Muziekreis Griekenland 2018

Muziekreis Griekenland 2018

Muziekreis Griekenland 2018:

Na 5 jaar Turkije en 1 jaar Kos, wat prima bevallen is, gaan we in 2018 nogmaals naar het prachtige Griekse eiland Kos. Wij presenteren dan ook met trots: Muziekreis Griekenland 2018! Ook dit jaar gaan we weer met een grote groep liefhebbers van gezelligheid en het Nederlandstalig lied er elke dag een feestje van maken. Samen met een keur aan artiesten, muzikanten en Nederlands beste feest DJ / Entertainer Robert Pouwels gaan we weer een mooie week tegemoet in een geweldig hotel. RADIONL zal ook weer live uitzendingen gaan verzorgen vanuit het hotel.

Het zeer geliefde hotel KIPRIOTIS VILLAGE Kos ****+ heeft niet alleen talloze sport- en ontspanningsfaciliteiten maar beschikt over fantastische restaurants en ligt aan een heerlijk strand. Het gezellige centrum van Kos-Stad en de haven liggen op ongeveer 3 kilometer. In het buffetrestaurant zijn internationale gerechten, daarnaast een Italiaans en Grieks buffetrestaurant (beide reservering nodig). Verder is er een pool-/grillbar, hotdogcorner , pizzacorner en diverse winkeltjes….

Wij hebben gekozen voor vluchten vanaf Amsterdam op vrijdag 11 mei en zaterdag 12 mei (2 vluchten) 2018. Dus je gaat van vrijdag tot vrijdag of van zaterdag tot zaterdag.

Alle kamers zijn ruim en comfortabel ingericht en beschikken over airconditioning/verwarming, satelliet televisie, koelkastje, huurkluisje, telefoon en koffie- en theefaciliteiten. De badkamers beschikken over een bad en/of douche, toilet en föhn. Klik voor kamertype en prijzen op de link voor info en boeken.

Zoals u van ons gewend bent hebben wij altijd fantastische artiesten mee op onze reis. Binnenkort zullen extra namen bekend gemaakt worden. De “showavonden” zullen plaatsvinden op zondag tot en met donderdag maar uiteraard zullen de mensen ook muzikaal verwend worden op de andere dagen dat men daar is.

De vanaf prijs per persoon gaat worden € 998,00 op basis van all inclusive voor een voordeelkamer …. Een VISUM is niet nodig, dat scheelt alweer € 25,00. Wat hebben we weer te bieden….

5 à 6 showavonden en 7 avonden Live muziek in de lobbybar met His&Co en 8 dagen DJ Robert Pouwels in het Nederlands Feest Café. Radio NL is weer alle dagen te beluisteren bij het zwembad en wordt Live uitgezonden in Nederland. Hier zullen ook elke middag artiesten optreden.

Boekt u voor 14 november 2017 dan krijgt u ook nog eens 1 ticket (zit of veldplaats)* gratis per persoon voor het MEGA PIRATEN FESTIJN in het Gelredome welke op zaterdag 9 december 2017 zal plaatsvinden.

De volgende artiesten zijn al bekend: Jan Keizer & Anny Schilder, Stef Ekkel, Rene Karst, Ancora, Belinda Kinnaer, Helemaal Hollands, Marco de Hollander, Monique Smit en René Schuurmans. Aan deze lijst zullen nog 6 à 7 namen toegevoegd worden. Deze worden in de komende weken bekend gemaakt.

* De kaarten worden beschikbaar gesteld door Lukassen Producties, Corendon is niet verantwoordelijk voor het op tijd leveren van de kaarten, het feest of andere zaken rondom deze actie.