De transfer van en naar de luchthaven is, als je een pakketreis boekt, bij de reis inbegrepen (tenzij anders vermeld). Je ontvangt geen voucher voor de transfers.

Bij aankomst op de luchthaven van jouw bestemming verwelkomd de Corendon vertegenwoordiger je en verwijst je naar de juiste transferbus. Je kunt de vertegenwoordiger herkennen aan het bordje van Corendon. De transferhulp begeleid je tijdens de transfer. Dit is geen reisleider, maar iemand die slechts verantwoordelijk is voor het halen en brengen van het juiste aantal passagiers.

Eén dag voor vertrek hangt er vanaf 17.00 tot 20.00 uur een fax bij het informatiebord in jouw hotel met de tijd waarop de transfer naar het vliegveld klaarstaat en de vluchttijd. Mocht deze informatie niet op tijd aan het informatiebord hangen, neem dan contact op met de lokale agent om de ophaaltijd te controleren.

Privé transfer

Het is ook mogelijk om een privé transfer te boeken. Samen met je eigen reisgezelschap brengt de transfer je rechtstreeks van de luchthaven naar de accommodatie en aan het eind van de vakantie weer terug.

Heb je interesse in een privé transfer, klik dan op deze link en vul onderaan de privé transfer pagina het formulier in. Vertrek je binnen 3 dagen naar je vakantiebestemming, neem dan telefonisch contact op met ons Contact Center via telefoonnummer 023-7510606.

Direct transfer

Voor enkele accommodaties is het ook mogelijk een direct transfer te boeken. De transfer brengt je rechtstreeks vanaf de luchthaven naar de accommodatie, en aan het eind van de vakantie weer terug, zonder tussentijds te stoppen bij andere accommodaties.

Heb je interesse in een direct transfer, neem dan telefonisch contact op met ons Contact Center via telefoonnummer 023-7510606.

Transfer afwijkende bagage

Reis je met afwijkende bagage, zoals rolstoelen, fietsen, surfboards of golf bags, en wil je gebruikmaken van de transfer? Dan adviseren wij je dit voor vertrek bij ons te melden, zodat wij de lokale agent daarvan op de hoogte kunnen stellen en je kunnen informeren over de eventuele extra kosten. Als je afwijkende bagage vooraf niet meldt, kan het voorkomen dat je op de bestemming alsnog een toeslag moet betalen voor de transfer. Ook bestaat de kans dat de bagage niet mee kan op de transfer vanwege ruimtegebrek. In een zo’n situatie ben je zelf verantwoordelijk voor de transfer naar de accommodatie.