De transfer van en naar de luchthaven is, als u een pakketreis heeft geboekt, bij uw reis inbegrepen (tenzij anders is aangegeven). U ontvangt geen voucher van uw transfers.

Bij aankomst op de luchthaven van uw bestemming wordt u verwelkomd door een vertegenwoordiger van Corendon met een bordje van Corendon die u naar de juiste transferbus verwijst. Tijdens de transfer wordt u veelal begeleid door een transferhulp. Dit is geen reisleider, maar iemand die slechts verantwoordelijk is voor het halen en brengen van het juiste aantal passagiers.

Eén dag voor uw vertrek hangt er vanaf 17.00 tot 20.00 uur een fax bij het informatiebord in uw hotel met de tijd waarop u opgehaald wordt voor de transfer naar het vliegveld en de vluchttijd. Mocht deze informatie onverhoopt niet op tijd aanwezig zijn, neemt u dan contact op met de lokale agent om uw ophaaltijd te controleren.

Privé transfer

Het is ook mogelijk om een privé transfer te boeken. U wordt dan met uw eigen reisgezelschap vanaf de luchthaven rechtstreeks naar uw accommodatie, en vice versa, gebracht.

Eén dag voor uw vertrek hangt er vanaf 17.00 tot 20.00 uur een fax bij het informatiebord in uw hotel met de tijd waarop u opgehaald wordt voor de transfer naar het vliegveld en de vluchttijd.

Heeft u interesse in een privé transfer, klikt u dan op deze link en vul onderaan de privé transfer pagina het formulier in. Vertrekt u binnen 3 dagen naar uw vakantiebestemming, neemt u dan telefonisch contact op met ons Contact Center via telefoonnummer 023-7510606.

Direct transfer

U kunt ook een direct transfer bijboeken. U wordt rechtstreeks vanaf de luchthaven naar uw accommodatie, en vice versa, gebracht zonder tussentijds te hoeven stoppen bij andere accommodaties.

Eén dag voor uw vertrek hangt er vanaf 17.00 tot 20.00 uur een fax bij het informatiebord in uw hotel met de tijd waarop u opgehaald wordt voor de transfer naar het vliegveld en de vluchttijd.

Heeft u interesse in een direct transfer, neem dan telefonisch contact op met ons Contact Center via telefoonnummer 023-7510606.

Transfer afwijkende bagage

Reist u met afwijkende bagage, zoals rolstoelen, fietsen en surfboards en golf bags, en wilt u gebruikmaken van de transfer, adviseren wij u dit voor vertrek bij ons te melden, zodat wij de lokale agent daarvan op de hoogte kunnen stellen en u kunnen informeren over de eventuele extra kosten. Indien u afwijkende bagage op voorhand niet meldt, kan het voorkomen dat u op de bestemming alsnog een toeslag moet betalen voor de transfer. Ook bestaat de mogelijkheid dat de bagage niet mee kan op de transfer vanwege ruimtegebrek. In een dergelijke situatie bent u zelf verantwoordelijk voor de transfer naar de accommodatie.