Turkije/ Turkse Riviera/ Side/ Colakli
LTI Selin Hotel
Ultra All Inclusive - Hotel
  • 03:45
  • 00:50
  • jul , 34°C
  • Direct aan het strand
  • Op ca. 500 meter van het winkelcentrum
  • 4 à-la-carterestaurants
  • Een Aquapark
  • Meer lezen
8.5
Aanrader52 beoordelingen

LTI Selin Hotel

In LTI Selin Hotel is het optimaal genieten van een zonovergoten vakantie. Naast de perfecte ligging direct aan het strand, het top buffetrestaurant en maar liefst 4 à-la-carterestaurants en de vele sport- en ontspanningsfaciliteiten maken je vakantie bij voorbaat al geslaagd!

Ligging: LTI Selin Hotel (voorheen Kamelya Selin) in Colakli

Niet alleen heeft het hotel veel te bieden, in de omgeving is er genoeg te beleven. Om te relaxen kun je naar het strand, dat direct aan het LTI Selin Hotel ligt. Op ca. 500 meter ligt het Colakli shopping center. Het centrum van Side ligt op ca. 5 kilometer.

Faciliteiten: LTI Selin Hotel

LTI Selin Hotel (voorheen Kamelya Selin) beschikt over 222 kamers verdeeld over het hoofdgebouw en beach- en terrasbungalows. Je vindt in het hoofdgebouw een lobby met zitjes, een 24-uursreceptie en 5 liften. Een hoofdrestaurant en 4 à-la-carterestaurants (Chinees, Italiaans, Mexicaans en vis, open: half mei t/m half okt., in de winterperiode 1 à-la-carterestaurant geopend). Drankjes zijn onder andere te verkrijgen bij de lobby bar, de pool bar en de disco. Verder vind je er meerdere zwembaden, een aquapark (geopend in de zomerperiode, vanaf 01-05 en op vaste tijden) en 2 aparte kinderbaden. Rondom de zwembaden en op het strand zijn de ligbedden, parasols en badhanddoeken gratis. Voor de kinderen is er een miniclub (4-12 jaar, in Kamelya K Club), minidisco en een speeltuintje. Voor de tieners is er een teenagerclub (13-17 jaar, juli-aug.). In de winterperiode is er 6 dagen per week een miniclub (4-12 jaar) en een minidisco. Verder zijn er winkeltjes, is er een minimarkt, een wasservice, een kapsalon en een doktersservice (alle tegen betaling). In de openbare ruimtes kun je gratis gebruikmaken van wifi.

Hotelkamer:

De standaard deluxe kamers (1-3 personen) van LTI Selin Hotel zijn verzorgd ingericht en voorzien van een badkamer met bad/douche, toilet en föhn. De kamer heeft een telefoon, centrale airconditioning, satelliettelevisie, koffie-/theezetfaciliteiten, minibar (dagelijks gevuld), kluisje (gratis) en wifi (gratis). De kamers hebben een balkon met uitzicht op de tuin.

Tegen toeslag kun je een standaard deluxe kamer met zijzeezicht (winterperiode, 1-3 personen) of zeezicht (zomerperiode 2-3 personen en winterperiode 1-3 personen) boeken.

Als je behoefte hebt aan meer ruimte, kun je een Terrace kamer met terras boeken (min. 2 pers. en max. 2 volw. + 2 kind). Er is een stapelbed of slaapbank voor de kinderen.

Tevens zijn er beach front kamers (zomerseizoen, zeezicht/beach gedeelte) beschikbaar, deze kamers (4 personen) zijn gelegen bij het strand, hebben zeezicht en zijn ruimer dan de standaardkamers.

Voor gezinnen met kinderen zijn er familie terrace kamers (4 personen) met terras beschikbaar, deze bestaan uit 2 ruimtes. De familie suite (min. 2 volw. + 2 kind. en max. 4 volw. + 1 kind) bestaat uit 2 ruimtes en beschikt over zeezicht.

Verder kun je kiezen voor een extra goedkope voordeelkamer (2-3 personen). Deze kamers kunnen qua ligging en faciliteiten afwijken van de standaardkamers.

Sport & Ontspanning:

Je kunt tijdens je verblijf in LTI Selin Hotel gratis gebruikmaken van tafeltennis, minigolf, basketbal, voetbal (3 voetbalvelden, verlichting tegen betaling), yoga, boccia, darts, tennis (verlichting, lessen en materiaal tegen betaling), beachvolleybal en aerobics. Voor fitness kun je gratis terecht in het sportcenter. Voor optimale ontspanning ga je naar de Spa, waar je gratis terecht kunt in de sauna, Turks bad, het binnenzwembad met kindergedeelte (verwarmd in de winter) en jacuzzi. Tegen betaling boek je diverse massage- en behandelingen. Het animatieteam zorgt voor een uitgebreid animatieprogramma. In de winterperiode wordt er een beperkt animatieprogramma aangeboden.

Verzorging Zomer 2019: LTI Selin Hotel

Je verblijft in LTI Selin Hotel op basis van Ultra All Inclusive: ontbijt (07.00-10.00), laat ontbijt (10.00-11.00), lunch (12.30-14.30), diner (19.00-21.30), snacks (12.00-15.00), koffie/thee en koekjes (11.00-18.00), ijs (11.00-18.00 en 19.00-21.30) en middernachtsnack (23.00-01.00, in Fulya). Alle door het hotel geselecteerde lokale alcoholische en alcoholvrije drankjes en enkele import drankjes zijn 24 uur per dag inbegrepen. Tegen betaling: de à-la-carterestaurants (vooraf reserveren), roomservice, import drankjes, drinken in flessen en verse vruchtensappen.

Verzorging Winter 2019-2020: LTI Selin Hotel

Je verblijft in LTI Selin Hotel op basis van All Inclusive: ontbijt (07.00-10.00), laat ontbijt (10.00-10.30), lunch (12.30-14.30) en diner (18.30-21.00) alle in buffetvorm. Koffie/thee en koekjes (10.30-17.00), ijs (tijdens lunch en diner) en nachtsnack (23.00-00.00). Diner in het mediterraans à-la-carterestaurant, éénmaal per verblijf (min. 7 dagen) en reservering vooraf noodzakelijk. Alle door het hotel geselecteerde lokale alcoholische en alcoholvrije drankjes zijn inbegrepen van 08.00 tot 00.00 uur. Tegen betaling: roomservice en alles na 00.00 uur.

Lees hier de disclaimer n.a.v. bovenstaande accommodatie omschrijving.

Kenmerken

Algemene faciliteiten
  • Lift
  • Receptie
  • Roomservice
  • Zonneterras
  • Kluisjes
  • Lobby/lounge
  • Tuin
  • Wasservice
  • Wifi
Algemene kamer faciliteiten
  • Minibar
  • Televisie
  • Telefoon
  • Bad en/of douche
  • Koffie- en/of theefaciliteiten
  • Airco
  • Föhn
Restaurants/Bars
  • Bar
  • Restaurant
Sport, Activiteiten & entertainment
  • Tennisbaan
  • Disco
Strand
  • Direct aan strand
Type
  • 4Kids
  • Aquafun
Voor de kinderen
  • Kinderbad
  • Speeltuin
  • Kindvriendelijk
  • Miniclub
  • Family
Wellness
  • Fitnessruimte
  • Sauna
Zwembaden
  • Zwembad
Algemeen
  • Balkon of terras
  • Badhanddoekenservice

De beoordelingen zijn door onze klanten geschreven na hun verblijf in LTI Selin Hotel

Bij accommodaties die meer dan 30 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 14 maanden verwijderd.

Totale score

8.5 Aanrader

Gebaseerd op:
52 beoordelingen

Scoreverdeling
  • Algemene indruk 8.6
  • Ligging 8.8
  • Service 8.5
  • Prijs/kwaliteit 8.6
  • Eten 8.4
  • Kamers 8.6
  • Kindvriendelijk 9.3
  • Wifi kwaliteit 6.7
Ervaringen van onze klanten
Filter ervaringen
Sorteren op
Wijchen, Nederland
8.3
Over Colakli:

Het dorp met winkels ligt op loopafstand, dolmus voor de deur. Een echte aanrader.

Over LTI Selin Hotel:

Grrot resort, voor elke leeftijd iets te doen. Goede service, lekker eten. Overdag is het animatieteam aktief. Het avondprogramma is niet zo, maar dat is het enige minpuntje.

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 9
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit -
Haren, Nederland
7.8
Over Colakli:

Mooie plek, prachtig strand, geschikt voor alle reissamenstellingen. Gezellige tentjes op de boulevard

Over LTI Selin Hotel:

eten slechter als vorig jaar in dezelfde periode, minder keuze. Service bij de receptie matig, kregen te horen dat kamer om 1400 uur gereed was, toen over 10 minuten, toen nog een half uur, Kortom niet fijn na een vroege vlucht. Vervolgens een verkeerde kamer zonder zeezicht, terug en vervolgens juiste kamer, toen was het 1700 uur

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 9
  • Service 7
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 7
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit -
Wolfheze, Nederland
7.3
Over Colakli:

Wilde een excursie maken maar ze waren mij vergeten op te halen, heb mijn geld teruggekregen. Er is veel te zien in de buurt. Het was mijn zoveelste keer dat ik er was en ben een beetje uitgekeken. Goed strand, waren bezig met nieuwe faciliteiten op het strand te bouwen.

Over LTI Selin Hotel:

Hotel Selin is een goed hotel, alleen een beetje gedateerd. Maar is goed te verblijven, alleen was het nu nog een beetje vroeg in het seizoen, was nog niet veel te beleven en het weer was niet al te best.

  • Algemene indruk 7
  • Ligging 8
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 7
  • Eten 7
  • Kamers 7
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit -
Maasdijk
7.2
Over Colakli:

Voor de 2e keer nu geweest bestemming is leuk alleen de omgeving is rommelig en lawaaiig en je ziet dat het niveau daalt

Over LTI Selin Hotel:

Hotel LTI Selin gaat last krijgen van ouderdomsverschijnselen de gebouwen eromheen gaan achteruit en het wordt wat slechter.

  • Algemene indruk 7
  • Ligging 7
  • Service 7
  • Prijs/kwaliteit 7
  • Eten 8
  • Kamers 7
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit -
Leiden, Nederland
6.7
Over Colakli:

De locatie Cocakli is mooi. Heeft goede verbindingen met het centrum. Mooi zandstranden.

Over LTI Selin Hotel:

Wij komen sinds 4 jaar in deze accommodatie. In vergelijk met voorgaande jaren is het hardhollend achteruit gegaan en geen 5 sterren meer waardig. Weinig variatie in eten (Kip, lever, spaghetti, vlees met zeen en vis) , geen vers vruchtdrank, koffiebar en eenzijdige keuze in de saladebar. De lunch vaak de "left-overs" van de avond daarvoor.

  • Algemene indruk 5
  • Ligging 10
  • Service 6
  • Prijs/kwaliteit 6
  • Eten 5
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit -
Rhenen, Nederland
7.8
Over Colakli:

Mooie plek, niet te ver van Side en Kumkoy. En ook niet te ver van het vliegveld Antalya.

Over LTI Selin Hotel:

Hotel was prima. Eten was goed, gevarieerd en lekker. Erg genoten van de massages door Thahir in de Spa. Dat is zeker een reden om nog een keer terug te gaan!

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 7
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit -
Enkhuizen, Nederland
7.2
Over Colakli:

leuke boulevard, verder niet veel van de omgeving gezien

Over LTI Selin Hotel:

Goed hotel, varieteit in eten kan beter, vriendelijke medewerkers. Wel zeer duits gericht

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 7
  • Service 7
  • Prijs/kwaliteit 7
  • Eten 6
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit -
Zaandam, Nederland
6.8
Over Colakli:

De omgeving is prachtig en vanuit het hotel kun je direct langs het strand over de boulevard lopen op weg naar winkelcentra. Side is op een aantal kilometers afstand een leuk plaatsje om te bezoeken. Aanrader is om met een plaatselijke bus te gaan.

Over LTI Selin Hotel:

Het hotel ziet goed uit. Het eten, de kamers en zwembad zijn van prima kwaliteit. Het nadeel bij deze accommodatie vind ik dat het personeel Duits-georiënteerd is en niet goed Engels spreken. Daarnaast kon de receptie ons niet inchecken voor de terugvlucht.

  • Algemene indruk 7
  • Ligging 7
  • Service 6
  • Prijs/kwaliteit 7
  • Eten 7
  • Kamers 7
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit -
Wormer, Nederland
7.5
Over Colakli:

Side is en blijft een heerlijk zonnige locatie. Ook in maart al heel aangename temperaturen al moet je 's avonds nog wel een trui of fleece vest aan.

Over LTI Selin Hotel:

Hotel Selin is een wat ouder Hotel wat hier en daar wel een opknapbeurt kan gebruiken (bv douches/toiletten in de sauna). De kamers waren prima, schoon en ook goed onderhouden, maar een douche in het bad is eigenlijk niet meer van deze tijd. Ook is te merken dat het nieuwe management erg op kosten stuurt. Personeel is daarom aan de krappe kant wat ten koste gaat aan de service en betrokkenheid. Ook het Engels & Duits van het personeel was bij een aantal eigenlijk niet aanwezig.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 6
  • Prijs/kwaliteit 7
  • Eten 8
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit -
Ravenstein, Nederland
6.2
Over Colakli:

Ik heb niks specifieks te melden over de bestemming, de hele streek is gelijk

Over LTI Selin Hotel:

Het begrip service is tamleijk onbekend in het hotel. Tot in het absurde lege (of nog niet eens lege...) borden afruimen, maar als je een drankje wil moet je dat soms 3 keer vragen. En obers die met alleen buitenlanders te maken hebben maar niet eens weten wat espresso is (en dan met warme chocolademelk aan komen) of tenminste een paar woorden kennen, redelijk storend. Het was altijd afwachten of je kreeg wat je had besteld. Een fles water voor op de kamer bij de receptie bestellen heeft geen resultaat, en een glimlach kan er ook vrijwel bij niemand af. Erg spijtig ook dat je niet buiten kan eten (specifiek lunchen in dit seizoen)

  • Algemene indruk 5
  • Ligging 6
  • Service 5
  • Prijs/kwaliteit 6
  • Eten 7
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit -

Excursies tijdens uw verblijf in LTI Selin Hotel

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €19,-
kinderen €10,-

Antalya Shopping Special

De excursie begint met een bezoek aan een van de drie watervallen Kursunlu, Duden of Karpuzkaldıran. Erna wordt een goud- en ledercentrum aangedaan. Na de lunch rijden we naar het het oude centrum van Antalya waar je vrije tijd hebt om te shoppen.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Geen
Niet vergeten: Fototoestel, geld voor drankjes en andere uitgaven
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de informatiebijeenkomst.

Excursies tijdens uw verblijf in LTI Selin Hotel

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €40,-
kinderen €20,-

Jeep Safari

Maak op een bijzondere manier kennis met het schitterende landschap, de natuur en vriendelijke inwoners van het achterland van Antalya. We rijden met jeeps over verharde en onverharde wegen de bergen in. Onderweg maak je kennis met het dagelijks leven in de diverse dorpen. Een dag vol verrassingen!

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Inclusief lunch
Niet vergeten: Fototoestel, zwemspullen en geld voor drankjes en andere uitgaven.
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de informatiebijeenkomst.

Excursies tijdens uw verblijf in LTI Selin Hotel

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €45,-
kinderen €23,-

Quad Safari

Sensationele tocht op quads door het achterland van Antalya en omgeving. De rit van je hotel naar het verzamelpunt duurt ongeveer een half uur. Ter plaatse krijg je een korte uitleg waarna je plaatsneemt op de quad. Na een leuke tocht van circa 45 minuten is er een korte pauze waarna de weg vervolgd wordt. Drie kwartier later stoppen we voor een verkoelende duik. De quad safari duurt in totaal circa 3 uur.

Soort: Middagexcursie
Verzorging: Geen
Niet vergeten: Fototoestel en zwemspullen
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de informatiebijeenkomst.

Excursies tijdens uw verblijf in LTI Selin Hotel

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €32,-
kinderen €16,-

Manavgat Boottocht & Markt

Tijdens deze excursie bezoeken we de Manavgat weekmarkt, waar de lokale bevolking vooral groente en fruit koopt. Ook kunt u hier verschillende specerijen en theesoorten kopen. Maar natuurlijk ook T-Shirts, spijkerbroeken, badpakjes, etc. Verder bezoeken we een door de staat gesubsidieerde juwelier waar u de kans krijgt om te slenteren en eventueel inkopen te doen. Hierna maken we een boottocht tot aan de zee, waar de rivier uitmondt. Natuurlijk heeft u de mogelijkheid om een duikje te nemen. U geniet van een lunch en verfrissende drankjes.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Lunch en drankjes
Niet vergeten: fototoestel en/of videocamera, zonnecrème, strandlaken, zwemspullen en geld voor de markt.
Let op: U dient uw excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de infobijeenkomst.

Excursies tijdens uw verblijf in LTI Selin Hotel

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €29,-
kinderen €15,-

Hamam

Baden op z'n Turks! Het badhuis speelt een belangrijke rol in het alledaagse leven van de Turken. Turken hechten van oudsher grote waarde aan hygiëne. Voor elke bevolkingsgroep, elke wijk, waren er openbare badhuizen (de zogenaamde 'Hamam') voortgekomen uit de traditie van de Romeinse thermen en het Islamitische gebod van de reinheid. Een bezoek aan een hamam is dan ook een echte Turkse ervaring waar u kunt genieten van en heerlijke scrub en schuim-/oliemassage. U kunt een duikje nemen in het zwembad of een stoombad nemen. Natuurlijk is er de mogelijkheid om extra behandelingen (exclusief) te nemen. Na afloop voelt u zich als herboren!

Soort: Dagexcursie (3 uur)
Verzorging: geen
Niet vergeten: fototoestel en/of videocamera en geld voor drankjes en andere uitgaven.
Let op: U dient uw excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de infobijeenkomst.

Excursies tijdens uw verblijf in LTI Selin Hotel

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €45,-
kinderen €23,-

Boottocht

Wilt u zich ontspannen en genieten van de prachtige kustlijn en daarmee uw vakantieomgeving zien vanaf de waterzijde, dan is deze boottocht ideaal voor u! Varend over de blauw-groene golven met een uitzicht op de indrukwekkende bergen, zult u wensen dat deze dag niet zal eindigen. De boot meert aan bij een prachtige baai, waar u lekker kunt gaan zwemmen, van de boot afduiken of kunt genieten van de vele vissoorten die dichtbij de boot zullen komen! De lunch wordt aan boord geserveerd en bestaat meestal uit vis of kip.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: All Inclusive
Niet vergeten: fototoestel en/of videocamera, zwemspullen en zonnecreme
Let op: U dient uw excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de infobijeenkomst.

Excursies tijdens uw verblijf in LTI Selin Hotel

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €52,-
kinderen €26,-

Perge & Aspendos

Een van de meest interessante culturele excursies die u zeker niet moet missen, met als bijzondere bezienswaardigheid het best bewaarde Romeinse Amfitheater van de westerse wereld, 'Aspendos'. Na een bezoek aan het theater zetten we de tocht voort langs de kust naar de indrukwekkende antieke Romeinse handelstad Pamphilia oftewel Perge. U zult versteld staan van de hoeveelheid overblijfselen in Perge. Zeker de moeite waard als u van cultuur en geschiedenis houdt.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Inclusief lunch
Niet vergeten: fototoestel en/of videocamera, en geld voor drankjes en andere uitgaven.
Let op: U dient uw excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de infobijeenkomst.

Excursies tijdens uw verblijf in LTI Selin Hotel

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €45,-
kinderen €20,-

Rafting

Een van de meest spectaculaire excursies is onze raftingtocht in de "Köprülü Kanyon" midden in het Taurusgebergte. Ter plaatse geeft het ervaren personeel de nodige informatie en uitleg over het raften. Voorzien van een zwemvest kan het avontuur beginnen! Onderweg maken we een stop voor een heerlijke lunch. Deze excursie is ook geschikt als je niet zo avontuurlijk bent ingesteld. Kinderen tot 9 jaar mogen niet deelnemen aan deze excursie.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Inclusief lunch
Niet vergeten: Fototoestel, zwempullen en geld voor drankjes en andere uitgaven.
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de informatiebijeenkomst.

Excursies tijdens uw verblijf in LTI Selin Hotel

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €65,-

Diepzeeduiken en Snorkelen

Heb je altijd al eens willen diepzeeduiken? Boek dan deze introductiecursus 'Duiken voor beginners'. Onder begeleiding van een professionele duikinstructeur begin je met een instructie in het zwembad of in het ondiepe gedeelte van de zee. Na de lunch begint het echte werk en daal je met je instructeur af tot een diepte van circa. 10 meter. Houd je het liever bij snorkelen? Ook dat is natuurlijk mogelijk.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Lunch
Niet vergeten: Fototoestel, zwemspullen en geld voor drankjes .
Vereisten: Minimum leeftijd deelname: 12 jaar en een goede gezondheid. Niet geschikt voor astma- en bronchitispatiënten
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de infobijeenkomst.

Turkije - Turkse Riviera - Side - Colakli

LTI Selin Hotel

Vluchtinformatie Antalya

Er wordt in het zomerseizoen dagelijks gevlogen naar Antalya vanaf Amsterdam, Eindhoven en Brussel. Tevens kunt u 2x per week vliegen vanaf Maastricht & Groningen. De vluchten worden o.a. uitgevoerd met Corendon Dutch Airlines, Corendon Airlines, Pegasus en Transavia.

De vluchtduur naar Antalya Airport bedraagt ca 3.45 uur.

Transfertijd vanaf de luchthaven Antalya naar:

Antalya: ca. 20 minuten
Belek: ca. 40 minuten
Side: ca. 60 minuten
Kemer: ca. 60 minuten
Alanya: ca. 105 minuten (indien u naar Gazipasa Airport vliegt, is de transfertijd naar Alanya korter)
Finike: ca. 120 minuten

De genoemde transfertijden zijn slechts ter indicatie en kunnen afwijken door diverse omstandigheden.

De transfer naar uw accommodatie is inbegrepen indien u een pakketreis bij ons heeft geboekt.

Child discount info