Turkije/ Turkse Riviera/ Antalya/ Kundu
IC Hotels Green Palace
Ultra All Inclusive - Hotel
  • 03:45
  • 00:30
  • apr , 21°C
  • Goede service en vriendelijk personeel
  • Zwembad met glijbanen
  • 6 à-la-carterestaurants
  • Meer lezen
8.4
Zeer goed38 beoordelingen

IC Hotels Green Palace

IC Hotels Green Palace staat voor luxe en verwennerij op het hoogste niveau. Je zult aangenaam verrast zijn door het bijzondere interieur; de traditionele Indonesische sfeer straalt rust en vrede uit. Je zult na een vakantie in IC Hotels Green Palace als herboren naar huis terugkeren!

Ligging: IC Hotels Green Palace in Antalya

IC Hotels Green Palace ligt direct aan het privé-strand van Kundu. Het centrum van Antalya ligt op ca. 25 kilometer afstand en is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer.

Faciliteiten: IC Hotels Green Palace

Het luxe 5-sterrenresort IC Hotels Green Palace bestaat uit een hoofdgebouw en bijgebouwen met maximaal 6 verdiepingen en totaal 429 kamers. In het hoofdgebouw tref je de receptie, liften en een sfeervolle lounge met zitjes.
IC Hotels Green Palace beschikt over diverse eetgelegenheden waaronder 6 à-la-carterestaurants (Italiaans, Turks, Mexicaans, sushi, Teppanyaki en vis, tegen betaling, in de winter 2 à-la-carterestaurants). Er zijn 8 bars, waaronder een Aloha Beach bar en een Free Zone Disco bar.
In de prachtig aangelegde tuin met pijn- en palmbomen vind je 5 zwembaden (in de winterperiode gesloten) waarvan 1 met glijbanen. Voor de kinderen zijn er 2 aparte zwembaden. Rondom de zwembaden en op het strand staan ligbedden en parasols voor je klaar. Handdoekenservice is gratis.
Verder biedt het hotel diverse winkels, een kapper, een doktersservice en een internetcafé (alle tegen betaling). Voor de jongste gasten is een miniclub (4-12 jaar), een minidisco, een speeltuin, speelkamer en een op verzoek en tegen betaling babysitservice.

Hotelkamer:

De standaardkamers (1-3 personen) van IC Hotels Green Palace zijn comfortabel ingericht met een minibar (frisdrankjes en bier), airconditioning (centraal geregeld), kluisje (gratis), gratis wifi, satelliet televisie, telefoon en een balkon met zitje. De badkamer is voorzien van een bad/douche, toilet en föhn, badjas en slippers.

Tegen een toeslag kun je een standaardkamer met zijzeezicht (1-3 personen) boeken of een juniorsuite (2-3 personen), deze kamer is ruimer en luxer.

Tevens zijn er quadkamers (2 volw. + 2 kind.), een standaardkamer met extra bedden en familiekamers (min. 4 pers. en max. 4 volw. + 2 kind.), bestaande uit een woonkamer en 2 slaapkamers.

Voordeelkamers (2 personen) kunnen qua faciliteiten en ligging afwijken van de standaardkamers.

Sport & Ontspanning:

Je kunt gratis gebruikmaken van de tennisbanen (verlichting tegen betaling), tafeltennis, fitness, basketbal, aquarobics, aerobics, darts, boccia, boogschieten en beach volleybal gratis. Tegen betaling: biljart, videospelletjes en watersporten aan het strand. Het Spa Center Lilium is in Balinese stijl ingericht en je kunt gratis gebruikmaken van Turkse bad, het binnenzwembad (verwarmd in de winter), kinderbinnenbad (verwarmd in de winter) en de sauna. Massages en overige behandelingen tegen betaling. 6 dagen per week een zeer gevarieerd animatieprogramma.

Verzorging Zomer 2018: IC Hotels Green Palace

Je verblijft op basis van Ultra All Inclusive (start vanaf 19-03-2018) in IC Hotels Green Palace; ontbijt (07.00-10.00), laat ontbijt (10.00-11.00), lunch (12.30-14.30) en diner (19.00-21.30), alle in buffetvorm. Diverse snacks (12.30-16.00), koffie/thee en koekjes (11.00-18.00) en middernachtsnack (23.30-01.00). Alle door het hotel geselecteerde lokale alcoholische en lokale alcoholvrije drankjes gedurende 24 uur per dag, de lobby bar is 24 uur per dag geopend. Tegen betaling: import drankjes, roomservice, flessen/blikjes drinken, waterpijp en diner in de à-la-carterestaurants (vooraf reserveren).

Lees hier de disclaimer n.a.v. bovenstaande accommodatie omschrijving.

Kenmerken

Algemene faciliteiten
  • Lift
  • Receptie
  • Roomservice
  • Zonneterras
  • Kluisjes
  • Lobby/lounge
  • Tuin
  • Wifi
Algemene kamer faciliteiten
  • Minibar
  • Televisie
  • Telefoon
  • Bad en/of douche
  • Airco
  • Föhn
Restaurants/Bars
  • Bar
  • Restaurant
Sport, Activiteiten & entertainment
  • Tennisbaan
  • Disco
Strand
  • Direct aan strand
Type
  • 4Kids
Voor de kinderen
  • Kinderbad
  • Speeltuin
  • Kindvriendelijk
  • Babysitservice
  • Miniclub
  • Family
Wellness
  • Fitnessruimte
  • Sauna
  • Wellness
Zwembaden
  • Zwembad
Algemeen
  • Balkon of terras
  • Badhanddoekenservice

De beoordelingen zijn door onze klanten geschreven na hun verblijf in IC Hotels Green Palace

Bij accommodaties die meer dan 30 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 14 maanden verwijderd.

Totale score

8.4 Zeer goed

Gebaseerd op:
38 beoordelingen

Scoreverdeling
  • Algemene indruk 8.4
  • Ligging 8.4
  • Service 8.4
  • Prijs/kwaliteit 8.6
  • Eten 8.1
  • Kamers 8.2
  • Kindvriendelijk 8.1
  • Wifi kwaliteit 9.5
Ervaringen van onze klanten
Filter ervaringen
Sorteren op
Nijmegen, Nederland
9.1
Over Kundu:

Heerlijke 10 dagen weg. Weer energie voor de rest van het jaar! :)

Over IC Hotels Green Palace:

We waren al twee keer geweest in IC green Palace. Mooi, ruim en groen opgezet complex.

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 9
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 9
  • Kamers 9
  • Kindvriendelijk 9
  • Wifi kwaliteit -
Tilburg, Nederland
9.7
Over Kundu:

Kundu ligt vlak bij het vliegveld. Je bent er dus zo. De dichtstbijzijnde winkeltjes en pinautomaat liggen op zo'n 10 minuten lopen. Het hotel ligt net buiten het gebied waar de andere hotels dichter op elkaar staan.

Over IC Hotels Green Palace:

Schoon hotel met vriendelijk en hardwerkend personeel. Volop keus uit eten en drinken heel de dag door. Mooi, schoon strand met voldoende schaduwplekken. Prachtig verzorgde tuin. Hamam en massage in hotelspa is heerlijk, maar zorg dat je niet te veel betaalt. Activiteitenaanbod is groot. Animatieteam doet zijn best om gasten te leren kennen/uit te nodigen deel te nemen.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit -
Amstelveen, Nederland
8.7
Over Kundu:

Evenals voorgaande jaren een heel fijne week vakantie door gebracht in het IC Green Palace. Voor ons hoeven we niet in de buurt van de winkels en bazaars te zitten.

Over IC Hotels Green Palace:

Prima. Heerlijke tuin met fine zwembaden en pal an het strand.

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 9
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 8
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit -
Houten, Nederland
9.4
Over Kundu:

De tuinen en zwembaden van hotel IC Green Palace zijn in één woord geweldig! Het hotel ligt enigszins afgelegen van het plaatsje. Dit is in de avond ook niet met de voet te bereiken, omdat de weg hiernaartoe best gevaarlijk is. In het plaatsje zijn genoeg winkeltjes met o.a kleding.

Over IC Hotels Green Palace:

Hotel IC Green Palace is een fijn hotel en rustig gelegen. De kamers zijn netjes ingericht, op de meeste kamers is de mogelijkheid aanwezig om twee extra bedden uit te klappen. De badkamer is netjes. Een nadeel is dat je in bad moet douchen, dit kan vooral gevaarlijk zijn voor mensen die minder goed ter been zijn. Op de kamer is een minibar aanwezig, die elke dag aangevuld wordt. De kluis is gratis te gebruiken. Een nadeel is dat de kamers zeer gehorig zijn. De wanden naar de naastgelegen kamers zijn zeer dun. WiFi in het hotel, bij het zwembad en aan het strand is perfect. Het eten in het restaurant is goed en gevarieerd. Vooral de kwaliteit van het vlees en gevogelte is prima. De bediening is fantastisch. Als gast word je erg in de watten gelegd. Dessertbuffet is ook goed en uitgebreid. De zwembaden en de tuinen zijn in één woord geweldig. Genoeg bedjes aan het zwembad beschikbaar. Iedere dag zijn er schone badlakens te verkrijgen. Het hotel ligt onmiddellijk aan het strand.

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk 8
  • Wifi kwaliteit -
Kloetinge, Nederland
7.7
Over Kundu:

Mooi strand bij IC Green Palace Hotel met leuke pier. Met de bus naar Lara Shopping Center is prima te doen.

Over IC Hotels Green Palace:

Mooi keurig onderhouden hotel met schitterende tuin en geweldige zwembaden. Animatie is super, personeel zeer vriendelijk. Een aanrader voor gezinnen met kinderen Eten was weinig gevarieerd en wat warm moest zijn was altijd lauw. Een echt minpuntje.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 5
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit -
Amsterdam, Nederland
7.1
Over Kundu:

Ik ben het resort niet afgeweest. Kundu en Lara hebben volgens mij weinig te bieden. Maar dat is geen kritiek want daar ben ik ook niet naar op zoek in het weekje zonvakantie in het voorjaar.

Over IC Hotels Green Palace:

IC Green Palace heeft een geweldige en enorm ruime tuin/park met vele zwembaden, palmbomen en andere bomen en begroeiing. Het buitendeel van het hotel is een heel groot pluspunt. Een ander pluspunt is het animatieteam, die jong en oud weten te stimuleren om mee te doen aan leuke activiteiten en spelletjes. De lobbybar is er een zoals een lobbybar hoort te zijn: gezellig, sfeervol, klassiek ingericht, levendig, rumoerig. Een fors minpunt is voor mij de kwaliteit van het eten in het restaurant: relatief weinig keuze, weinig variatie, en weinig kwalitatief goed voedsel (een goed stuk vlees bijvoorbeeld - telkens weer kalkoen, kip, stoofvlees). Er is ook weinig 'live cooking' oftewel direct vers gemaakt eten, behalve bijvoorbeeld een grill buiten waar nagenoeg elke dag dezelfde stukken gortdroog gegrilde kip- en kalkoenfilet en dorade wordt bereid. Het eten vormde voor mij een grote smet op een verder toch wel hele fijne accommodatie met sterke pluspunten, het buitendeel voorop.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 7
  • Prijs/kwaliteit 7
  • Eten 4
  • Kamers 7
  • Kindvriendelijk 9
  • Wifi kwaliteit -
Groningen, Nederland
8.7
Over Kundu:

Mooie locatie. Op 15 minuten lopen van eerste shopping center. Retourtje € 15,00 met een persoonlijke taxichauffeur. Hij wacht 1,5 uur op je. Gewoon retourtje zo'n € 6,00.

Over IC Hotels Green Palace:

Ondanks dat tijdens ons verblijf (april) niet alle faciliteiten beschikbaar waren, heeft IC Green Palace een uitstekende indruk op ons achter gelaten. Met name waren we onder de indruk van de gastvrijheid van het personeel. (van tuinman tot en met manager). Daarnaast staan de hygiëne, service en onderhoud hoog in het vaandel. Het eten is gevarieerd en smaakvol. De temperatuur van het eten mag van ons iets hoger zijn. De "Green Palace" is mooi en functioneel ingericht. Het IC Green Palace café (koffiebar) is een aanrader: Even je dieet loslaten! We schijven dit hotel bij op onze favorietenlijst. We willen met name barkeeper Mustafa (pers.nr. 54) bedanken. Een toppertje!!!

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 9
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 8
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit -
De Kwakel, Nederland
7.8
Over Kundu:

Jammer dat de president van Turkije er alles aan doet om de toeristen het land uit te jagen,en de hotels leeg te laten staan De meeste mensen die wij spraken zouden heel graag anders willen !!

Over IC Hotels Green Palace:

Ic.green palce maakt zijn naam waar prachtige aangelegde tuinen,waarin diverse zwembaden verborgen liggen . De bediening is koninklijk

  • Algemene indruk 7
  • Ligging 8
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit -

Excursies tijdens uw verblijf in IC Hotels Green Palace

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €12,-
kinderen €6,-

Antalya Shopping Special

De excursie begint met een bezoek aan een van de drie watervallen Kursunlu, Duden of Karpuzkaldıran. Erna wordt een goud- en ledercentrum aangedaan. Na de lunch rijden we naar het het oude centrum van Antalya waar je vrije tijd hebt om te shoppen.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Geen
Niet vergeten: Fototoestel, geld voor drankjes en andere uitgaven
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de informatiebijeenkomst.

volwassenen €40,-
kinderen €20,-

Jeep Safari

Maak op een bijzondere manier kennis met het schitterende landschap, de natuur en vriendelijke inwoners van het achterland van Antalya. We rijden met jeeps over verharde en onverharde wegen de bergen in. Onderweg maak je kennis met het dagelijks leven in de diverse dorpen. Een dag vol verrassingen!

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Inclusief lunch
Niet vergeten: Fototoestel, zwemspullen en geld voor drankjes en andere uitgaven.
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de informatiebijeenkomst.

volwassenen €45,-
kinderen €23,-

Quad Safari

Sensationele tocht op quads door het achterland van Antalya en omgeving. De rit van uw hotel naar het verzamelpunt duurt ongeveer een half uur. Hier krijgt u een kleine info. Daarna mag u uw pakjes aantrekken en plaatsnemen op de quads. Na een tocht van 45 minuten heeft u een kleine pauze en na weer 45 minuten een kleine pauze om af te koelen in het water. Tocht duurt totaal 3 uur.

Soort: Middagexcursie
Verzorging: geen
Niet vergeten: fototoestel en/of videocamera en zwemspullen om af te koelen.
Let op: U dient uw excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de infobijeenkomst.

volwassenen €39,-
kinderen €20,-

Manavgat Boottocht & Markt

Je bezoekt de Manavgat weekmarkt waar naast groente, fuit, verschillende specerijen en theesoorten, ook kleding wordt verkocht. Daarna rijden we door naar een juwelierszaak waar je op je gemak kunt rondkijken. Misschien is er wel een mooi sieraad van je gading bij? Vervolgens staat er een boottocht op het programma. Voor de liefhebbers is er de mogelijkheid om een verkoelende duik te nemen. Voor de lunch en verfrissende drankjes wordt gezorgd.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Lunch en drankjes
Niet vergeten: Fototoestel en/of videocamera, zonnebrandcrème, strandlaken, zwemspullen en geld voor de markt
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de informatiebijeenkomst.

volwassenen €29,-
kinderen €15,-

Hamam

Baden op z'n Turks!

Wist je dat het badhuis een belangrijke rol speelt in het dagelijks leven van de Turkse bevolking? Turken hechten van oudsher grote waarde aan hygiëne. Elke wijk heeft dan ook openbare badhuizen, de zogenaamde 'hamam', voortgekomen uit de traditie van de Romeinse thermen en het Islamitische gebod van reinheid. Geniet ook van deze Turkse ervaring en onderga een heerlijke scrub en schuim-/oliemassage en sluit af met een duik in het zwem- of stoombad. Natuurlijk kun je extra behandelingen (exclusief) reserveren. Na afloop voel je je als herboren!

Soort: Dagexcursie (3 uur)
Verzorging: Geen
Niet vergeten: Fototoestel, geld voor drankjes en andere uitgaven.
Let op: U dient uw excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de infobijeenkomst.

volwassenen €45,-
kinderen €20,-

Rafting

Een van de meest spectaculaire excursies is onze raftingtocht in de "Köprülü Kanyon" midden in het Taurusgebergte. Ter plaatse geeft het ervaren personeel de nodige informatie en uitleg over het raften. Voorzien van een zwemvest kan het avontuur beginnen! Onderweg maken we een stop voor een heerlijke lunch. Deze excursie is ook geschikt als je niet zo avontuurlijk bent ingesteld. Kinderen tot 9 jaar mogen niet deelnemen aan deze excursie.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Inclusief lunch
Niet vergeten: Fototoestel, zwempullen en geld voor drankjes en andere uitgaven.
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de informatiebijeenkomst.

volwassenen €65,-

Diepzeeduiken en Snorkelen

Heb je altijd al eens willen diepzeeduiken? Boek dan deze introductiecursus 'Duiken voor beginners'. Onder begeleiding van een professionele duikinstructeur begin je met een instructie in het zwembad of in het ondiepe gedeelte van de zee. Na de lunch begint het echte werk en daal je met je instructeur af tot een diepte van circa. 10 meter. Houd je het liever bij snorkelen? Ook dat is natuurlijk mogelijk.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Lunch
Niet vergeten: Fototoestel, zwemspullen en geld voor drankjes .
Vereisten: Minimum leeftijd deelname: 12 jaar en een goede gezondheid. Niet geschikt voor astma- en bronchitispatiënten
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de infobijeenkomst.

Turkije - Turkse Riviera - Antalya - Kundu

IC Hotels Green Palace

Vluchtinformatie Antalya

Er wordt in het zomerseizoen dagelijks gevlogen naar Antalya vanaf Amsterdam, Eindhoven en Brussel. Tevens kunt u 2x per week vliegen vanaf Maastricht & Groningen. De vluchten worden o.a. uitgevoerd met Corendon Dutch Airlines, Corendon Airlines, Pegasus en Transavia.

De vluchtduur naar Antalya Airport bedraagt ca 3.45 uur.

Transfertijd vanaf de luchthaven Antalya naar:

Antalya: ca. 20 minuten
Belek: ca. 40 minuten
Side: ca. 60 minuten
Kemer: ca. 60 minuten
Alanya: ca. 105 minuten (indien u naar Gazipasa Airport vliegt, is de transfertijd naar Alanya korter)
Finike: ca. 120 minuten

De genoemde transfertijden zijn slechts ter indicatie en kunnen afwijken door diverse omstandigheden.

De transfer naar uw accommodatie is inbegrepen indien u een pakketreis bij ons heeft geboekt.

Child discount info