Verzekering

Wij adviseren u om altijd goed verzekerd op reis te gaan! Tijdens uw vakantie wilt u immers onbezorgd kunnen genieten. Een goede reis- en annuleringsverzekering is een zeer belangrijk onderdeel van uw vakantie. Zowel voorafgaand aan als tijdens uw vakantie kunnen er zich gebeurtenissen voordoen die zonder een verzekering vervelende financiële gevolgen kunnen hebben. Corendon werkt samen met Unigarant, 100% dochter van de ANWB, en dé specialist op het gebied van reis- en annuleringsverzekeringen.

U kunt kiezen voor een reis- en/of annuleringsverzekering.

De voorwaarden van de reis- en annuleringsverzekering kunt u op deze pagina in pdf formaat downloaden.

KORTLOPENDE ANNULERINGSVERZEKERING

De kortlopende annuleringsverzekering van Unigarant dekt de kosten die ontstaan bij annulering van uw reis, indien de reden van de annulering valt binnen de voorwaarden van de verzekeringsmaatschappij. Ook wordt er een vergoeding geboden bij een vertrekvertraging van acht uur of langer.

Belangrijk: uw factuur is de polis van uw annuleringsverzekering. Alleen de onderdelen op deze factuur zijn verzekerd. Wanneer u losse extra’s voor uw reis bijboekt, via een andere aanbieder of via Corendon (die niet op uw factuur staan), kunt u via ons Contact Center de poliswaarde laten verhogen. Zo zijn ook uw extra’s verzekerd. Onze Contact Center medewerkers adviseren u graag over voorwaarden en bijkomende kosten.

Enkele voorbeelden van gedekte gebeurtenissen zijn ziekte en overlijden van verzekerde of familie in de eerste en tweede graad en bij onvrijwillige werkloosheid.Bent u genoodzaakt om uw vakantie te onderbreken, waarbij de reden van annulering valt binnen de voorwaarden van de verzekeringsmaatschappij, dan krijgt u de niet-genoten vakantiedagen vergoed.

Wilt u meer informatie over de kortlopende annuleringsverzekering? Klik dan hier voor de uitgebreide voorwaarden van deze verzekering.

Bekijk hier wat gedekt wordt door de Unigarant annuleringsverzekering (IPID).

Download schadeformulier annuleringsverzekering

Het ingevulde schadeformulier van de annuleringsverzekering kunt u mailen naar schade@corendon.nl.

KORTLOPENDE REISVERZEKERING

Met de Kortlopende Reisverzekering (uitgebreide variant) van Unigarant bent u op uw reis verzekerd van de beste hulp. Een vertrouwd gevoel.

Tijdens uw reis bent u verzekerd tegen beschadiging, verlies en diefstal van uw bagage tot een bedrag van € 3500,-, waarbij er een eigen risico van € 50,- per schadegebeurtenis geldt.Ook bent u verzekerd voor onder andere medische kosten, extra verblijfkosten, repatriëring en personenhulpverlening.In het geval van een ongeval wordt een bedrag uitgekeerd van € 25.000,- (bij overlijden) of maximaal € 75.000,- (blijvende invaliditeit).

Let op! Voor bagagedekking dient u woonachtig te zijn in de Benelux. Voor dekking van uw medische kosten dient u over een Nederlandse ziektekostenverzekering te beschikken.

Wilt u meer informatie over de kortlopende reisverzekering?

Klik dan hier voor de uitgebreide voorwaarden van deze verzekering geldig t/m 31 juli 2018.

Klik dan hier voor de uitgebreide voorwaarden van deze verzekering geldig vanaf 1 augustus 2018.

Bekijk hier wat gedekt wordt door de Unigarant reisverzekering (IPID).

Download schadeformulier reisverzekering

Het ingevulde schadeformulier van de reisverzekering dient u naar Unigarant te sturen.

Unigarant Verzekering