Turkije/ Rondreizen/ Rondreizen Turkije
Rondreis Cappadocië & Grand Park Lara
volgens beschrijving - Hotel
Rondreis Cappadocië & Grand Park Lara
Rondreis Cappadocië & Grand Park Lara
Rondreis Cappadocië & Grand Park Lara
Rondreis Cappadocië & Grand Park Lara
Rondreis Cappadocië & Grand Park Lara
 • Eenmalige aanbieding: vol=vol
 • 2 weken vakantie, slechts 1 week betalen!
 • 7 nachten rondreis, 7 nachten in een 4,5* hotel
 • Slechts tijdelijk boekbaar!
 • Meer lezen

Rondreis Cappadocië & Grand Park Lara

Opnieuw heeft Corendon een unieke reis voor u samengesteld waarbij werkelijk aan iedereen is gedacht! Door de populaire rondreis Cappadocië te combineren met een weekje Grand Park Lara 4,5* in Antalya wordt er voor u een prachtige mogelijkheid geboden om 15 dagen te genieten van het mooie Turkije tegen een ongelofelijk scherpe prijs!

Onze inkopers in Turkije zijn wederom tot het uiterste gegaan. U betaalt voor een 8-daagse reis naar de Turkse Rivièra en krijgt er gratis een 8-daagse rondreis naar het indrukwekkende Cappadocië bij!

Deze 2=1 rondreis is dé ideale combinatie waarbij u een strandvakantie in de heerlijke Turkse zon kunt combineren met een bezoek aan vele bezienswaardigheden tijdens de rondreis, waaronder; het Mevlana Museum & Sultanhan Keravanserai, Göreme (UNESCO lijst van werelderfgoederen), de onderaardse stad Kaymakli, het Dal van de Monniken en nog veel meer!

U verblijft ook 1 week in het prachtige hotel Grand Park Lara aan de Turkse Rivièra. Dit luxe 4,5* familiehotel ligt vlak bij het zandstrand. De vele faciliteiten van dit hotel zorgen ervoor dat het u werkelijk aan niets zal ontbreken. Kortom, een bijzondere reis om nooit te vergeten!

Inclusief:

 • Retourvlucht van en naar Antalya
 • Transfers van en naar luchthaven Antalya
 • 8-daagse rondreis
 • Vervoer in een comfortabele bus met airco
 • Alle overnachtingen tijdens de rondreis
 • Verzorging op basis van logies en ontbijt tijdens de rondreis

Exclusief:

 • Excursiepakket t.w.v. € 129, - p.p. (optioneel te voldoen bij aankomst). Het excursiepakket is inclusief:
 • Vervoer tijdens de excursies
 • Alle entreegelden bij de bezienswaardigheden
 • Begeleiding door een professionele Nederlandssprekende gids
 • Diners tijdens de rondreis
 • Fooien voor de bellboys (in restaurants/hotels).
 • Verder niet inbegrepen:

 • Alle drankjes
 • Lunches en persoonlijke uitgaven
 • Extra excursies aangeboden via uw gids
 • Toeslag indien u wilt verblijven in een 1-persoonskamer
 • Toeslag ter plaatse voor Halfpension € 99,- p.p. of All Inclusive € 198,- p.p. tijdens verblijf in Grand Park Lara

Extra informatie:

 • De rondreis is niet geschikt voor kinderen.
 • Om organisatorische redenen kan de route en volgorde van het programma zoals beschreven worden aangepast. De inhoud blijft echter te allen tijde gelijk.
 • Het minimum aantal deelnemers: 30, peildatum uiterlijk 2 weken voor vertrek. De lokale agent kan echter beslissen de reis toch door te laten gaan bij minder deelnemers.

Het dag-tot-dag programma: (15 dagen / 14 nachten)

Dag 1: Uw heenreis naar de Turkse Rivièra

U vliegt vandaag comfortabel met een gerenommeerde luchtvaartmaatschappij naar de luchthaven van Antalya. Op de luchthaven van Antalya wordt u opgewacht door onze Nederlandssprekende reisleiders en vervolgens is er de transfer naar uw hotel. Overnachting in een hotel aan de Turkse Rivièra.

Dag 2: Vandaag vertrekt u richting Cappadocië

U reist door het Taurusgebergte naar Konya en brengt een bezoek aan het “Mevlana Museum“. Mevlana wordt als één van de grote islamitische filosofen gezien. Hij is de oprichter van de orde van de dansende Derwisjen. In de Seltsjoekenperiode had deze orde vele aanhangers. Na het ontstaan van de Turkse republiek werd de orde echter verboden en wat nu nog rest is het museum.

Net voor Aksaray zien we de beroemde Sultanhan-Kervansaray. Dit imposante gebouw, dat veel weg heeft van een vesting, werd in de 13e eeuw onder Alaeddin Keykubat I gebouwd en ligt midden in het dorp. Kervansaray waren rustplaatsen voor reizigers en dieren en zijn gesitueerd langs de oude handelsroutes. Ze liggen steeds zo’n 40 kilometer uit elkaar. Dit is namelijk de afstand die een kameelkaravaan per dag ongeveer kon afleggen. In de middag rijdt u over de hoogvlakte verder naar Cappadocië voor overnachting.

Dag 3: Tufsteenlandschap: Kaymakli en Göreme

Vandaag kunt u genieten van een intensieve dagexcursie naar het sprookjesachtige tufsteenlandschap, dat is ontstaan door erupties van lava uit de vulkanen “Erciyes“ en “Hasan Dag“. Mede door erosie zijn er talrijke markante rotsformaties in een bijzonder maanlandschap ontstaan.

We beginnen de excursie met een bezoek aan de onderaardse stad “Kaymakli“. In de tijd van de Arabische belegering hebben de bewoners hun toevlucht gezocht en gevonden in deze ondergrondse stad. Daarna bezoeken we “Göreme“, opgenomen in de UNESCO Werelderfgoedlijst met haar talrijke rots kerken met bijzonder mooie fresco’s. U zult zich tijdens de diverse fotostops op een andere planeet wanen. De bezichtigingen zullen overwegend lopend worden gedaan. Overnachting in Cappadocië.

Dag 4: Pasabag en Zelve

Na het ontbijt rijden we naar “Pasabag“. Hier is het Dal van de Monniken en begint de wandeling die u naar “Zelve“ leidt. In Zelve bezoeken we 3 verschillende dalen, waarna we verder gaan naar het Witte Dal of het dal waar de beroemde kameel van tufsteen te zien is.

Aan het einde van de middag staat een bezoek aan een tapijtknoperij op het programma. Overnachting in Cappadocië.

Dag 5: Turkse Rivièra

We rijden door de prachtige natuur terug naar de Turkse Rivièra, waar u geniet van een diner en overnachting.

Dag 6: Perge, Antalya en een lokale Turkse markt

U begint de dag met een bezichtiging van de beroemde antieke stad “Perge“. Aansluitend rijden we naar Antalya, waar u onder andere een lokale Turkse markt bezoekt. Hier kunt u zelf ondervinden hoe het leven van alledag zich afspeelt. Op deze typisch oriëntaalse markt vindt u onder andere kruiden, specerijen, groente, fruit en misschien ook wel wat souvenirs.

Verder brengen we een bezoek aan een betoverend mooie waterval. In de loop van de middag komen we aan in een juwelierscentrum, waar u de vervaardiging van handgemaakte sieraden kunt bekijken.

Dag 7: Aspendos, een leermodeshow en een boottocht

Op het programma staat vandaag een bezichtiging van het beroemde Romeinse theater “Aspendos“. Dit theater is één van de best bewaarde Romeinse theaters in de wereld. Na dit bezoek wonen we een leermodeshow bij. We sluiten de dag af met een boottocht. Deze tocht duurt tot aan de zee waar de rivier uitmondt.

Natuurlijk heeft u tijd om een duik te nemen mits de weersomstandigheden dit toelaten. Ook vanavond slaapt u in een hotel in de omgeving van Antalya.

Dag 8 t/m 15: Genieten in Grand Park Lara!

Vandaag is alweer de laatste dag van uw rondreis en heeft u de transfer naar het Grand Park Lara waar u de laatste dagen van uw 15-daagse vakantie in Antalya heerlijk kunt genieten van de zon, zee en het strand.

Uiteraard is er ook de mogelijkheid om allerlei uitstapjes te maken, maar relaxen met een drankje bij het zwembad kan natuurlijk ook. Op de laatste dag brengen wij u weer naar de luchthaven van Antalya voor uw terugvlucht.

Lees hier de disclaimer n.a.v. bovenstaande accommodatie omschrijving.

Hieronder vindt u de gemiddelde vliegduur vanuit Nederland naar diverse luchthavens in Turkije. Deze tijden zijn slechts een indicatie.

Alanya (Gazipasa): ca. 3.50 uur
Antalya: ca. 3.45 uur
Bodrum: ca. 3.30 uur
Dalaman: ca. 3.30 uur
Izmir: ca. 3.15 uur
Istanbul: ca. 3.00 uur

Child discount info

Prijsdetails
Deze prijs is gebaseerd op 2 volwassen personen.
Prijs per persoon vanaf 0,00
Administratiekosten (per boeking) 0,00
Calamiteitenfonds (per boeking) 0,00