00-10.00), laat ontbijt (10.00-11.00), lunch (12.30-14.00) en diner (19.00-21.00), alle in buffetvorm. Snacks (12.30-14.00), ijs (11.00-11.30 en 15.00-15.30) en koffie/thee en koekjes (15.30-17.00). Je mag 1 x tijdens je verblijf dineren in de à-la-carterestaurants, vooraf reserveren. Alle door het hotel geselecteerde lokale alcoholische en alcoholvrije drankjes van 10.00 tot 00.00 uur. Tegen betaling: import drankjes, verse vruchtensappen, (fris)drank in flessen, champagnes, luxe wijnen, drankjes in de disco, roomservice en alles na 00.00 uur.

Verzorging Winter 2019-2020: Side Star Park

Je verblijft in Side Star Park op basis van All Inclusive: ontbijt (07.00-10.00), laat ontbijt (10.00-10.30), lunch (12.30-14.00) en diner (18.30-20.30), alle in buffetvorm. Koffie/thee en koekjes (11.00-17.00). Je mag 1 x tijdens je verblijf dineren in het Turks à-la-carterestaurants (vooraf reserveren). Alle door het hotel geselecteerde lokale alcoholische en alcoholvrije drankjes van 10.00 tot 00.00 uur. Tegen betaling: import drankjes, verse vruchtensappen, (fris)drank in flessen en blik, champagnes, luxe wijnen, drankjes in de disco, roomservice en alles na 00.00 uur.

Bekijk alle Side Star Hotels
Lees hier de disclaimer n.a.v. bovenstaande accommodatie omschrijving.

Kenmerken

Algemene faciliteiten
  • Lift
  • Receptie
  • Roomservice
  • Zonneterras
  • Kluisjes
  • Lobby/lounge
  • Tuin
  • Wasservice
  • Wifi
Algemene kamer faciliteiten
  • Minibar
  • Televisie
  • Telefoon
  • Bad en/of douche
  • Koffie- en/of theefaciliteiten
  • Airco
  • Föhn
Restaurants/Bars
  • Bar
  • Restaurant
Sport, Activiteiten & entertainment
  • Disco
Type
  • 4Kids
Voor de kinderen
  • Kinderbad
  • Speeltuin
  • Kindvriendelijk
  • Miniclub
  • Family
Wellness
  • Fitnessruimte
  • Sauna
  • Wellness
Zwembaden
  • Zwembad
Algemeen
  • Balkon of terras
  • Badhanddoekenservice

De beoordelingen zijn door onze klanten geschreven na hun verblijf in Side Star Park

Bij accommodaties die meer dan 30 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 14 maanden verwijderd.

Totale score

8.8 Aanrader

Gebaseerd op:
70 beoordelingen

Scoreverdeling
  • Algemene indruk 8.6
  • Ligging 8.9
  • Service 9.1
  • Prijs/kwaliteit 8.7
  • Eten 8.8
  • Kamers 8.5
  • Kindvriendelijk 8.3
  • Wifi kwaliteit 4.9
Ervaringen van onze klanten
Filter ervaringen
Sorteren op
Beek, Nederland
9.2
Over Side-Centrum:

Prima locatie op 300mtr. van strand dat vrij smal is. Mooie brede boulevard op 20 min. loopafstand van het historische Side. Winkelliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen. Winkeliers zijn hier lang niet meer zo opdringerig als vroeger en blijven meestal vriendelijk. Voor herhaling zeker vatbaar.

Over Side Star Park:

Accommodatie heeft al onze verwachtingen overtroffen. Niet zo kolossaal als een resort waardoor je veel persoonlijker wordt behandeld; je werd hier echt in de watten gelegd. Nog nooit zo'n warm eten gehad en ruime keuze en altijd voldoende, 's morgens hete koffie. Aan strand had hotel nog een restaurant waar je gratis gebruik van kon maken. Prima bedden, alleen tv-ontvangst was slecht wat beeldkwaliteit betreft. Wifi is alleen in de lobby en op buitenterras/zwembad. Verder in 1 woord perfect met alle complimenten voor vriendelijk management en personeel die er ook alles aan deden om het naar je zin te maken.

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 9
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 9
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 6
Dussen, Nederland
7.0
Over Side-Centrum:

Side als bestemming prima, leuke boulevard met een bezienswaardig centrum.

Over Side Star Park:

Side starpark hotel prima, aardig en hardwerkend personeel. Eten prima, met een topavond op donderdagavond rond het zwembad.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 6
  • Eten 8
  • Kamers 4
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 2
'S Gravezande, Nederland
9.5
Over Side-Centrum:

Uitstekend ligging ten opzichte van het strand.Vraag me alleen af hoe dat in het hoogzijsoen moet met weinig beden op het strand?

Over Side Star Park:

Het hotel is erg gehorig.We zijn ook een keer naar een ander kamer verhuist vanwege overlast.Heeft het hotel trouwens keurig opgelost.Nadeel van het retaurant,waar het eten en de bediening trouwens geweldig is.Dat er maar een heel klein deel buiten kan eten.Te weinig ruimte.Maar tog een fijne vakantie gehad .

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 9
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 1
Alkmaar, Nederland
9.2
Over Side-Centrum:

Geweldig hotel. Ga zeker terug. Goed gelegen en side is mooi stad

Over Side Star Park:

Mooi,schoon en geweldig hotel. Lief personeel. Ga zeker nog een keer naar Side Starpark

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 9
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 9
  • Kamers 9
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 7
Mol, Belgie
9.7
Over Side-Centrum:

Is zeer goed gelegen en op een wandel afstand van het oude dorpje Side . En dit langs de mooie boulevard naast de zee.

Over Side Star Park:

Het Hotel is goed gelegen op een wandelafstand van zee.Vriendelijk personeel en goede ruime kamers.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 1
Maastricht, Nederland
10.0
Over Side-Centrum:

Mooie omgeving. Gezellige terrassen, winkels, oudheden om te bezoeken. Gezellige markt op zaterdag. Openbaar vervoer kortbij.

Over Side Star Park:

Hotel Side Star Park is een hotel met mooie kamers, groot zwembad en het eten is zeer uitgebreid en goed verzorgt.

  • Algemene indruk -
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 6
Bocholt, Belgie
9.0
Over Side-Centrum:

Het hotel is gunstig gelegen, centraal tussen het oude Side, de markt op zaterdag, vele winkels en bars en Kumkoy. Men werkt er volop aan de omgeving, prachtige wandelboulevard van 4.5km langs de kust tot in Side centrum. In dit centrum bouwen ze het ene na het andere nieuwe pand, weliswaar in oude stijl EN met behoud van de archeologische vondsten.

Over Side Star Park:

Side Star Park is een mooi hotel, alles is netjes verzorgd en vriendelijk, hardwerkend personeel. Het eten was elke dag lekker en gevarieerd, zoals bij elk hotel zijn er de basis pizza's en pasta's, maar daarbuiten een overvloed aan keus. Het restaurant aan het strand is ideaal voor diegenen die niet op en neer naar het hotel willen lopen.

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 9
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 9
  • Kamers 9
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 4
Landgraaf, Nederland
8.3
Over Side-Centrum:

Side is een toeristisch dorp, mooi strand en prachtig uitzicht over de baai en op de bergen in het achterland.

Over Side Star Park:

Prima hotel, vriendelijk personeel. Interieur een beetje jaren 80. Maar veel belangrijker: lekker eten en schoon.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 9
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 6
Valkenburg A D Geul, Nederland
7.7
Over Side-Centrum:

Hotel ok, ligging ook goed,1xgaan eten in litoralstrand restaurant van Side star park, geweldig. Echt een aanrader. . Goede maaltijden en overige eetsessies prima. Aankomst 12 u 's avonds erg laat, maar wel nog warme hap te eten. Fijn. Goed weer. Oude gedeelte met tempel, openlucht theater enz. leuk om te bezichtigen. Algemeen beeld goed.

Over Side Star Park:

Prachtig zwembad, iedere avond fijn entertainment, goed personeel, niet te grote slaapkamer, een stopcontact op slaapkamer, slechte wifi, Matige hostess, had weinig tijd, druk programma had ze. Excursie bij haar geboekt, hadden shopping excursie bij Corendon reis reeds geboekt, €38, maar zij had andere leukere excursie, deze genomen voor €59, Kijk maar om je geld bij hoofdkantoor terug te krijgen. Nou ........ Verder de rest eigenlijk oké.

  • Algemene indruk 7
  • Ligging 8
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 9
  • Kamers 6
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 6
Schiedam, Nederland
8.3
Over Side-Centrum:

Fantastische stad. Erg mooi. Ligging is perfect , dichtbij side centrum en het strand. Manavgat is ook dichtbij, vaak heen geweest voor de markt.

Over Side Star Park:

Prachtig hotel , leuke avond programma’s. Lieve mensen werken daar. Vind het alleen heel jammer van de uitcheck tijd , wij moesten om 12:00 onze kamer pas weer inleveren maar wij vertrokken pas om 00:15 uit het hotel. Wij moesten dus een hele dag in het hotel rond “zwerven” en konden ook niet rusten en opfrissen voor onze terug reis, hierdoor vond ik de terugreis heeeeel vermoeiend.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 10
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 4

Excursies tijdens uw verblijf in Side Star Park

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €19,-
kinderen €10,-

Antalya Shopping Special

De excursie begint met een bezoek aan een van de drie watervallen Kursunlu, Duden of Karpuzkaldıran. Erna wordt een goud- en ledercentrum aangedaan. Na de lunch rijden we naar het het oude centrum van Antalya waar je vrije tijd hebt om te shoppen.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Geen
Niet vergeten: Fototoestel, geld voor drankjes en andere uitgaven
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de informatiebijeenkomst.

Excursies tijdens uw verblijf in Side Star Park

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €40,-
kinderen €20,-

Jeep Safari

Maak op een bijzondere manier kennis met het schitterende landschap, de natuur en vriendelijke inwoners van het achterland van Antalya. We rijden met jeeps over verharde en onverharde wegen de bergen in. Onderweg maak je kennis met het dagelijks leven in de diverse dorpen. Een dag vol verrassingen!

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Inclusief lunch
Niet vergeten: Fototoestel, zwemspullen en geld voor drankjes en andere uitgaven.
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de informatiebijeenkomst.

Excursies tijdens uw verblijf in Side Star Park

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €45,-
kinderen €23,-

Quad Safari

Sensationele tocht op quads door het achterland van Antalya en omgeving. De rit van je hotel naar het verzamelpunt duurt ongeveer een half uur. Ter plaatse krijg je een korte uitleg waarna je plaatsneemt op de quad. Na een leuke tocht van circa 45 minuten is er een korte pauze waarna de weg vervolgd wordt. Drie kwartier later stoppen we voor een verkoelende duik. De quad safari duurt in totaal circa 3 uur.

Soort: Middagexcursie
Verzorging: Geen
Niet vergeten: Fototoestel en zwemspullen
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de informatiebijeenkomst.

Excursies tijdens uw verblijf in Side Star Park

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €32,-
kinderen €16,-

Manavgat Boottocht & Markt

Tijdens deze excursie bezoeken we de Manavgat weekmarkt, waar de lokale bevolking vooral groente en fruit koopt. Ook kunt u hier verschillende specerijen en theesoorten kopen. Maar natuurlijk ook T-Shirts, spijkerbroeken, badpakjes, etc. Verder bezoeken we een door de staat gesubsidieerde juwelier waar u de kans krijgt om te slenteren en eventueel inkopen te doen. Hierna maken we een boottocht tot aan de zee, waar de rivier uitmondt. Natuurlijk heeft u de mogelijkheid om een duikje te nemen. U geniet van een lunch en verfrissende drankjes.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Lunch en drankjes
Niet vergeten: fototoestel en/of videocamera, zonnecrème, strandlaken, zwemspullen en geld voor de markt.
Let op: U dient uw excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de infobijeenkomst.

Excursies tijdens uw verblijf in Side Star Park

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €29,-
kinderen €15,-

Hamam

Baden op z'n Turks! Het badhuis speelt een belangrijke rol in het alledaagse leven van de Turken. Turken hechten van oudsher grote waarde aan hygiëne. Voor elke bevolkingsgroep, elke wijk, waren er openbare badhuizen (de zogenaamde 'Hamam') voortgekomen uit de traditie van de Romeinse thermen en het Islamitische gebod van de reinheid. Een bezoek aan een hamam is dan ook een echte Turkse ervaring waar u kunt genieten van en heerlijke scrub en schuim-/oliemassage. U kunt een duikje nemen in het zwembad of een stoombad nemen. Natuurlijk is er de mogelijkheid om extra behandelingen (exclusief) te nemen. Na afloop voelt u zich als herboren!

Soort: Dagexcursie (3 uur)
Verzorging: geen
Niet vergeten: fototoestel en/of videocamera en geld voor drankjes en andere uitgaven.
Let op: U dient uw excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de infobijeenkomst.

Excursies tijdens uw verblijf in Side Star Park

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €45,-
kinderen €23,-

Boottocht

Wilt u zich ontspannen en genieten van de prachtige kustlijn en daarmee uw vakantieomgeving zien vanaf de waterzijde, dan is deze boottocht ideaal voor u! Varend over de blauw-groene golven met een uitzicht op de indrukwekkende bergen, zult u wensen dat deze dag niet zal eindigen. De boot meert aan bij een prachtige baai, waar u lekker kunt gaan zwemmen, van de boot afduiken of kunt genieten van de vele vissoorten die dichtbij de boot zullen komen! De lunch wordt aan boord geserveerd en bestaat meestal uit vis of kip.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: All Inclusive
Niet vergeten: fototoestel en/of videocamera, zwemspullen en zonnecreme
Let op: U dient uw excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de infobijeenkomst.

Excursies tijdens uw verblijf in Side Star Park

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €52,-
kinderen €26,-

Perge & Aspendos

Een van de meest interessante culturele excursies die u zeker niet moet missen, met als bijzondere bezienswaardigheid het best bewaarde Romeinse Amfitheater van de westerse wereld, 'Aspendos'. Na een bezoek aan het theater zetten we de tocht voort langs de kust naar de indrukwekkende antieke Romeinse handelstad Pamphilia oftewel Perge. U zult versteld staan van de hoeveelheid overblijfselen in Perge. Zeker de moeite waard als u van cultuur en geschiedenis houdt.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Inclusief lunch
Niet vergeten: fototoestel en/of videocamera, en geld voor drankjes en andere uitgaven.
Let op: U dient uw excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de infobijeenkomst.

Excursies tijdens uw verblijf in Side Star Park

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €45,-
kinderen €20,-

Rafting

Een van de meest spectaculaire excursies is onze raftingtocht in de "Köprülü Kanyon" midden in het Taurusgebergte. Ter plaatse geeft het ervaren personeel de nodige informatie en uitleg over het raften. Voorzien van een zwemvest kan het avontuur beginnen! Onderweg maken we een stop voor een heerlijke lunch. Deze excursie is ook geschikt als je niet zo avontuurlijk bent ingesteld. Kinderen tot 9 jaar mogen niet deelnemen aan deze excursie.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Inclusief lunch
Niet vergeten: Fototoestel, zwempullen en geld voor drankjes en andere uitgaven.
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de informatiebijeenkomst.

Excursies tijdens uw verblijf in Side Star Park

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €65,-

Diepzeeduiken en Snorkelen

Heb je altijd al eens willen diepzeeduiken? Boek dan deze introductiecursus 'Duiken voor beginners'. Onder begeleiding van een professionele duikinstructeur begin je met een instructie in het zwembad of in het ondiepe gedeelte van de zee. Na de lunch begint het echte werk en daal je met je instructeur af tot een diepte van circa. 10 meter. Houd je het liever bij snorkelen? Ook dat is natuurlijk mogelijk.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Lunch
Niet vergeten: Fototoestel, zwemspullen en geld voor drankjes .
Vereisten: Minimum leeftijd deelname: 12 jaar en een goede gezondheid. Niet geschikt voor astma- en bronchitispatiënten
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de infobijeenkomst.

Turkije - Turkse Riviera - Side - Side-Centrum

Side Star Park

Vluchtinformatie Antalya

Er wordt in het zomerseizoen dagelijks gevlogen naar Antalya vanaf Amsterdam, Eindhoven en Brussel. Tevens kunt u 2x per week vliegen vanaf Maastricht & Groningen. De vluchten worden o.a. uitgevoerd met Corendon Dutch Airlines, Corendon Airlines, Pegasus en Transavia.

De vluchtduur naar Antalya Airport bedraagt ca 3.45 uur.

Transfertijd vanaf de luchthaven Antalya naar:

Antalya: ca. 20 minuten
Belek: ca. 40 minuten
Side: ca. 60 minuten
Kemer: ca. 60 minuten
Alanya: ca. 105 minuten (indien u naar Gazipasa Airport vliegt, is de transfertijd naar Alanya korter)
Finike: ca. 120 minuten

De genoemde transfertijden zijn slechts ter indicatie en kunnen afwijken door diverse omstandigheden.

De transfer naar uw accommodatie is inbegrepen indien u een pakketreis bij ons heeft geboekt.

Child discount info