Voor de meeste vakantielanden is het verplicht om voorafgaand aan de vakantie een PCR-test of een Antigeen Sneltest te laten afnemen. De Nederlandse overheid heeft bekendgemaakt dat zij de kosten voor deze testen óók bij vakanties met vertrek in september voor haar rekening neemt. Wanneer je je laat testen in de periode tot en met 30 september ’21 is een PCR-test of Antigeen Sneltest gratis. Reizigers die getest moeten worden ná 3o september komen niet in aanmerking voor een gratis test.

    • Wanneer je in aanmerking komt voor een gratis test, kun je die boeken via de overheidswebsite www.testenvoorjereis.nl.
    • Wanneer je getest moet worden voor een pakketreis met vertrek in de maand oktober dan vergoedt Corendon deze test. Voor meer informatie klik hier.
    • Wanneer je niet in aanmerking komt voor een gratis test, kun je tegen betaling een test boeken via onze site.
    • Wanneer je eerder bij Corendon een test geboekt en betaald hebt, en de datum waarop je je moet laten testen valt in de periode tot en met 30 september, dan krijg je je geld terug. Wij informeren je hier persoonlijk over per mail.