Turkije/ Turkse Riviera/ Antalya/ Lara
Grand Park Lara
All Inclusive - Hotel
  • 03:45
  • 00:20
  • jul , 34°C
Grand Park Lara
Grand Park Lara
Grand Park Lara
Grand Park Lara
Grand Park Lara
  • Aquapark met 4 glijbanen
  • Nederlandstalige kinderanimatie
  • Incl. bitterballen, kroketten & Hollandse koffie!
  • Zeer ruime kamers voor families
  • Meer lezen
8.3
Zeer goed372 beoordelingen
  • 222
  • 140
  • 10
  • 0
  • 0
Bekijk alle beoordelingen

Grand Park Lara

Grand Park Lara is een plezierig hotel om uw vakantie door te brengen. Het management weet precies wat u als vakantieganger belangrijk vindt. Zo worden er bijvoorbeeld vanaf 15 juni 2017 bitterballen en kroketten geserveerd. Niet voor niets is dit hotel onderdeel van Corendon Hotels & Resorts.

Het groots opgezette resort heeft een goede ligging, een prima aanbod van faciliteiten zoals luxe, moderne kamers, 3 zwembaden, een enthousiast animatieteam en een uitstekende keuken. Dankzij Grand Park Lara kunt u voor een scherpe prijs in luxe verblijven in de fantastische badplaats Lara.

Ligging: Grand Park Lara in Lara

Grand Park Lara hotel ligt in de gelijknamige hotelwijk Lara, op ca. 16 kilometer ten oosten van het centrum van Antalya en op ca. 14 kilometer van het vliegveld. Het privé zandstrand is gelegen op ca. 200 meter afstand.

Faciliteiten: Grand Park Lara

Grand Park Lara hotel heeft 896 kamers en bestaat uit 8 blokken die met elkaar verbonden zijn. Elk blok heeft meerdere liften. U vindt in Grand Park Lara een receptie, lobby met bar. Buffetrestaurant met terras, het Peppermint à-la-carterestaurant (Chinees en Italiaans, tegen betaling en reservering verplicht) en diverse bars. Voor de jongste gasten is er Nederlandstalige kinderanimatie: van 1 mei - 31 oktober 2017 is er ten minste één Nederlandssprekende kinderanimator aanwezig in de miniclub (4-12 jr), kinderbuffet, speeltuin en een minidisco.

In de fraai aangelegde tuin liggen 2 zwembaden, een apart kinderbad en een Aquapark met 4 glijbanen (op vaste tijden geopend alleen in de zomer periode). Op het zonneterras zijn de ligbedden, matrassen en parasols alsmede de handdoekenservice gratis beschikbaar in de hoteltuin.

Verder beschikt Grand Park Lara over een internethoek, kapsalon, doktersservice, een wasserette, diverse winkeltjes en (op aanvraag) een babysitservice (alle tegen betaling). Wifi is gratis beschikbaar in de lobby en de publieke ruimtes.

Actie: In het Spa & Wellness Center kunt u genieten van 20 min. gratis massage per verblijf. Deze actie geldt voor boekingen gemaakt tussen 5 april 2017 en 31 mei 2017 met verblijf tussen 28 april 2017 en 31 oktober 2017.

Uw hotelkamer:

De standaardkamers (1-3 personen) in Grand Park Lara zijn modern en luxe ingericht en beschikken over airconditioning (individueel regelbaar), een telefoon, satelliet televisie, minibar (tegen betaling, water gratis, dagelijks gevuld), huurkluisje, wifi (tegen betaling), een badkamer met douche, toilet en föhn. De standaardkamers hebben geen balkon. Het is niet mogelijk om met 3 personen + 1 baby in een standaardkamer te verblijven.

Grand Park Lara beschikt ook over familiekamers. De familiekamer (A) bestaat uit 2 ruimtes (2 slaapkamers) en is geschikt voor 2-4 personen. Alle familiekamers type A hebben een balkon.

De familiekamer (B) bestaat uit 3 ruimtes (2 slaapkamers en 1 woonkamer met slaapbank) en is geschikt voor 3-6 personen. Alle familiekamers type B hebben een balkon.

De kamers hebben tuin-, zwembad- of landzicht.

Sport & Ontspanning:

Op sportief gebied biedt Grand Park Lara u diverse mogelijkheden. U kunt gratis fitnessen, darten en tafeltennissen. Biljart, de games room, watersporten en duikschool (op aanvraag) zijn tegen betaling.

In het Spa & Wellness Center kunt u gratis gebruikmaken van de hamam en de sauna. Diverse massages en behandelingen zijn tegen betaling.

Het animatieteam verzorgt dagelijks een scala aan activiteiten: van aqua gym en aerobics tot darts en tafeltennis, inclusief wedstrijden en live shows.

Verzorging Zomer 2017: Grand Park Lara

U verblijft in Grand Park Lara op basis van All Inclusive: ontbijt (07.00-10.00), laat ontbijt (10.00-12.00), lunch (12.30-14.00) en diner (18.30-21.00), alle in buffetvorm. Diverse snacks gedurende de dag, patisserie (11.00-16.00) en ijsjes (13.00-17.00). Een half uur per dag worden er bitterballen en kroketten geserveerd. Alle door het hotel geselecteerde lokale en alcoholische en lokale non-alcoholische drankjes van 10.00-24.00 uur. Tegen betaling: import drankjes, verse vruchtensappen, drankjes in flessen, dineren in de à-la-carterestaurants en alle consumpties na 24.00 uur.

Verzorging Winter 2017-2018: Grand Park Lara

U verblijft in Grand Park Lara op basis van All Inclusive: ontbijt (07.00-10.00), laat ontbijt (10.00-11.00), lunch (12.30-14.00) en diner (18.30-21.00), alle in buffetvorm. Diverse snacks, koffie, thee en koekjes (14.00-18.00), ijsjes (14.00-16.00) en middernachtsoep (23.00-24.00). Een half uur per dag worden er bitterballen en kroketten geserveerd. Alle door het hotel geselecteerde lokale en alcoholische en lokale alcoholvrije drankjes van 10.00-24.00 uur. Tegen betaling: import dranken, verse vruchtensappen, drankjes in flessen, dineren in het à-la-carterestaurant (reservering verplicht) en alle consumpties na 24.00 uur.

Lees hier de disclaimer n.a.v. bovenstaande accommodatie omschrijving.

Kenmerken

Algemene faciliteiten
  • Bagageruimte
  • Lift
  • Receptie
  • Nachtportier
  • Roomservice
  • Kluisjes
  • Conferentieruimte
  • Lounge
  • Tuin
  • Wasservice
  • Wifi
Algemene kamer faciliteiten
  • Minibar
  • Radio
  • Televisie
  • Telefoon
  • Bad/douche
  • Airco
  • Haardroger
Restaurants/Bars
  • Bar
  • Restaurant
Type
  • 4Kids
  • Aquafun
  • Favourites
Voor de kinderen
  • Kinderbad
  • Kinderspeelplaats
  • Kindvriendelijk
  • Babysitservice
  • Miniclub
  • Family
Wellness
  • Fitnessruimte
  • Sauna
  • Welness
Zwembaden
  • Zonneterras
  • Zwembad
Algemeen
  • Balkon/terras
  • Handdoekenservice

De beoordelingen zijn door onze klanten geschreven na hun verblijf in Grand Park Lara

Bij accommodaties die meer dan 30 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 14 maanden verwijderd.

Totale score

8.3 Zeer goed

Gebaseerd op:
372 beoordelingen

Scoreverdeling
  • Algemene indruk 8.2
  • Ligging 8.2
  • Service 8.3
  • Prijs/kwaliteit 8.6
  • Eten 8.1
  • Kamers 8.4
  • Kindvriendelijk 8.5
  • Wifi kwaliteit 4.5
Ervaringen van onze klanten
Filter ervaringen
Sorteren op
Ijmuiden, Nederland
8.0
Over Lara:

Lara is een fijne bestemming voor vakantie. Buiten de hotels zijn genoeg winkeltjes. En Antalya ligt dichtbij.

Over Grand Park Lara:

De accommodatie was goed. Voor kleine kinderen was het prima te doen.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 6
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk 8
  • Wifi kwaliteit -
Spijkenisse, Nederland
4.8
Over Lara:

Zijn nu voor de derde keer hiernaar toe geweest! Eerste week was het erg stil we miste de russen en de duitsers! welke er de andere keren er wel waren nu waren er irakezen en iraniers wat toch wel even wennen was omdat deze mensen blijkbaar niet gewend zijn om even op hun beurt te wachten Strand was zeer goed goede service! zwembad was minder omdat er weer hollanders waren die s'morgens de stoelen claimden door om 8 uur de handdoeken alvast neer te leggen daar zou de hotelleiding iets van moeten zeggen!Erg vervelend konden merken dat er heel veel minder personeel was omdat de mensen die er waren moesten rouleren! dit ging echt ten koste van de service! Hebben dit jaar weer de excursie gedaan naar stork en oud Antalya! excursieleider was een zekere candy? die erg laks was en je kon merken dat ze er eigenlijk niet zoveel om gaf wat de mensen van de excursie vonden! toen we eenmaal in antaly waren nam ze afscheid vertelde hoe laat de bus weer terugging en vertrok! Mooie begeleiding

Over Grand Park Lara:

Hotel Grand Park Lara is een mooi hotel echter kun je merken dat het achteruit gaat in service! Zijn nu drie keer geweest maar boeken dit hotel nu niet meer! Jammer want vond dit in eerste instantie een fijne vakantie bestemming! Gaan hier geen klacht over indienen daar we in het verleden al gemerkt hebben dat Corendon daar slecht mee om kan gaan!

  • Algemene indruk 5
  • Ligging 10
  • Service 1
  • Prijs/kwaliteit 4
  • Eten 4
  • Kamers 5
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit -
Dordrecht, Nederland
8.0
Over Lara:

Hotel is mooi, hebben ook een heel mooi privé strand, waar ook lekker gegeten kan worden.

Over Grand Park Lara:

Hotel is mooi, goede service, personeel werkt hard, voor kinderen met gezinnen is veel te doen,alleen de hamam in het hotel, valt zwaar tegen voor de prijs die je moet betalen, dat is het enige minpuntje, die ik kan bedenken

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit -
Heerhugowaard, Nederland
8.0
Over Lara:

Heerlijk dicht bij het vliegveld, leuk dat er buiten de hotels ook winkeltjes zijn die je kunt bezoeken.

Over Grand Park Lara:

Hotel was goed, ik vond het animatieteam niet erg gericht op de kinderen, vanuit de kids club heb ik in 9 dagen tijd niemand voorbij zien komen om onze kinderen te vragen om leuke dingen te doen. De deur van de kids club was steeds gesloten en nergens was een programma te vinden voor de kinder activiteiten. Zij hebben zich evengoed vermaakt in de leuke zwembaden, dus geen probleem, maar het viel ons wel op omdat we dit wel gewend zijn van eerdere bezoeken aan Hotels in Turkije. Er waren heel erg veel gasten uit Iran, wij hebben er geen last van gehad, maar je merkt wel erg het verschil in cultuur. Ondanks dat je op vakantie bent, hield ik er nu wel meer rekening mee of ik ergens wel of niet in bikini rondliep. Bij het zwembad in de buurt bijvoorbeeld, of een loopje naar de toiletten bij het zwembad deed ik een jurkje aan.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 9
  • Kindvriendelijk 7
  • Wifi kwaliteit -
Tilburg, Nederland
10.0
Over Lara:

Lekker strand, genoeg winkeltjes en malls helaas niet zo druk voor de winkeliers. Excursie jeepsafari en stad Antalya zijn beide n aanrader.

Over Grand Park Lara:

Goed hotel, goed eten, goede ligging, eigenlijk alles goed?? Zelfs met m'n verjaardag n flesje wijn n fruitschaal en mooi gevouwen hartjes handdoeken op bed.

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk 10
  • Wifi kwaliteit -
Heemskerk, Nederland
10.0
Over Lara:

Lara is een echt toeristen dorp. Lange straat met hotels en winkeltjes. Viel mij op dat je in meerdere winkeltjes toch redelijk rustig kon rondkijken zonder al te veel opdringerigheid, vond ik fijn??. Geen excursies gedaan, kids ( 6 en 9)wilden alleen maar zwemmen..konden wij heerlijk uitrusten!

Over Grand Park Lara:

Goed hotel, aardige en behulpzame werknemers! Genoeg vertier in de kidsclub, heerlijke zwembaden. Mooie, schone kamers. Goede bedden. Eten,uitgebreid buffet, goed op temperatuur. Heerlijke spa/wellness. Yaya gezellige en behulpzame reisleider! Nu voor de tweede keer geweest en wederom genoten!

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk 10
  • Wifi kwaliteit -
Barendrecht, Nederland
8.7
Over Lara:

jammer dat er geen gezellige boulevard is met gezellige horeca

Over Grand Park Lara:

geweldig hotel personeel helemaal top in alle werkzaam heden

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 7
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 7
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk 10
  • Wifi kwaliteit -
Lisse, Nederland
6.9
Over Lara:

Wij zijn in augustus ook geweest omdat we zo hadden genoten gingen we nu weer ,maar helaas was waaren er nu wat dingen gesloten bvb buiten BBQ ging niet erg jammer ,en het personeel was strond chagrijnig echt heel jammer dat het in zoon korte tijd zo is veranderd hotel is schoon erg mooi maar het ergste in ons geval de kinder club was zo leuk .en nu echt totaal niet liet onze zoon er echt niet achter leek wel het leger

Over Grand Park Lara:

Hotel schoon eten prima maar geen vriendelijk personeel !

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 6
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk 2
  • Wifi kwaliteit -
Zoetermeer, Nederland
8.5
Over Lara:

lara is lekker dichtbij het vliegveld, er zijn in de buurt van Grand Park Lara veel winkeltjes ( bazaar etc.)

Over Grand Park Lara:

we hadden een familie kamer, lekker ruim, de eerste dagen werd er prima schoongemaakt, zwaantje op bed je kan dat wel, de laatste 5 dagen werd alleen het bed rechtgetrokken, en moesten we elke dag achter onze kleine handdoeken aan ( receptie ) er was duidelijk een andere schoonmaakster ( jammer ) deze klacht hoorde je van veel Nederlanders. als je al blij was dat er heel weinig russen waren, kwam je bedrogen uit, na een dag of 5 kwamen er hele hordes mensen uit Iran, nou daar hebben de russen het van geleerd, wat een onbeschofte lui zijn dat, wij komen al ca. 25 jaar in dat land, maar dit heb ik nog nooit meegemaakt, er waren ook veel mensen uit Palestina, maar daar heb je geen last van. we gaan voor het eerst nadenken of we in september wel terug willen, want dit is echt niet leuk meer.we waren voor het eerst in die 25 jaar blij dat we naar huis konden. we waren voor de tweede keer in Grand Park Lara, maar als dit de trend word, zien ze ons niet meer.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 9
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 9
  • Kamers 7
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit -
Zelhem, Nederland
8.0
Over Lara:

Lara is niet veel te beleven. Er zijn echter buiten het hotel enorme shoppingmalls. In de periode, juni , was het wel erg rustig.

Over Grand Park Lara:

Grand Park Lara is een prima accommodatie om te verblijven. Wij hebben het hier een week prima naar ons zin gehad. Strand op loop afstand, service was prima en het geheel bood werkelijk een mooie indruk, Het was erg schoon en netjes.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 7
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 6
  • Kamers 9
  • Kindvriendelijk 9
  • Wifi kwaliteit -

Excursies tijdens uw verblijf in Grand Park Lara

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €12,-
kinderen €6,-

Antalya Shopping Special

Deze excursie begint met een bezoek aan een van de drie watervallen Kursunlu, Duden of Karpuzkaldıran. Verder bezoeken we een van de door de staat erkende en gesubsidieerde goud- en ledercentra van Antalya. Na lunch rijden we naar het ‘Cumhuiyet Meydanı‘ waar u 2 a 3 uur vrije tijd heeft om te slenteren in het centrum van Antalya.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Geen
Niet vergeten: fototoestel en/of videocamera, geld voor drankjes en andere uitgaven.
Let op: U dient uw excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de infobijeenkomst.

volwassenen €40,-
kinderen €20,-

Jeep Safari

Bij deze excursie maakt u op een bijzondere manier kennis met het schitterende landschap, de natuur en vriendelijke mensen van het achterland van Antalya. U rijdt met de jeeps over verharde en onverharde wegen de bergen in. Onderweg maakt u kennis met het leven in de diverse dorpen we zullen doorkruisen. Een dag vol met verrassingen!

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Inclusief lunch
Niet vergeten: fototoestel en/of videocamera, zwemspullen en geld voor drankjes en andere uitgaven.
Let op: U dient uw excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de infobijeenkomst.

volwassenen €45,-
kinderen €23,-

Quad Safari

Sensationele tocht op quads door het achterland van Antalya en omgeving. De rit van uw hotel naar het verzamelpunt duurt ongeveer een half uur. Hier krijgt u een kleine info. Daarna mag u uw pakjes aantrekken en plaatsnemen op de quads. Na een tocht van 45 minuten heeft u een kleine pauze en na weer 45 minuten een kleine pauze om af te koelen in het water. Tocht duurt totaal 3 uur.

Soort: Middagexcursie
Verzorging: geen
Niet vergeten: fototoestel en/of videocamera en zwemspullen om af te koelen.
Let op: U dient uw excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de infobijeenkomst.

volwassenen €39,-
kinderen €20,-

Manavgat Boottocht & Markt

Tijdens deze excursie bezoeken we de Manavgat weekmarkt, waar de lokale bevolking vooral groente en fruit koopt. Ook kunt u hier verschillende specerijen en theesoorten kopen. Maar natuurlijk ook T-Shirts, spijkerbroeken, badpakjes, etc. Verder bezoeken we een door de staat gesubsidieerde juwelier waar u de kans krijgt om te slenteren en eventueel inkopen te doen. Hierna maken we een boottocht tot aan de zee, waar de rivier uitmondt. Natuurlijk heeft u de mogelijkheid om een duikje te nemen. U geniet van een lunch en verfrissende drankjes.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Lunch en drankjes
Niet vergeten: fototoestel en/of videocamera, zonnecrème, strandlaken, zwemspullen en geld voor de markt.
Let op: U dient uw excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de infobijeenkomst.

volwassenen €29,-
kinderen €15,-

Hamam

Baden op z'n Turks! Het badhuis speelt een belangrijke rol in het alledaagse leven van de Turken. Turken hechten van oudsher grote waarde aan hygiëne. Voor elke bevolkingsgroep, elke wijk, waren er openbare badhuizen (de zogenaamde 'Hamam') voortgekomen uit de traditie van de Romeinse thermen en het Islamitische gebod van de reinheid. Een bezoek aan een hamam is dan ook een echte Turkse ervaring waar u kunt genieten van en heerlijke scrub en schuim-/oliemassage. U kunt een duikje nemen in het zwembad of een stoombad nemen. Natuurlijk is er de mogelijkheid om extra behandelingen (exclusief) te nemen. Na afloop voelt u zich als herboren!

Soort: Dagexcursie (3 uur)
Verzorging: geen
Niet vergeten: fototoestel en/of videocamera en geld voor drankjes en andere uitgaven.
Let op: U dient uw excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de infobijeenkomst.

volwassenen €45,-
kinderen €20,-

Rafting

Nadat we op onze bestemming "Köprülü Kanyon" midden in het Taurusgebergte zijn aangekomen, zult u door het ervaren personeel ter plaatse de nodige informatie en uitleg krijgen over het raften. ledereen krijgt een zwemvest aangemeten en het avontuur kan beginnen! Tussendoor zult u zeker trek krijgen en daar is ook voor gezorgd. Een heerlijke maaltijd staat op u te wachten. Deze excursie is ook geschikt voor niet-avonturiërs.

Kinderen tot 9 jaar zijn niet toegestaan.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Inclusief lunch
Niet vergeten: fototoestel en/of videocamera, zwempullen en geld voor drankjes en andere uitgaven.
Let op: U dient uw excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de infobijeenkomst.

volwassenen €65,-

Diepzeeduiken en Snorkelen

Iets wat u misschien altijd al had willen ondernemen, is nu mogelijk. Een introductiecursus duiken voor beginners, onder begeleiding van een professionele duikinstructeur. U begint met instructie in ondiep zee of in een zwembad.

Na de lunch mag u onder begeleiding afdalen tot een diepte van ongeveer 10 meter. U zult verbaast zijn over de schoonheid van de onderwaterwereld en genieten van de helderheid van de zee.

Mocht u de smaak te pakken hebben, dan kunt u ook een PADI cursus volgen een brevet halen om overal op de wereld te mogen duiken. Uiteraard kunnen liefhebbers in plaats van duiken ook snorkelen.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Lunch
Niet vergeten: fototoestel en/of videocamera, zwemspullen en geld voor
drankjes .
Vereisten: minimum leeftijd van 12 en goede gezondheid. Niet geschikt voor astma en bronchitis patiënten
Let op: U dient uw excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de infobijeenkomst.

Turkije - Turkse Riviera - Antalya - Lara

Grand Park Lara

Vluchtinformatie Antalya

Er wordt in het zomerseizoen dagelijks gevlogen naar Antalya vanaf Amsterdam, Eindhoven en Brussel. Tevens kunt u 2x per week vliegen vanaf Maastricht & Groningen. De vluchten worden o.a. uitgevoerd met Corendon Dutch Airlines, Corendon Airlines, Pegasus en Transavia.

De vluchtduur naar Antalya Airport bedraagt ca 3.45 uur.

Transfertijd vanaf de luchthaven Antalya naar:

Antalya: ca. 20 minuten
Belek: ca. 40 minuten
Side: ca. 60 minuten
Kemer: ca. 60 minuten
Alanya: ca. 105 minuten (indien u naar Gazipasa Airport vliegt, is de transfertijd naar Alanya korter)
Finike: ca. 120 minuten

De genoemde transfertijden zijn slechts ter indicatie en kunnen afwijken door diverse omstandigheden.

De transfer naar uw accommodatie is inbegrepen indien u een pakketreis bij ons heeft geboekt.

Child discount info