Spanje/ Balearen/ Ibiza/ Cala Gracio
Marble Stella Maris Ibiza
All Inclusive - Hotel
  • 02:45
  • 00:30
  • jan , 15°C
  • Compleet gerenoveerd 4-sterrenhotel
  • Ontworpen naar wensen van de klant
  • Uitgebreide, verbeterde All Inclusive
  • Gratis à-la-cartediner + excursie hippiemarkt*
  • Meer lezen
8.5
Aanrader697 beoordelingen
  • 451
  • 234
  • 12
  • 0
  • 0
Bekijk alle beoordelingen

Marble Stella Maris Ibiza

Het 4-sterren Marble Stella Maris Ibiza ligt op een met pijnbomen begroeide heuvel en wordt omgeven door een mooie mediterrane tuin. Twee prachtige zandstranden in de schilderachtige baaien Cala Gracio en Cala Cracioneta zijn op loopafstand te vinden. Met de auto of bus ben je binnen een paar minuten in het bruisende centrum van San Antonio.
Het ruim opgezette resort Marble Stella Maris heeft een uitgebreid aanbod aan activiteiten, waaronder diverse restaurants en bars, live-entertainment, meerdere zwembaden, sportactiviteiten en gratis wifi. Verwen je smaakpapillen met de culinaire creaties die in de hotelrestaurants worden geserveerd met de verbeterde All Inclusive formule en trakteer jezelf op heerlijke maaltijden, snacks en drankjes. Hét ideale vakantiehotel met sfeervolle kamers voor singles, stellen en gezinnen.

Ligging: Marble Stella Maris Ibiza in Cala Gracio nabij San Antonio

Het complex ligt op een met pijnbomen begroeide heuvel en wordt omgeven door een mooie mediterrane tuin van 60.000 m2. Het hotel is hierdoor helaas niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn. Desondanks zijn de hoger gelegen hotelkamers bereikbaar via een regelmatige gratis hotelshuttle.

  • Ca. 400 m van zandstranden Cala Cracio en Cala Cracioneta, beide bereikbaar via een gratis hotelshuttle.
  • Ca. 4 km van San Antonio
  • Ca. 20 km van Ibiza-Stad en luchthaven
  • Lokale bushalte op ca. 50 meter van het hotel

Faciliteiten: Marble Stella Maris Ibiza

Om je verblijf zo aangenaam en comfortabel mogelijk te maken, biedt Marble Stella Maris Ibiza een uitgebreid aanbod aan services en faciliteiten.

  • All Inclusive
  • Gratis high speed wifi
  • 24-uurs receptie
  • Souvenirshop
  • Buffet- en à-la-carterestaurant
  • 5 bars, waaronder 3 poolbars
  • Lounge met bibliotheek en zitjes
  • 2 buitenzwembaden en 2 kinderbaden
  • Marble Beach: eigen beach club (vanaf 16 jaar en tegen betaling, ca. 15 euro p.p., incl. gratis drankjes volgens All Inclusive concept en tussen 13.00 – 17.00 elk uur een gratis snack)
  • Gratis handdoekenservice
  • Autoverhuur
  • Gratis openbaar parkeren

*Special actie
Bij nieuwe boekingen gemaakt tussen 28-12-2018 en 15-02-2019 met verblijf tussen 1-4-2019 en 31-10-2019 (geldig bij min. verblijf van 7 nachten) krijgen alle gasten van Marble Stella Maris Ibiza 1 x een gratis à-la-cartediner.
Bij nieuwe boekingen gemaakt tussen 9-1-2019 en 15-02-2019 met verblijf tussen 1-4-2019 en 31-10-2019 (geldig bij min. verblijf van 7 nachten) krijgen alle gasten van Marble Stella Maris Ibiza gratis een halve dag excursie naar de hippiemarkt.


Verzorging Zomer 2019: All Inclusive

Bij Marble ervaar je een heerlijke en onbezorgde vakantie. Met een verblijf op basis van het uitgebreide en verbeterde All Inclusive hoef jij echt alleen nog maar te genieten!

  • Marble buffetrestaurant
  • Ontbijt 07.00 - 10.30 uur
  • Lunch 12.30 - 14.00 uur
  • Diner 18.30 - 21.00 uur
  • Pool snacks 11.00 - 15.00 uur
  • Late night Diner (beperkt diner buffet) 21.00 – 02.00 uur
  • Snacks in Coffee Bazar Good Things, o.a. pizza, pannenkoeken, croissants, toast, cakes 11.00 – 18.00 uur
  • Snacks in de poolbar, o.a. hamburgers, pasta, hot dogs, saladebar, fruit, frites, bitterballen, kipnuggets, kroketten en loempia’s 11.00 - 18.00 uur
  • Gratis ijsjes voor kinderen tussen 12.00 - 16.00 uur
  • Geselecteerde lokale (non-)alcoholische drankjes 10.00 - 02.00 uur

Tegen betaling:

  • Coffee Bazar Good Things
  • Met onder andere speciale koffie en smoothies
  • Import bier & cocktails
  • À la carte diner volgens keuze menu (4 keuzes, 3 gangen, ca. 10 euro p.p.) 18.30 – 21.00 uur
  • Eén keer per week showdiner in het Piratenrestaurant

Kamers:

Met veel aandacht en zorg hebben wij moderne, sfeervolle kamers gecreëerd. Je voelt meteen de Ibiza-vibe als je de ruime hotelkamer binnenstapt. De lichte zandkleuren, stevig geweven stoffen met linnen look, de vloer met Ibiza patroon en robuuste houten meubels zorgen voor een sfeervol verblijf.

Faciliteiten standaard 2-persoonskamer
  • Tweepersoonsbed
  • Gratis high speed wifi
  • Airconditioning/verwarming, individueel regelbaar
  • 42” inch flatscreen TV met 10 Nederlandse zenders
  • Minikoelkast
  • Moderne badkamer met inloopdouche en föhn
  • Gratis laptop safe
  • Balkon of terras met loungestoelen

Standaard 2-persoonskamer (2 volw. + 2 kind): dezelfde faciliteiten als hierboven beschreven, maar ruimer en als extra een opklapbaar stapelbed.

De Family Connection kamer bestaat uit 2 kamers met tussendeur en heeft dezelfde faciliteiten als de Standaard 2-persoonskamer.

Kamers met zeezicht tegen meerprijs boekbaar.

Maak kennis met de Marble Angels

Onze Marble Angels staan voor je klaar tijdens jouw vakantie. Zoek je een tip voor een romantisch restaurant, een goede apotheek of wil je weten waar de bus stopt? Vraag het de Marble Angel. Wil je een excursie boeken? De Marble Angel staat voor je klaar. De Angels zijn er voor jou, om op makkelijke en moeilijke vragen antwoord te geven. Ze verwelkomen je bij aankomst en zwaaien je uit bij vertrek. De Marble Angels doen er alles aan om je verblijf nóg aangenamer te maken!

Sport & Ontspanning:

Van entertainment voor de kinderen en sportactiviteiten tot shoppen en ontspanning. Marble Stella Maris Ibiza biedt recreatieve activiteiten voor het hele gezin.

  • Fitness
  • Schoonheidsbehandelingen en massage op afspraak mogelijk
  • Fun & Gameroom
  • Tennisbanen
  • Tennisles en materiaal tegen betaling
  • Beachvolleybalveld
  • Midgetgolf
  • Mountainbike/fietsverhuur
  • Speeltuin
  • Dagelijks Nederlands entertainment en animatie

Bijzonderheden:

Op de Balearen betaal je bij vertrek uit de accommodatie ter plaatse een ecotax. De kosten van deze duurzame toeristenbelasting zijn € 3,30 per persoon per dag voor personen vanaf 16 jaar en ouder.

Lees hier de disclaimer n.a.v. bovenstaande accommodatie omschrijving.

De beoordelingen zijn door onze klanten geschreven na hun verblijf in Marble Stella Maris Ibiza

Bij accommodaties die meer dan 30 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 14 maanden verwijderd.

Totale score

8.5 Aanrader

Gebaseerd op:
697 beoordelingen

Scoreverdeling
  • Algemene indruk 8.6
  • Ligging 8.0
  • Service 8.8
  • Prijs/kwaliteit 8.6
  • Eten 8.1
  • Kamers 8.7
  • Kindvriendelijk 8.6
  • Wifi kwaliteit 8.3
`
Ervaringen van onze klanten
Filter ervaringen
Sorteren op
Ermelo, Nederland
9.2
Over Cala Gracio:

In en uit checken duurde erg lang, was niet efficiënt.

Over Marble Stella Maris Ibiza:

Was een leuke mix van mensen, stelletjes, gezinnen.

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 10
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 9
  • Kamers 9
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 8
Schoonhoven, Nederland
9.0
Over Cala Gracio:

De plaatselijke bus reed alleen niet terwijl dit wel werd aangegeven. Misschien een idee om zelf een shuttle bus in te zetten.

Over Marble Stella Maris Ibiza:

Was een perfecte vakantie. Personeel perfect. Hebben geen opmerkingen

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 9
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 9
  • Kamers 9
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 9
Oudewater, Nederland
8.8
Over Cala Gracio:

Ibiza is in het voorjaar erg mooi. wel zijn in het voorseizoen veel dingen nog gesloten. De mensen in het hotel doen erg hun best om het verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Ook de reisleiding was erg goed bezig.

Over Marble Stella Maris Ibiza:

Stella Maris hotel ligt wat verder van de bewoonde wereld zeg maar. Dat hoeft op zich geen probleem te zijn er rijdt een bus en het is makkelijk om een auto te huren. Binnen een paar minuten ben je lopend op het strand.. Personeel is zeer attent en aardig. Top

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 8
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 9
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 7
Haarlem, Nederland
8.7
Over Cala Gracio:

Wij komen al 25 jaar op Ibiza, maar voor de eerste keer in een all inclusive hotel en met Corendon. Wij hebben vanaf het vliegveld een auto gehuurd en daarmee het eiland rondgereden naar al onze favoriete restaurantjes en stranden. Een autohuren is wel een must wil je Ibiza leren kennen. Het hotel is ons goed bevallen en alles was meer dan goed verzorgd. De gerechten op het buffet mogen meer wisselen wat ons betreft, maar je kunt ook prima in één van de restaurants eten tegen een kleine vergoeding. Ik raad dat dan ook aan als afwisseling.

Over Marble Stella Maris Ibiza:

Heerlijk genoten en komen zeker volgend jaar rond de Pasen terug.

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 9
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 7
  • Kamers 9
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 9
Den Bosch, Nederland
8.3
Over Cala Gracio:

De hele week een auto gehuurd en het hele eiland bezichtigd. Prachtige plekken om te bezoeken, mooi binnenland, kleine prachtig gelegen baaien.

Over Marble Stella Maris Ibiza:

Prima accommodatie. Goed buffet. Wel vrij druk bij het ontbijt en diner. Kamer prima van formaat, goed bed en wordt prima schoongemaakt. Advies is om te werken met een 'to do list' per accommodatie. Dit in verband met kleine gebreken

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 7
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 9
  • Kamers 7
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit -
Nijmegen, Nederland
8.3
Over Cala Gracio:

Het hotel ligt een beetje afgelegen. In de nabije omgeving is niet zoveel te doen. Wij hadden een huurauto en hebben in een week het hele eiland gezien, dat is echt een aanrader! Ibiza is een prachtig eiland en met je eigen auto kom je vanzelf op de mooiste plekjes, waar je met het openbaar vervoer of georganiseerde excursies niet komt. Boottocht naar en fietsen op Formantera is fantastisch mooi.

Over Marble Stella Maris Ibiza:

Marble Stella Maris is een groot maar toch gezellig hotel. In de centrale gebouwen liggen de diverse restaurants etc. De hotelkamers zijn verspreid over losse gebouwen, die tegen de heuvel op gebouwd zijn. Het kan een behoorlijke klim zijn als je kamer in een hoog gebouw ligt. Het eten is lekker, en er is heel veel keuze. Er is ook altijd meer dan genoeg. Het zou lekker zijn als het eten iets beter warm gehouden werd. Op sommige momenten was het wel erg druk bij het buffet en was het zoeken naar een tafel. Zeer ruime keuze in drankjes. Het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam. De hotelkamer is schoon, en dat geldt voor het gehele complex. Leuke activiteiten voor de kinderen. De wifi is zo goed dat je de babyfoon-app kunt gebruiken als je baby slaapt in de hotelkamer.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk 9
  • Wifi kwaliteit 9
Alkmaar, Nederland
7.0
Over Cala Gracio:

Prachtig eiland. Helaas in april echter niets te beleven. Huurauto is nodig. Huur deze niet via het hotel bij Class maar via bv youspain.com bij Class. Dit scheelde ons 150€ voor 4 dagen!!! En ze komen de auto alsnog naar het hotel brengen als je even nabelt.

Over Marble Stella Maris Ibiza:

Heel erg mooi hotel. Schoon, fris en modern. Bedden prima. Persoonlijk hou ik meer van een tweepersoonsbed bestaande uit 1 matras en 1 dekbed. wel erg gehorig. Bovenburen waren letterlijk te verstaan. Sommige gebouwen liggen wel ver van de zwembaden en restaurant. Te bereiken via steile helling. Niet handig voor mensen slecht ter been. Mooi terrein. Buffet eerste paar dagen best lekker maar werd daarna eentonig. Erg veel vet eten. Weinig verse groenten. Geen informatie bij het eten. (Wat is het???) Heel erg onhandig als je zwanger bent. Laatste dagen te druk in restaurant, een half uur wachten op een tafeltje en als je dan eindelijk een plekje had was alles al 'op'. Vond ik echt niet kunnen. Ik was door het lange wachten kotsmisselijk, en hetgeen wat je nog lust en mag als zwangere was dan al op. Schandalig. Nee geen lof voor het restaurant van mij. Ik heb daardoor een paar beroerde dagen gehad. Blij dat ik weer thuis was.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 6
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 4
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 8

Spanje - Balearen - Ibiza - Cala Gracio

Marble Stella Maris Ibiza

Vluchtinformatie Ibiza

Er wordt meerdere malen per week en vanaf verschillende luchthavens naar deze bestemming gevlogen. Bekijk de vliegtijd naar Ibiza.

De vluchtduur naar Ibiza bedraagt ca. 2.35 uur.

Transfertijd vanaf de luchthaven naar:

Figueretas: ca. 10 minuten
Playa d'en Bossa: ca. 10 minuten
Ibiza-Stad: ca. 15 minuten
Cala Gracio: ca. 30 minuten
Cala Tarida: ca. 30 minuten
San Antonio: ca. 30 minuten
Santa Eulalia: ca. 35 minuten
Port de San Miguel: ca. 40 minuten

De genoemde transfertijden zijn slechts ter indicatie en kunnen afwijken door diverse omstandigheden.

De transfer naar uw accommodatie is inbegrepen indien u een pakketreis bij ons heeft geboekt.

Child discount info