Turkije/ Turkse Riviera/ Side/ Side-Centrum
Side Star Park
All Inclusive - Hotel
  • 03:45
  • 01:00
  • jul , 34°C
  • Vlak bij het strand en het centrum van Side
  • Winnaar Hotel of the year award
  • Spa en Beauty Center
  • 2 à-la-carterestaurants
  • Meer lezen
8.8
Aanrader70 beoordelingen

Side Star Park

Side Star Park is een zusterhotel van Side Star Beach, heeft een goede sfeer en je zult je dan ook goed vermaken. Het hotel biedt veel faciliteiten en ook voor de kinderen is er genoeg te doen. Side Star Park staat voor gezelligheid en is geschikt voor families en stellen.

Ligging: Side Star Park in Side

Side Star Park ligt op ca. 200 meter van het strand en op ca. 1 kilometer van het gezellige centrum van Side. Op loopafstand vind je diverse winkeltjes en restaurants.

Faciliteiten: Side Star Park

Side Star Park telt in totaal 228 kamers, die verdeeld zijn over twee gebouwen met liften. Je vindt er een 24-uursreceptie, een bagageruimte en een lobby met zitjes. Er zijn verschillende restaurants, een buffetrestaurant en 2 à-la-carterestaurants (vis en Turks, met reservering en in de winterperiode alleen het Turks restaurant geopend). Voor drankjes kun je naar één van de 3 bars. In de tuin ligt het zwembad met apart kinderbad en glijbanen omringd door een zonneterras met ligbedden en parasols. Ook op het strand staan de ligbedden en parasols voor je klaar. Badhanddoekenservice is tegen betaling. In de winterperiode kun je gebruikmaken van het verwarmde binnenzwambad. Verder tref je in Side Star Park een discotheek, winkeltjes, doktersservice, kapsalon, wasservice en roomservice (alle tegen betaling). Voor de kleintjes is er 6 dagen per week een miniclub (4-11 jaar) en een minidisco en er is een speeltuintje. In de winterperiode is er een aantal dagen per week een miniclub en minidisco.

Hotelkamer:

De standaardkamers (1-3 personen) van Side Star Park zijn verzorgd ingericht en voorzien van telefoon, satelliettelevisie, minibar (dagelijks gevuld met soft drankjes en bier), kluisje (gratis), wifi (gratis), airconditioning (van mei t/m oktober, daarbuiten werkt de airco als verwarming), koffie-/theezetfaciliteiten en een balkon met zitje. Een badkamer met bad of douche, toilet en föhn.

Voor gezinnen zijn er ruime standaardkamers (2 volw. + 2 kind.), dit zijn standaardkamers met extra bedden. De familiekamers (3-4 personen) bestaan uit 2 ruimtes.

Sport & Ontspanning:

In Side Star Park kun je gebruikmaken van tafeltennis, darten, aerobics en fitness. Tegen betaling: biljart, bowlen en watersporten op het strand. In het Spa & Beauty Center kun je gebruikmaken van de sauna en Turks bad. Behandelingen en massages zijn tegen betaling. Het animatieteam verzorgt een aantal dagen per week een uitgebreid entertainmentprogramma. In de winterperiode is er een aantal dagen per week een beperkt entertainmentprogramma.

Verzorging Zomer 2019: Side Star Park

Je verblijft in Side Star Park op basis van All Inclusive: ontbijt (07.00-10.00), laat ontbijt (10.00-11.00), lunch (12.30-14.00) en diner (19.00-21.00), alle in buffetvorm. Snacks (12.30-14.00), ijs (11.00-11.30 en 15.00-15.30) en koffie/thee en koekjes (15.30-17.00). Je mag 1 x tijdens je verblijf dineren in de à-la-carterestaurants, vooraf reserveren. Alle door het hotel geselecteerde lokale alcoholische en alcoholvrije drankjes van 10.00 tot 00.00 uur. Tegen betaling: import drankjes, verse vruchtensappen, (fris)drank in flessen, champagnes, luxe wijnen, drankjes in de disco, roomservice en alles na 00.00 uur.

Verzorging Winter 2019-2020: Side Star Park

Je verblijft in Side Star Park op basis van All Inclusive: ontbijt (07.00-10.00), laat ontbijt (10.00-10.30), lunch (12.30-14.00) en diner (18.30-20.30), alle in buffetvorm. Koffie/thee en koekjes (11.00-17.00). Je mag 1 x tijdens je verblijf dineren in het Turks à-la-carterestaurants (vooraf reserveren). Alle door het hotel geselecteerde lokale alcoholische en alcoholvrije drankjes van 10.00 tot 00.00 uur. Tegen betaling: import drankjes, verse vruchtensappen, (fris)drank in flessen en blik, champagnes, luxe wijnen, drankjes in de disco, roomservice en alles na 00.00 uur.

Bekijk alle Side Star Hotels
Lees hier de disclaimer n.a.v. bovenstaande accommodatie omschrijving.

Kenmerken

Algemene faciliteiten
  • Lift
  • Receptie
  • Roomservice
  • Zonneterras
  • Kluisjes
  • Lobby/lounge
  • Tuin
  • Wasservice
  • Wifi
Algemene kamer faciliteiten
  • Minibar
  • Televisie
  • Telefoon
  • Bad en/of douche
  • Koffie- en/of theefaciliteiten
  • Airco
  • Föhn
Restaurants/Bars
  • Bar
  • Restaurant
Sport, Activiteiten & entertainment
  • Disco
Type
  • 4Kids
Voor de kinderen
  • Kinderbad
  • Speeltuin
  • Kindvriendelijk
  • Miniclub
  • Family
Wellness
  • Fitnessruimte
  • Sauna
  • Wellness
Zwembaden
  • Zwembad
Algemeen
  • Balkon of terras
  • Badhanddoekenservice

De beoordelingen zijn door onze klanten geschreven na hun verblijf in Side Star Park

Bij accommodaties die meer dan 30 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 14 maanden verwijderd.

Totale score

8.8 Aanrader

Gebaseerd op:
70 beoordelingen

Scoreverdeling
  • Algemene indruk 8.6
  • Ligging 8.9
  • Service 9.1
  • Prijs/kwaliteit 8.7
  • Eten 8.8
  • Kamers 8.5
  • Kindvriendelijk 8.3
  • Wifi kwaliteit 4.9
Ervaringen van onze klanten
Filter ervaringen
Sorteren op
Papendrecht, Nederland
8.0
Over Side-Centrum:

Ideaal strand dichtbij en paviljoen van hotel erbij, zeer goed bevallen. Vandaar dat we er voor de 2e keer zijn geweest.

Over Side Star Park:

Zeer mooi hotel, weinig vermaak en voor jeugd weinig.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 9
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 7
  • Eten 7
  • Kamers 7
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 1
Winterswijk, Nederland
7.9
Over Side-Centrum:

Als je kleding wil kopen heeft de markt van Manavgat geen toegevoegde waarde, je kunt in de buurt van het hotel net zo voordelig kleding kopen. Centrum van Side is leuk, maar wederom veel kleding.

Over Side Star Park:

Het is erg jammer dat de wensen in de zomer niet gehonoreerd kunnen worden. Zowel zichtzijde van de kamer, als de kamers naast elkaar is niet verwezenlijkt. Het personeel is erg vriendelijk en het eten is goed. Pluspunt is dat is altijd kunt eten bij aankomst en vertrek (ongeacht de tijd)

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 7
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk 7
  • Wifi kwaliteit 3
Ijmuiden, Nederland
8.7
Over Side-Centrum:

Side is echt een geweldige plek om heen te gaan. De mensen zijn super vriendelijk en daar hebben we echt van genoten

Over Side Star Park:

Het hotel is heel goed we zijn dit jaar voor de tweede keer terug gegaan. Weer super alleen de wifi is erg slecht

  • Algemene indruk 6
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 2
Goes, Nederland
8.4
Over Side-Centrum:

Side is een mooi levendig plekje. Leuk om savonds door heen te lopen.

Over Side Star Park:

Netjes hotel. Harde bedden. Schoon. Eten was prima, voldoende keus voor iedereen.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 9
  • Kindvriendelijk 9
  • Wifi kwaliteit 6
Oude-Tonge, Nederland
8.9
Over Side-Centrum:

Leuk plaatsje, gezellige boulevard, vriendelijk mensen ! niet (te) opdringerig

Over Side Star Park:

GEWELDIG! van kamer schoonmaak tot al het lekkere eten en de presentatie daarvan. Zwembad activiteiten, avond vermaak alles passend bij de temperatuur; niet te inspannend maar gewoon leuk. Niet meedoen ook prima. Zeer vriendlijk en behulpzaam personeel doen er alles aan je een fijn verblijf te geven. Als je 'rustige' ligging boekt heb je minder uitzicht maar ook geen geluidsoverlast 's avonds van muziek bij zwembad en gasten, fijn als je met jongere kinderen bent. Andersom dus wel maar vonden wij wel weer gezellig uitzicht op zwembad en daarmee ook beetje op (puber) kids. Kamers/ sanitair ruim en schoon, zoals in heel het complex. Eten/drinken in één word SUPER

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 8
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 10
  • Kamers 9
  • Kindvriendelijk 9
  • Wifi kwaliteit 1
Lichtenvoorde, Nederland
9.7
Over Side-Centrum:

Side is een mooie stad, er zijn veel winkels en bezienswaardigheden. Er worden voldoende excursiemogelijkheden aangeboden.

Over Side Star Park:

Uitstekend hotel, veel faciliteiten. Erg vriendelijk en behulpzaam personeel.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 2
Soest, Nederland
8.7
Over Side-Centrum:

Voldoende ontspanning en plaatsen om te bezoeken, uitstapjes naar stad en omgeving meer dan voldoende aan bod.

Over Side Star Park:

Hotel is een uitstekende verblijfs gelegenheid. Uitstekende service en over vriendelijk personeel. Alleen erg spijtig dat het voor bijna iedereen onmogelijk bleek om de A la Carte aanbieding ( zoals beloofd in de folder en de site J in de praktijk niet te boeken was. Dus uit de brochure halen of zorgen dat het wel mogelijk I.

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 9
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 8
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk 8
  • Wifi kwaliteit 6
Houten, Nederland
8.3
Over Side-Centrum:

Prima ligging, niet ver vanaf de grote markt in manavgat en een leuke winkelstraat naast het hotel.

Over Side Star Park:

Leuk hotel, personeel heeft een goede gastvrijheid, eten prima. Animatie was wat minder en de wifi was echt een drama

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 10
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 2
Oirschot, Nederland
7.5
Over Side-Centrum:

De stad side is heel gezellig om naar toe te gaan. 40 min. Lopen en voor €6 met de taxi.

Over Side Star Park:

Gezellig hotel waar de obers nog erg hun best doen voor de gasten, nergens in de rij zelfs niet in het restaurant! Een super groot zwembad waar geen bedjes worden gereserveerd en anders worden de handdoeken verwijderd. Het privé strand is erg klein maar er is altijd wel een plekje, het restaurant aan het strand is super!

  • Algemene indruk 7
  • Ligging 7
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 7
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 1
Houten, Nederland
7.7
Over Side-Centrum:

Het hotel ligt vlakbij een boulevard waar over je in 15 minuten naar het stadje Side kan wandelen. Side is een leuk stadje met vele activiteiten en vooral winkeltjes.

Over Side Star Park:

Goed hotel, goed eten. Jammer en onlogisch dat de familiekamers op de rumoerigste plaatsen van het hotel zijn. Veel geluid in de avond en nachten. Is heel vervelend met kinderen. Vriendelijk personeel, vooral als je er af en toe een paar euro in stopt.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 10
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 4
  • Kindvriendelijk 8
  • Wifi kwaliteit 2

Excursies tijdens uw verblijf in Side Star Park

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €19,-
kinderen €10,-

Antalya Shopping Special

De excursie begint met een bezoek aan een van de drie watervallen Kursunlu, Duden of Karpuzkaldıran. Erna wordt een goud- en ledercentrum aangedaan. Na de lunch rijden we naar het het oude centrum van Antalya waar je vrije tijd hebt om te shoppen.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Geen
Niet vergeten: Fototoestel, geld voor drankjes en andere uitgaven
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de informatiebijeenkomst.

Excursies tijdens uw verblijf in Side Star Park

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €40,-
kinderen €20,-

Jeep Safari

Maak op een bijzondere manier kennis met het schitterende landschap, de natuur en vriendelijke inwoners van het achterland van Antalya. We rijden met jeeps over verharde en onverharde wegen de bergen in. Onderweg maak je kennis met het dagelijks leven in de diverse dorpen. Een dag vol verrassingen!

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Inclusief lunch
Niet vergeten: Fototoestel, zwemspullen en geld voor drankjes en andere uitgaven.
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de informatiebijeenkomst.

Excursies tijdens uw verblijf in Side Star Park

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €45,-
kinderen €23,-

Quad Safari

Sensationele tocht op quads door het achterland van Antalya en omgeving. De rit van je hotel naar het verzamelpunt duurt ongeveer een half uur. Ter plaatse krijg je een korte uitleg waarna je plaatsneemt op de quad. Na een leuke tocht van circa 45 minuten is er een korte pauze waarna de weg vervolgd wordt. Drie kwartier later stoppen we voor een verkoelende duik. De quad safari duurt in totaal circa 3 uur.

Soort: Middagexcursie
Verzorging: Geen
Niet vergeten: Fototoestel en zwemspullen
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de informatiebijeenkomst.

Excursies tijdens uw verblijf in Side Star Park

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €32,-
kinderen €16,-

Manavgat Boottocht & Markt

Tijdens deze excursie bezoeken we de Manavgat weekmarkt, waar de lokale bevolking vooral groente en fruit koopt. Ook kunt u hier verschillende specerijen en theesoorten kopen. Maar natuurlijk ook T-Shirts, spijkerbroeken, badpakjes, etc. Verder bezoeken we een door de staat gesubsidieerde juwelier waar u de kans krijgt om te slenteren en eventueel inkopen te doen. Hierna maken we een boottocht tot aan de zee, waar de rivier uitmondt. Natuurlijk heeft u de mogelijkheid om een duikje te nemen. U geniet van een lunch en verfrissende drankjes.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Lunch en drankjes
Niet vergeten: fototoestel en/of videocamera, zonnecrème, strandlaken, zwemspullen en geld voor de markt.
Let op: U dient uw excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de infobijeenkomst.

Excursies tijdens uw verblijf in Side Star Park

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €29,-
kinderen €15,-

Hamam

Baden op z'n Turks! Het badhuis speelt een belangrijke rol in het alledaagse leven van de Turken. Turken hechten van oudsher grote waarde aan hygiëne. Voor elke bevolkingsgroep, elke wijk, waren er openbare badhuizen (de zogenaamde 'Hamam') voortgekomen uit de traditie van de Romeinse thermen en het Islamitische gebod van de reinheid. Een bezoek aan een hamam is dan ook een echte Turkse ervaring waar u kunt genieten van en heerlijke scrub en schuim-/oliemassage. U kunt een duikje nemen in het zwembad of een stoombad nemen. Natuurlijk is er de mogelijkheid om extra behandelingen (exclusief) te nemen. Na afloop voelt u zich als herboren!

Soort: Dagexcursie (3 uur)
Verzorging: geen
Niet vergeten: fototoestel en/of videocamera en geld voor drankjes en andere uitgaven.
Let op: U dient uw excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de infobijeenkomst.

Excursies tijdens uw verblijf in Side Star Park

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €45,-
kinderen €23,-

Boottocht

Wilt u zich ontspannen en genieten van de prachtige kustlijn en daarmee uw vakantieomgeving zien vanaf de waterzijde, dan is deze boottocht ideaal voor u! Varend over de blauw-groene golven met een uitzicht op de indrukwekkende bergen, zult u wensen dat deze dag niet zal eindigen. De boot meert aan bij een prachtige baai, waar u lekker kunt gaan zwemmen, van de boot afduiken of kunt genieten van de vele vissoorten die dichtbij de boot zullen komen! De lunch wordt aan boord geserveerd en bestaat meestal uit vis of kip.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: All Inclusive
Niet vergeten: fototoestel en/of videocamera, zwemspullen en zonnecreme
Let op: U dient uw excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de infobijeenkomst.

Excursies tijdens uw verblijf in Side Star Park

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €52,-
kinderen €26,-

Perge & Aspendos

Een van de meest interessante culturele excursies die u zeker niet moet missen, met als bijzondere bezienswaardigheid het best bewaarde Romeinse Amfitheater van de westerse wereld, 'Aspendos'. Na een bezoek aan het theater zetten we de tocht voort langs de kust naar de indrukwekkende antieke Romeinse handelstad Pamphilia oftewel Perge. U zult versteld staan van de hoeveelheid overblijfselen in Perge. Zeker de moeite waard als u van cultuur en geschiedenis houdt.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Inclusief lunch
Niet vergeten: fototoestel en/of videocamera, en geld voor drankjes en andere uitgaven.
Let op: U dient uw excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de infobijeenkomst.

Excursies tijdens uw verblijf in Side Star Park

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €45,-
kinderen €20,-

Rafting

Een van de meest spectaculaire excursies is onze raftingtocht in de "Köprülü Kanyon" midden in het Taurusgebergte. Ter plaatse geeft het ervaren personeel de nodige informatie en uitleg over het raften. Voorzien van een zwemvest kan het avontuur beginnen! Onderweg maken we een stop voor een heerlijke lunch. Deze excursie is ook geschikt als je niet zo avontuurlijk bent ingesteld. Kinderen tot 9 jaar mogen niet deelnemen aan deze excursie.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Inclusief lunch
Niet vergeten: Fototoestel, zwempullen en geld voor drankjes en andere uitgaven.
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de informatiebijeenkomst.

Excursies tijdens uw verblijf in Side Star Park

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €65,-

Diepzeeduiken en Snorkelen

Heb je altijd al eens willen diepzeeduiken? Boek dan deze introductiecursus 'Duiken voor beginners'. Onder begeleiding van een professionele duikinstructeur begin je met een instructie in het zwembad of in het ondiepe gedeelte van de zee. Na de lunch begint het echte werk en daal je met je instructeur af tot een diepte van circa. 10 meter. Houd je het liever bij snorkelen? Ook dat is natuurlijk mogelijk.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Lunch
Niet vergeten: Fototoestel, zwemspullen en geld voor drankjes .
Vereisten: Minimum leeftijd deelname: 12 jaar en een goede gezondheid. Niet geschikt voor astma- en bronchitispatiënten
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de infobijeenkomst.

Turkije - Turkse Riviera - Side - Side-Centrum

Side Star Park

Vluchtinformatie Antalya

Er wordt in het zomerseizoen dagelijks gevlogen naar Antalya vanaf Amsterdam, Eindhoven en Brussel. Tevens kunt u 2x per week vliegen vanaf Maastricht & Groningen. De vluchten worden o.a. uitgevoerd met Corendon Dutch Airlines, Corendon Airlines, Pegasus en Transavia.

De vluchtduur naar Antalya Airport bedraagt ca 3.45 uur.

Transfertijd vanaf de luchthaven Antalya naar:

Antalya: ca. 20 minuten
Belek: ca. 40 minuten
Side: ca. 60 minuten
Kemer: ca. 60 minuten
Alanya: ca. 105 minuten (indien u naar Gazipasa Airport vliegt, is de transfertijd naar Alanya korter)
Finike: ca. 120 minuten

De genoemde transfertijden zijn slechts ter indicatie en kunnen afwijken door diverse omstandigheden.

De transfer naar uw accommodatie is inbegrepen indien u een pakketreis bij ons heeft geboekt.

Child discount info