Turkije/ Turkse Riviera/ Antalya/ Lara
Miracle Resort
Ultra All Inclusive - Hotel
  • 03:45
  • 00:20
  • mei , 26°C
  • Zeer populair hotel aan de Lara-strook
  • Volop activiteiten voor kinderen
  • Winnaar Hotel of the year award
  • Direct aan het strand
  • Meer lezen
8.7
Aanrader252 beoordelingen

Miracle Resort

Hotel Miracle Resort bij Lara doet z’n naam eer aan. Dit spectaculaire 5-sterrenresort met een Ultra All Inclusive formule, ligt direct aan het brede zandstrand van Lara en zo’n 15 kilometer van Antalya. Alles is hier opvallend: van de bijzondere gebouwen, het Wellness Center en het aquapark tot de lange houten pier in zee waar je met een drankje in de hand de romantiek kunt opzoeken.

Er is van alles te doen in dit mooie resort. De kinderen vervelen zich geen moment en vermaken zich opperbest in de mini- en midiclub. Er zijn diverse zwembaden met aparte kinderbaden en waterglijbanen, een binnen- en buitendiscotheek, bioscoop en amfitheater. Vakantie betekent natuurlijk ook culinair genieten. Schuif aan bij een van de 5 restaurants met uitstekende keukens. Je verblijft in een luxe kamer waar je je direct thuisvoelt zodra je binnenstapt. Je kunt kiezen uit een ruime standaardkamer, een familiekamer of aantrekkelijk geprijsde voordeelkamers. Dit wordt een droomvakantie.

Direct naar:

Ligging Miracle Resort in Lara

  • Direct aan het zandstrand van Lara
  • Ca. 15 km van Antalya-centrum
  • Dichtstbijzijnde winkels en restaurants op ca. 1 km
  • Bushalte op ca. 700 m
  • Luchthaven op ca. 15 km afstand, dus korte transfertijd

Faciliteiten Miracle Resort

  • 1 hoofdgebouw
  • 8 verdiepingen
  • 692 kamers
  • Meerdere liften
  • Receptie
  • Lobby en lounge
  • Winkels en kapsalon*
  • Gratis wifi in de lobby en op de kamer
  • Doktersservice*
  • Wasservice*

* Tegen betaling

Restaurants & bars

  • 1 buffetrestaurant
  • 4 à-la-carterestaurants (Italiaans, Turks, vis en Mexicaans, tegen betaling)
  • Meedere bars

Zwembaden

  • Diverse zwembaden
  • Binnenzwembad
  • Waterglijbanen
  • Ligbedden en parasols (zwembad en strand)
  • Zonneterras
  • Badhanddoekenservice (met borg)

Hotelkamers

  • Ruime standaardkamers (max. 3 volw. +1 kind), toeslag voor zijzeezicht (winter), zeezicht
  • Telefoon
  • Airconditioning (centraal, op vaste tijden)
  • Satelliettelevisie
  • Minibar (dagelijks gevuld)
  • Kluisje (gratis)
  • Wifi (gratis)
  • Douche
  • Toilet
  • Föhn
  • Balkon met zitje
  • Familiekamer (min. 2 volw. + 2 kind. en max. 4 volw. + 2 kind.)
  • 2 standaardkamers met verbindingsdeur
  • Dezelfde faciliteiten als de standaardkamer

Voordeelkamers (2 volw.) en voordeel quadkamers (standaardkamer met extra bedden, 2 volw. + 2 kind.) kunnen qua faciliteiten en ligging afwijken van de standaardkamers.

Activiteiten & ontspanning

  • 4 tennisbanen (materiaal en verlichting tegen betaling)
  • Darts, boogschieten
  • Aerobics, fitness, steps
  • boogschieten, tafeltennis
  • Minigolf, (tafel)voetbal
  • Basket- en beachvolleybal
  • Biljart en watersporten strand (tegen betaling)
  • Turks bad, stoombad, sauna
  • Massages en schoonheidsbehandelingen (tegen betaling)
  • Animatieprogramma (dagelijks)
  • Discotheek, bioscoop, amfitheater, gameroom

Kinderfaciliteiten

  • Miniclub (4-8 jr) en Midiclub (9-11 jr), teenageclub (12-16 jr)
  • Speeltuin
  • Minidisco
  • Kinderbaden (buiten/binnen)
  • Waterglijbanen
  • Minibuffet
  • babysitservice

Verzorging zomer 2019: Miracle Resort

  • Ultra All Inclusive:
    • Ontbijt in buffetvorm (08.30-10.00 uur)
    • Laat ontbijt in buffetvorm (10.00-11.00 uur
    • Lunch in buffetvorm (12.30-14.30 uur)
    • Diner in buffetvorm (19.00-21.30 uur)
    • Middernachtsnack (24.00-06.00 uur)
    • Diverse snacks op verschillende locaties met vaste tijden: traditionele patisserie, BBQ, ijsjes en döner
    • Geselecteerde lokale (non-)alcoholische drankjes en aantal importdrankjes (10.00-02.00 uur)
    • Tegen betaling: import champagne, overige importdrankjes, roomservice en diner in à-la-carterestaurants (reserveren vereist, kindereren onder 6 jaar niet toegestaan en alles na 02.00 uur.

Verzorging winter 2019/2020: Miracle Resort

  • Ultra All Inclusive:
    • Ontbijt in buffetvorm (07.00-10.00 uur)
    • Laat ontbijt in buffetvorm (10.00-11.00 uur)
    • Lunch in buffetvorm (12.00-14.00 uur)
    • Diner in buffetvorm (18.30-21.00 uur)
    • Snacks (15.00-16.30 uur)
    • Koffie/thee met koekjes (16.30-17.30 uur)
    • IJs (12.00-14.00 uur)
    • Middernachtsnack (23.30-00.30)
    • Selectie van importdrankjes, lokale alcohol en frisdranken (10.00- 02.00 uur)
    • Tegen betaling: import champagne, overige importdranken, de Bridgebar, roomservice, verse vruchtensappen, 2 à-la-carterestaurants (reserveren vereist, kindereren onder 6 jaar niet toegestaan en alles na 02.00 uur.
Lees hier de disclaimer n.a.v. bovenstaande accommodatie omschrijving.

Kenmerken

Algemene faciliteiten
  • Bagageruimte
  • Lift
  • Receptie
  • Roomservice
  • Zonneterras
  • Kluisjes
  • Lobby/lounge
  • Tuin
  • Wasservice
  • Wifi
Algemene kamer faciliteiten
  • Minibar
  • Televisie
  • Telefoon
  • Bad en/of douche
  • Airco
  • Föhn
Restaurants/Bars
  • Bar
  • Restaurant
Sport, Activiteiten & entertainment
  • Tennisbaan
  • Disco
Strand
  • Direct aan strand
Type
  • 4Kids
  • Aquafun
  • Favourites
Voor de kinderen
  • Kinderbad
  • Speeltuin
  • Kindvriendelijk
  • Miniclub
  • Family
Wellness
  • Fitnessruimte
  • Sauna
  • Wellness
Zwembaden
  • Zwembad
Algemeen
  • Balkon of terras
  • Badhanddoekenservice

De beoordelingen zijn door onze klanten geschreven na hun verblijf in Miracle Resort

Bij accommodaties die meer dan 30 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 14 maanden verwijderd.

Totale score

8.7 Aanrader

Gebaseerd op:
252 beoordelingen

Scoreverdeling
  • Algemene indruk 8.6
  • Ligging 9.0
  • Service 8.7
  • Prijs/kwaliteit 8.5
  • Eten 8.4
  • Kamers 9.0
  • Kindvriendelijk 8.7
  • Wifi kwaliteit 6.9
Ervaringen van onze klanten
Filter ervaringen
Sorteren op

Excursies tijdens uw verblijf in Miracle Resort

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €12,-
kinderen €6,-

Antalya Shopping Special

De excursie begint met een bezoek aan een van de drie watervallen Kursunlu, Duden of Karpuzkaldıran. Erna wordt een goud- en ledercentrum aangedaan. Na de lunch rijden we naar het het oude centrum van Antalya waar je vrije tijd hebt om te shoppen.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Geen
Niet vergeten: Fototoestel, geld voor drankjes en andere uitgaven
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de informatiebijeenkomst.

Excursies tijdens uw verblijf in Miracle Resort

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €40,-
kinderen €20,-

Jeep Safari

Maak op een bijzondere manier kennis met het schitterende landschap, de natuur en vriendelijke inwoners van het achterland van Antalya. We rijden met jeeps over verharde en onverharde wegen de bergen in. Onderweg maak je kennis met het dagelijks leven in de diverse dorpen. Een dag vol verrassingen!

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Inclusief lunch
Niet vergeten: Fototoestel, zwemspullen en geld voor drankjes en andere uitgaven.
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de informatiebijeenkomst.

Excursies tijdens uw verblijf in Miracle Resort

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €45,-
kinderen €23,-

Quad Safari

Sensationele tocht op quads door het achterland van Antalya en omgeving. De rit van je hotel naar het verzamelpunt duurt ongeveer een half uur. Ter plaatse krijg je een korte uitleg waarna je plaatsneemt op de quad. Na een leuke tocht van circa 45 minuten is er een korte pauze waarna de weg vervolgd wordt. Drie kwartier later stoppen we voor een verkoelende duik. De quad safari duurt in totaal circa 3 uur.

Soort: Middagexcursie
Verzorging: Geen
Niet vergeten: Fototoestel en zwemspullen
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de informatiebijeenkomst.

Excursies tijdens uw verblijf in Miracle Resort

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €39,-
kinderen €20,-

Manavgat Boottocht & Markt

Je bezoekt de Manavgat weekmarkt waar naast groente, fuit, verschillende specerijen en theesoorten, ook kleding wordt verkocht. Daarna rijden we door naar een juwelierszaak waar je op je gemak kunt rondkijken. Misschien is er wel een mooi sieraad van je gading bij? Vervolgens staat er een boottocht op het programma. Voor de liefhebbers is er de mogelijkheid om een verkoelende duik te nemen. Voor de lunch en verfrissende drankjes wordt gezorgd.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Lunch en drankjes
Niet vergeten: Fototoestel en/of videocamera, zonnebrandcrème, strandlaken, zwemspullen en geld voor de markt
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de informatiebijeenkomst.

Excursies tijdens uw verblijf in Miracle Resort

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €29,-
kinderen €15,-

Hamam

Baden op z'n Turks!

Wist je dat het badhuis een belangrijke rol speelt in het dagelijks leven van de Turkse bevolking? Turken hechten van oudsher grote waarde aan hygiëne. Elke wijk heeft dan ook openbare badhuizen, de zogenaamde 'hamam', voortgekomen uit de traditie van de Romeinse thermen en het Islamitische gebod van reinheid. Geniet ook van deze Turkse ervaring en onderga een heerlijke scrub en schuim-/oliemassage en sluit af met een duik in het zwem- of stoombad. Natuurlijk kun je extra behandelingen (exclusief) reserveren. Na afloop voel je je als herboren!

Soort: Dagexcursie (3 uur)
Verzorging: Geen
Niet vergeten: Fototoestel, geld voor drankjes en andere uitgaven.
Let op: U dient uw excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de infobijeenkomst.

Excursies tijdens uw verblijf in Miracle Resort

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €45,-
kinderen €20,-

Rafting

Een van de meest spectaculaire excursies is onze raftingtocht in de "Köprülü Kanyon" midden in het Taurusgebergte. Ter plaatse geeft het ervaren personeel de nodige informatie en uitleg over het raften. Voorzien van een zwemvest kan het avontuur beginnen! Onderweg maken we een stop voor een heerlijke lunch. Deze excursie is ook geschikt als je niet zo avontuurlijk bent ingesteld. Kinderen tot 9 jaar mogen niet deelnemen aan deze excursie.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Inclusief lunch
Niet vergeten: Fototoestel, zwempullen en geld voor drankjes en andere uitgaven.
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de informatiebijeenkomst.

Excursies tijdens uw verblijf in Miracle Resort

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €65,-

Diepzeeduiken en Snorkelen

Heb je altijd al eens willen diepzeeduiken? Boek dan deze introductiecursus 'Duiken voor beginners'. Onder begeleiding van een professionele duikinstructeur begin je met een instructie in het zwembad of in het ondiepe gedeelte van de zee. Na de lunch begint het echte werk en daal je met je instructeur af tot een diepte van circa. 10 meter. Houd je het liever bij snorkelen? Ook dat is natuurlijk mogelijk.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Lunch
Niet vergeten: Fototoestel, zwemspullen en geld voor drankjes .
Vereisten: Minimum leeftijd deelname: 12 jaar en een goede gezondheid. Niet geschikt voor astma- en bronchitispatiënten
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de infobijeenkomst.

Turkije - Turkse Riviera - Antalya - Lara

Miracle Resort

Vluchtinformatie Antalya

Er wordt in het zomerseizoen dagelijks gevlogen naar Antalya vanaf Amsterdam, Eindhoven en Brussel. Tevens kunt u 2x per week vliegen vanaf Maastricht & Groningen. De vluchten worden o.a. uitgevoerd met Corendon Dutch Airlines, Corendon Airlines, Pegasus en Transavia.

De vluchtduur naar Antalya Airport bedraagt ca 3.45 uur.

Transfertijd vanaf de luchthaven Antalya naar:

Antalya: ca. 20 minuten
Belek: ca. 40 minuten
Side: ca. 60 minuten
Kemer: ca. 60 minuten
Alanya: ca. 105 minuten (indien u naar Gazipasa Airport vliegt, is de transfertijd naar Alanya korter)
Finike: ca. 120 minuten

De genoemde transfertijden zijn slechts ter indicatie en kunnen afwijken door diverse omstandigheden.

De transfer naar uw accommodatie is inbegrepen indien u een pakketreis bij ons heeft geboekt.

Child discount info