Corendon staat voor een comfortabele en servicegerichte vakantie voor al onze klanten. Dat begint al bij de vliegreis. Dit betekent dat wij uiteraard ook passagiers met gereduceerde mobiliteit vanwege een mentale handicap van harte welkom heten aan boord. Op voorwaarde natuurlijk dat vliegen niet op medisch advies wordt afgeraden.

Vakantie boeken
Wij adviseren u om bij boeking en minimaal 72 uur voor vertrek contact op te nemen met ons Contact Center via 023 7510606 zodat wij de juiste gegevens kunnen verzamelen en u kunnen informeren over de mogelijkheden.

Begeleiding op luchthaven Schiphol
Op luchthaven Schiphol kunt u zich melden bij de Corendonbalie, waar een van onze medewerkers u verder zal assisteren en begeleiden. U hoeft dus niet in de rij aan te sluiten om in te checken. Wanneer het uw beurt is wordt u rustig naar de incheckbalie gebracht om u kenbaar te maken. Hierna wordt u naar de gate begeleid. Bij de gate neemt het cabinepersoneel het over en mag u als eerste aan boord van het vliegtuig.

Vertrek vanaf luchthavens uit de regio, België en Duitsland
Begeleiding is helaas niet mogelijk wanneer u vertrekt vanaf een regio luchthaven of vanuit België en Duitsland.

Transfer
Om het voor u zo comfortabel mogelijk te maken, raden wij u aan een privé transfer te boeken. U wordt dan bij aankomst op de vakantiebestemming met uw reisgezelschap rechtstreeks naar uw accommodatie gebracht.

Terugvlucht
Onze reisleiding zal u assisteren bij het inchecken van uw vlucht. U dient zich echter na het inchecken op eigen gelegenheid naar de betreffende gate te begeven. Het is niet mogelijk om voor dit deel begeleiding aan te vragen. Eenmaal bij de gate wordt de begeleiding weer opgepakt door het cabinepersoneel.