Turkije/ Turkse Riviera/ Antalya/ Lara
Miracle Resort
Ultra All Inclusive - Hotel
  • 03:45
  • 00:20
  • sep , 31°C
  • Zeer populair hotel aan de Lara-strook
  • Volop activiteiten voor kinderen
  • Winnaar Hotel of the year award
  • Direct aan het strand
  • Meer lezen
8.7
Aanrader267 beoordelingen

Miracle Resort

Miracle Resort, de naam zegt het al: een wonder! Luxe en ruime kamers (zomer 2016 compleet gerenoveerd), een uitgebreid Ultra All Inclusive formule, uitstekende keukens, direct aan het strand zijn slechts enkele voordelen van Miracle Resort. In Miracle Resort is zoveel te doen, dat je niet het hotel uit hoeft om jezelf te vermaken!

Kies je vertrekperiode

Klik hieronder op de periode waarin je wilt vertrekken voor de bijbehorende accommodatie informatie.

Ligging: Miracle Resort in Lara

Miracle Resort ligt direct aan het brede zandstrand van Lara en ca. 15 km van het centrum van Antalya. Winkeltjes en restaurants vind je op ca. 1 km. Op 700m van het hotel is een bushalte. De luchthaven bevindt zich op ca. 15 km afstand van het hotel waardoor je een korte transfertijd hebt en je vakantie meteen kan beginnen!

Faciliteiten: Miracle Resort

Miracle Resort beschikt over 692 kamers verdeeld over het hoofdgebouw bestaande uit 2 vleugels met liften die aan elkaar zijn verbonden en heeft een 24-uursreceptie, ruime lobby en sfeervolle lounge met diverse zitjes.
Het resort beschikt over 3 restaurants, een buffetrestaurant en 2 à-la-carterestaurants (tegen betaling, Italiaans en Mexicaans) en 2 bars waar je drankjes kunt bestellen.
Binnen tref je het verwarmde binnenzwembad met apart kinderbad. De ligstoelen zijn gratis bij het zwembaden. Het hotel biedt een badhanddoekenservice (met borg).
Verder tref je een discotheek, bioscoop, amfitheater, gameroom, winkels, wasservice, kapsalon en doktersservice (sommige tegen betaling). In de openbare ruimtes kun je gratis gebruikmaken van wifi. Voor de kinderen is er miniclub (4-8 jaar), een midiclub (9-11 jaar), een speeltuin en een speelruimte.

Let op: van 6 oktober tot en met 13 oktober 2018 treden er in dit hotel een aantal Nederlandse artiesten op i.v.m. een door Corendon georganiseerde artiestenreis.

Hotelkamer:

Alle kamers van Miracle Resort zijn in 2016 volledig gerenoveerd.

De ruime standaardkamers (max. 3 volw. + 1 kind) zijn voorzien van een badkamer met douche, toilet en föhn. Een kluisje (gratis), telefoon, satelliettelevisie, minibar (dagelijks gevuld), airconditioning (centraal, op vaste tijden) en wifi (gratis). Ook tref je een balkon met zitje. Tegen een toeslag kun je een standaardkamer met zeezicht (max. 3 volw. + 1 kind) boeken.

Gezinnen kunnen een familiekamer boeken. De quadkamer is een standaardkamer met 2 extra bedden. Een familiekamer (min. 2 volw. en max. 4 volw. + 2 kind.) bestaat uit 2 standaardkamers met een verbindingsdeur.

Voordeelkamers (2-3 personen) kunnen qua faciliteiten en ligging afwijken van de standaardkamers.

Sport & Ontspanning:

Tijdens je vakantie kun je sporten en bewegen; 4 tennisbanen ('s avonds verlichting tegen betaling), dart, aerobics, steps, boogschieten, tafeltennis, fitness, minigolf, (tafel)voetbal, basketbal en beachvolley (alles gratis). Biljart is tegen betaling. Je kunt gebruikmaken van het Turks bad, verwarmd binnenbad en de sauna (alle gratis). De massages en behandelingen zijn tegen betaling. Het animatieteam verzorgt 2 dagen per week een beperkt animatieprogramma.

Verzorging Winter 2018-2019: Miracle Resort

Je verblijft op basis van Ultra All Inclusive en inbegrepen is: ontbijt (07.00-10.00), laat ontbijt (10.00-11.00), lunch (12.00-14.00) en diner (18.30-21.00), alle in buffetvorm. Tevens snacks (15.00-16.30), koffie/thee met koekjes (16.30-17.30) en middernachtsnack (23.30-00.30). Een selectie van import dranken, lokale alcohol en frisdranken van 10.00 tot 02.00 uur. Tegen betaling: import champagne, overige import dranken, de Bridge bar, verse vruchtensappen, roomservice en à-la-carte dineren (vooraf reserveren en kinderen jonger dan 6 jaar niet toegestaan).

Ligging: Miracle Resort in Lara

Miracle Resort ligt direct aan het brede zandstrand van Lara en ca. 15 km van het centrum van Antalya. Winkeltjes en restaurants vind je op ca. 1 km. Op 700m van het hotel is een bushalte. De luchthaven bevindt zich op ca. 15 km afstand van het hotel waardoor je een korte transfertijd hebt en je vakantie meteen kan beginnen!

Faciliteiten: Miracle Resort

Miracle Resort beschikt over 692 kamers, verdeeld over het hoofdgebouw dat uit twee vleugels bestaat met liften. Er is een receptie, ruime lobby en sfeervolle lounge met diverse zitjes.
Voor je maaltijden kun je terecht in 5 restaurants, waaronder het hoofdrestaurant en 4 à-la-carterestaurants (tegen betaling, Italiaans, Turks, vis en Mexicaans). In de verschillende bars kun je drankjes bestellen.
In de tuin liggen diverse zwembaden met aparte kinderzwembaden, waterglijbanen en binnen tref je het binnenzwembad met apart kinderbad. De ligstoelen, parasols, matrasjes en badhanddoekenservice (met borg) zijn gratis bij de zwembaden en op het strand.
Verder tref je een binnen- en buitendiscotheek, bioscoop, amfitheater, gameroom, winkels, fotograaf, wasservice, kapsalon en een doktersservice (sommige tegen betaling). In de lobby en op de kamers kun je gratis gebruikmaken van wifi.
Voor de kinderen is er een miniclub (4-8 jaar), een midiclub (9-11 jaar), teenageclub (12-16 jaar), een minibuffet, speeltuin, speelkamer en een minidisco.

Let op: van 6 oktober tot en met 13 oktober 2018 treden er in dit hotel een aantal Nederlandse artiesten op i.v.m. een door Corendon georganiseerde artiestenreis.

Hotelkamer:

Alle kamers van Miracle Resort zijn in 2016 volledig gerenoveerd.

De ruime standaardkamers (max. 3 volw. + 1 kind) zijn voorzien van een badkamer met douche, toilet en föhn. Een kluisje (gratis), telefoon, satelliettelevisie, wifi (gratis), minibar (dagelijks gevuld), airconditioning (centraal, op vaste tijden). Ook tref je een balkon met zitje.

Tegen een toeslag kun je een kamer met zeezicht (max. 3 volw. + 1 kind) boeken. In alle kamers is wifi gratis beschikbaar.

Gezinnen kunnen een familiekamer boeken. De familiekamer (min. 2 volw. + 2 kind. en max. 4 volw. + 2 kind.) bestaat uit 2 standaardkamers met een verbindingsdeur.

Voordeelkamers (2 personen) en voordeel quadkamers (een standaardkamer met extra bedden, 2 volw. + 2 kind.) kunnen qua faciliteiten en ligging afwijken van de standaardkamers.

Sport & Ontspanning:

Tijdens je vakantie kun je sporten en bewegen; 4 tennisbanen (materiaal tegen betaling en 's avonds verlichting tegen betaling), darts, aerobics, steps, boogschieten, tafeltennis, fitness, minigolf, (tafel)voetbal, basketbal en beachvolley (alles gratis). Biljart en diverse watersporten aan het strand tegen betaling. Je kunt gebruikmaken van het Turks bad, stoombad, binnenbad en de sauna (alle gratis). De massages en schoonheidsbehandelingen zijn tegen betaling. Het animatieteam verzorgt dagelijks een gevarieerd animatieprogramma.

Verzorging Zomer 2018 en Zomer 2019: Miracle Resort

Je verblijft op basis van Ultra All Inclusive: ontbijt (08.00-10.00), laat ontbijt (10.00-11.00), lunch (12.30-14.30), diner (19.00-21.30) en middernachtsnack (24.00-06.00), alle in buffetvorm. Diverse snacks op verschillende locaties en met vaste tijden zoals traditionele patisserie, BBQ, ijsjes en döner. Alle door het hotel geselecteerde lokale alcoholische en alcoholvrije drankjes en een aantal import drankjes van 10.00-02.00 uur. Tegen betaling: import champagne, overige import drankjes, roomservice en diner in de à-la-carterestaurants (reserveren vereist, kinderen jonger dan 6 jaar niet toegestaan).

Lees hier de disclaimer n.a.v. bovenstaande accommodatie omschrijving.

Kenmerken

Algemene faciliteiten
  • Bagageruimte
  • Lift
  • Receptie
  • Roomservice
  • Zonneterras
  • Kluisjes
  • Lobby/lounge
  • Tuin
  • Wasservice
  • Wifi
Algemene kamer faciliteiten
  • Minibar
  • Televisie
  • Telefoon
  • Bad en/of douche
  • Airco
  • Föhn
Restaurants/Bars
  • Bar
  • Restaurant
Sport, Activiteiten & entertainment
  • Tennisbaan
  • Disco
Strand
  • Direct aan strand
Type
  • 4Kids
  • Aquafun
  • Favourites
Voor de kinderen
  • Kinderbad
  • Speeltuin
  • Kindvriendelijk
  • Miniclub
  • Family
Wellness
  • Fitnessruimte
  • Sauna
  • Wellness
Zwembaden
  • Zwembad
Algemeen
  • Balkon of terras
  • Badhanddoekenservice

De beoordelingen zijn door onze klanten geschreven na hun verblijf in Miracle Resort

Bij accommodaties die meer dan 30 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 14 maanden verwijderd.

Totale score

8.7 Aanrader

Gebaseerd op:
267 beoordelingen

Scoreverdeling
  • Algemene indruk 8.6
  • Ligging 9.0
  • Service 8.7
  • Prijs/kwaliteit 8.3
  • Eten 8.3
  • Kamers 9.0
  • Kindvriendelijk 8.8
  • Wifi kwaliteit 6.4
Ervaringen van onze klanten
Filter ervaringen
Sorteren op
Etten-Leur, Nederland
10.0
Over Lara:

lara is geweldig, heel mooi strand, mooie groene gebieden en super mooie hotels

Over Miracle Resort:

Ons hotel was echt helemaal geweldig, niets op aan te merken. We hebben de vakantie van ons leven gehad. Netjes, schoon, vriendelijk. Animatie team was heel leuk met in het bijzonder fahri, hij is zo vriendelijk!

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 8
Eindhoven, Nederland
8.0
Over Lara:

Strand dichtbij, excursies duur, ook de prijzen van de winkels. Verder een goede ligging, alles in de buurt.. Top locatie

Over Miracle Resort:

Hotel was erg schoon, hotel is precies zoals op de foto's is aangegeven. Mooie kamers, schoon. Wel slechte WiFi en het eten was niet echt denderend. Veel hetzelfde terwijl ik een makkelijke Eter ben. Zeer kindvriendelijk en leuke entertainment

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 6
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk 8
  • Wifi kwaliteit 2
Amsterdam, Nederland
10.0
Over Lara:

Veel hotels in de omgeving. Veel winkeltjes op loopafstand.

Over Miracle Resort:

Prachtig hotel, lekker en uitgebreid buffet, vriendelijk personeel, hotel erg schoon

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk 10
  • Wifi kwaliteit 6
Beverwijk, Nederland
9.4
Over Lara:

Voor kinderen ideaal. Alles bij de hand heerlijk van genoten en de bazaar is gewoon aan de over kant 5min lopen. Alles word netjes bij gehouden en het personeel is ook zeer vriendelijk De volgende keer komen we zeker weer!

Over Miracle Resort:

Miracle hotel is echt prachtig alles word netjes bij gehouden. Eten alles is gewoon top

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk 10
  • Wifi kwaliteit 8
Meeden, Nederland
9.0
Over Lara:

besteming was goed en primaen een uitstekende locatie

Over Miracle Resort:

miracle is een schitterende hotel en netjes en tevens goed verzorg en uit stekende locatie en een prachtige zand stand met ligbedden en parasols

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 9
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 9
  • Kamers 9
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 9
Rotterdam, Nederland
10.0
Over Lara:

Hotel zelf was prachtig! Personeel netjes, service prima, ligging van hotel is maar 10 min vanuit het luchthaven en 20 min met taxi naar winkelcentrum,, schone en ruime kamers en vooral het eten was overheerlijk!! Raad Miracle zeker aan!

Over Miracle Resort:

Wij hebben zeker genoten van het hotel. Het was heerlijk en relax. Elke avond een andere entertainment. Hotel was volgeboekt, maar er was genoeg plek bij het zwembad en strand.

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 10
Rotterdam, Nederland
8.6
Over Lara:

Het was een perfecte bestemming. Personeel was vriendelijk, eten was perfect je had veel soorten.

Over Miracle Resort:

Miracle hotel was perfect ,zeker genoten. Zwembaden waren lekker groot en het werd constant schoongemaakt rondom de zwembaden.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk 10
  • Wifi kwaliteit 2
Hilversum, Nederland
9.3
Over Lara:

Lara is een fijne bestemming, er word gewerkt aan steeds meer nieuwe infrastructuur met nieuwe shops en cafes. Het is 20min van het vliegveld dus wat mij betreft echt top!

Over Miracle Resort:

Bestemming is super, 2 jaar geleden geweest en nu weer. De kamers zijn gerenoveerd, super mooi en super schoon. Het enige wat anders mag zijn de felle TL balken die in de overkapping hangen als je gaat eten, erg ongezellig!!! Personeel is vriendelijk Zwemad is top, lekkere bedjes en alles schoon. Zee is geweldig, net badwater. De stijger die de zee in loopt is met de fatboys(zitzakken) echt ultiem, genot maximaal.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 10
Raalte, Nederland
8.4
Over Lara:

Het resort ligt ideaal dicht bij het vliegveld. Met een kwartier rijden van het vliegveld bent u er al. Buiten het Resort zijn diverse winkels.

Over Miracle Resort:

Wij hebben erg genoten van ons verblijf op het resort. Ze organiseren elke dag activiteiten bij de kids Club. Vriendelijk personeel. Het is ons erg goed bevallen.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 8
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk 9
  • Wifi kwaliteit 7
Haarlem, Nederland
6.9
Over Lara:

Lara is altijd top! Dichtbij de luchthaven dus je zit zo in je hotel.

Over Miracle Resort:

Miracle resort was prachtig, maar ontzettend druk, waardoor het personeel achter de feiten 'rende'. Wc locaties waren karig, dus elke keer was het rennen met de kinderen als ze naar de wc moesten. Ook over de bar locaties is niet nagedacht. Grote kamers en personeel was ook vaak behulpzaam. Goed hotel voor een leuke prijs, maar volgend jaar waarschijnlijk toch weer naar een Limak hotel.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 4
  • Prijs/kwaliteit 6
  • Eten 6
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk 8
  • Wifi kwaliteit 8

Excursies tijdens uw verblijf in Miracle Resort

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €12,-
kinderen €6,-

Antalya Shopping Special

De excursie begint met een bezoek aan een van de drie watervallen Kursunlu, Duden of Karpuzkaldıran. Erna wordt een goud- en ledercentrum aangedaan. Na de lunch rijden we naar het het oude centrum van Antalya waar je vrije tijd hebt om te shoppen.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Geen
Niet vergeten: Fototoestel, geld voor drankjes en andere uitgaven
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de informatiebijeenkomst.

volwassenen €40,-
kinderen €20,-

Jeep Safari

Maak op een bijzondere manier kennis met het schitterende landschap, de natuur en vriendelijke inwoners van het achterland van Antalya. We rijden met jeeps over verharde en onverharde wegen de bergen in. Onderweg maak je kennis met het dagelijks leven in de diverse dorpen. Een dag vol verrassingen!

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Inclusief lunch
Niet vergeten: Fototoestel, zwemspullen en geld voor drankjes en andere uitgaven.
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de informatiebijeenkomst.

volwassenen €45,-
kinderen €23,-

Quad Safari

Sensationele tocht op quads door het achterland van Antalya en omgeving. De rit van je hotel naar het verzamelpunt duurt ongeveer een half uur. Ter plaatse krijg je een korte uitleg waarna je plaatsneemt op de quad. Na een leuke tocht van circa 45 minuten is er een korte pauze waarna de weg vervolgd wordt. Drie kwartier later stoppen we voor een verkoelende duik. De quad safari duurt in totaal circa 3 uur.

Soort: Middagexcursie
Verzorging: Geen
Niet vergeten: Fototoestel en zwemspullen
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de informatiebijeenkomst.

volwassenen €39,-
kinderen €20,-

Manavgat Boottocht & Markt

Je bezoekt de Manavgat weekmarkt waar naast groente, fuit, verschillende specerijen en theesoorten, ook kleding wordt verkocht. Daarna rijden we door naar een juwelierszaak waar je op je gemak kunt rondkijken. Misschien is er wel een mooi sieraad van je gading bij? Vervolgens staat er een boottocht op het programma. Voor de liefhebbers is er de mogelijkheid om een verkoelende duik te nemen. Voor de lunch en verfrissende drankjes wordt gezorgd.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Lunch en drankjes
Niet vergeten: Fototoestel en/of videocamera, zonnebrandcrème, strandlaken, zwemspullen en geld voor de markt
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de informatiebijeenkomst.

volwassenen €29,-
kinderen €15,-

Hamam

Baden op z'n Turks!

Wist je dat het badhuis een belangrijke rol speelt in het dagelijks leven van de Turkse bevolking? Turken hechten van oudsher grote waarde aan hygiëne. Elke wijk heeft dan ook openbare badhuizen, de zogenaamde 'hamam', voortgekomen uit de traditie van de Romeinse thermen en het Islamitische gebod van reinheid. Geniet ook van deze Turkse ervaring en onderga een heerlijke scrub en schuim-/oliemassage en sluit af met een duik in het zwem- of stoombad. Natuurlijk kun je extra behandelingen (exclusief) reserveren. Na afloop voel je je als herboren!

Soort: Dagexcursie (3 uur)
Verzorging: Geen
Niet vergeten: Fototoestel, geld voor drankjes en andere uitgaven.
Let op: U dient uw excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de infobijeenkomst.

volwassenen €45,-
kinderen €20,-

Rafting

Een van de meest spectaculaire excursies is onze raftingtocht in de "Köprülü Kanyon" midden in het Taurusgebergte. Ter plaatse geeft het ervaren personeel de nodige informatie en uitleg over het raften. Voorzien van een zwemvest kan het avontuur beginnen! Onderweg maken we een stop voor een heerlijke lunch. Deze excursie is ook geschikt als je niet zo avontuurlijk bent ingesteld. Kinderen tot 9 jaar mogen niet deelnemen aan deze excursie.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Inclusief lunch
Niet vergeten: Fototoestel, zwempullen en geld voor drankjes en andere uitgaven.
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de informatiebijeenkomst.

volwassenen €65,-

Diepzeeduiken en Snorkelen

Heb je altijd al eens willen diepzeeduiken? Boek dan deze introductiecursus 'Duiken voor beginners'. Onder begeleiding van een professionele duikinstructeur begin je met een instructie in het zwembad of in het ondiepe gedeelte van de zee. Na de lunch begint het echte werk en daal je met je instructeur af tot een diepte van circa. 10 meter. Houd je het liever bij snorkelen? Ook dat is natuurlijk mogelijk.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Lunch
Niet vergeten: Fototoestel, zwemspullen en geld voor drankjes .
Vereisten: Minimum leeftijd deelname: 12 jaar en een goede gezondheid. Niet geschikt voor astma- en bronchitispatiënten
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de infobijeenkomst.

Turkije - Turkse Riviera - Antalya - Lara

Miracle Resort

Vluchtinformatie Antalya

Er wordt in het zomerseizoen dagelijks gevlogen naar Antalya vanaf Amsterdam, Eindhoven en Brussel. Tevens kunt u 2x per week vliegen vanaf Maastricht & Groningen. De vluchten worden o.a. uitgevoerd met Corendon Dutch Airlines, Corendon Airlines, Pegasus en Transavia.

De vluchtduur naar Antalya Airport bedraagt ca 3.45 uur.

Transfertijd vanaf de luchthaven Antalya naar:

Antalya: ca. 20 minuten
Belek: ca. 40 minuten
Side: ca. 60 minuten
Kemer: ca. 60 minuten
Alanya: ca. 105 minuten (indien u naar Gazipasa Airport vliegt, is de transfertijd naar Alanya korter)
Finike: ca. 120 minuten

De genoemde transfertijden zijn slechts ter indicatie en kunnen afwijken door diverse omstandigheden.

De transfer naar uw accommodatie is inbegrepen indien u een pakketreis bij ons heeft geboekt.

Child discount info