Je kunt altijd jouw vakantie omboeken of annuleren maar in dat geval gelden de reguliere voorwaarden. Op dit moment zijn er geen redenen waardoor vakanties kosteloos geannuleerd of omgeboekt kunnen worden. Ook de lockdown die op zaterdag 18 december 2021 werd afgekondigd is geen reden om kosteloos een vakantie te annuleren of om te boeken. De vakantie kan immers nog worden uitgevoerd, er wordt alleen een extra voorwaarde gesteld aan reizigers bij terugkeer in Nederland van buiten de Europese Unie of het Schengen-gebied.

Hieronder lees je onze voorwaarden rondom annuleren en omboeken:
• Je kunt tot zes weken voor vertrek je vakantie kosteloos omboeken. Meer informatie vind je ook op onze website: www.corendon.nl/garantie.
• Je kunt jouw vakantie annuleren volgens de reguliere annuleringsvoorwaarden. Deze vind je terug op onze algemene voorwaarden pagina. Neem in dat geval contact op met ons Contact Center.