Bij Corendon kunt u tegen betaling uw ruimbagage bijboeken bij vertrek vanaf en aankomst op een Nederlandse of Belgische luchthaven. Dit geldt niet bij vertrek en aankomst vanaf Duitse luchthavens, hier mag u tot 20 kg ruimbagage per persoon gratis meenemen. Wij adviseren u de ruimbagage direct bij te boeken en te betalen, omdat de tarieven voor het bijboeken van uw bagage op de luchthaven hoger zijn.

Na het bijboeken van ruimbagage, ontvangt u een bevestiging. De door u geboekte bagage staat niet vermeld op uw vliegtickets.

Selfservice bagage drop-off Schiphol Amsterdam Airport
Corendon automatiseert het inchecken van bagage, ideaal als u online heeft ingecheckt. Wanneer u ruimbagage meeneemt, kunt u deze inleveren bij de selfservice bagage drop-off punten. Hier vindt u grote, witte machines met een klep aan de voorzijde. Op het apparaat volgt u simpelweg de instructies op het scherm. Print uw bagagelabel en bevestig het aan uw bagage. Uw koffers vinden via de bagagekelder automatisch de weg naar het vliegtuig.

Naast de selfservice bagage drop-off kunt u uw bagage ook afgeven bij de Corendon check-in balie op de luchthaven. De mogelijkheid bestaat dat u hiervoor even in de rij moet staan.

Kijk voor meer informatie over het meenemen van bagage met andere luchtvaartmaatschappijen of uw vlucht met Corendon (Dutch) Airlines op www.corendon.nl/bagage.