Visum Egypte

Voor reizen naar Egypte heeft u een visum nodig dat u bij aankomst in Egypte kunt aanschaffen. U kunt het visum in de aankomsthal bij de Corendonbalie aanschaffen voor een bedrag van € 27,50 p.p. Dit bedrag is inclusief de servicekosten voor het van tevoren regelen door onze lokale agent en dient in euro’s betaald te worden.

Indien u ervoor kiest om zelf ter plekke het visum te regelen is dat ook mogelijk.

Visum Sri Lanka

Voor vakanties naar Sri Lanka is het verplicht om een visum aan te schaffen. Deze dient u zelf minimaal tien dagen vóór vertrek aan te vragen. Corendon biedt u de mogelijkheid om uw visum eenvoudig, snel en veilig online aan te schaffen via visa4srilanka.nl een betrouwbare partner in Nederland. Deze website is in het Nederlands en biedt u verschillende betalingsmogelijkheden zoals iDEAL, overboeking of Mister Cash. De kosten van dit visum bedragen € 49,95.

Het toeristenvisum is 90 dagen geldig vanaf de uitgiftedatum. U mag 30 dagen in Sri Lanka verblijven binnen deze periode. U ontvangt, na betaling, binnen uiterlijk twee werkdagen het visum. Vaak heeft u het visum de volgende werkdag al binnen.

Het visum is ook ter plaatse te verkrijgen. U betaalt ca. USD 40. Houd wel rekening met lange wachtrijen.

Visum Turkije

Voor Turkije heeft u tevens een visum nodig. U dient het visum (een E-visum) voor vertrek aan te schaffen.

Corendon biedt u nu de mogelijkheid om uw visum makkelijk en veilig aan te schaffen via een betrouwbare partner in Nederland. Deze website is niet alleen in het Nederlands, maar biedt u ook meerdere betalingsmogelijkheden aan zoals bijvoorbeeld Ideal, Paypal en Mister Cash. De kosten van dit visum bedragen € 25,95 en u kunt dit visum aanvragen via www.visa4turkey.nl/corendon.

U kunt natuurlijk ook rechtstreeks op de Nederlandstalige site van het Turkse Ministerie van Toerisme de visums aanvragen. Houdt u er rekening mee dat u daar alleen met een creditcard kunt betalen. De kosten van dit visum bedragen $ 20,- en u kunt hiervoor terecht op: https://www.evisa.gov.tr/nl/.

Wanneer u uw visum heeft aangevraagd, wordt dit per e-mail naar u toegezonden. Het visum dient u uit te printen en mee te nemen naar Turkije. Let er voor beide websites op dat de naam wordt gebruikt, zoals die in het paspoort staat en dat de overige gegevens ook correct zijn. Wijzigingen zijn achteraf niet meer mogelijk.

U kunt eventueel een regulier visum kopen bij binnenkomst in Turkije, maar aanbevolen wordt het visum vóór vertrek aan te schaffen. Het papieren visum wordt tot nader order aan de grens verstrekt conform de huidige visumprocedure. De kosten bedragen € 25,- per visum. Houd rekening met lange wachtrijen aangezien er maar enkele verkooppunten beschikbaar zijn.