Wanneer je nog niet volledig bent gevaccineerd of hersteld bent van corona, moet je je voor Bulgarije vanaf 21 augustus voorafgaande aan je terugvlucht naar Nederland laten testen op je vakantiebestemming. Corendon regelt en betaalt tot en met 31 oktober 2021 deze test wanneer je een pakketreis hebt geboekt. Hieronder vind je alle testlocaties waar je als Corendon klant terecht kunt voor een gratis test. Uitgebreide informatie over de geldende maatregelen bij een vakantie naar Bulgarije vind je op onze maatregelen-pagina.

Testlocatie Bulgarije

  • Locatie: Je wordt getest in het hotel waar je verblijft.
  • Afspraak: Bij aankomst op de luchthaven van Bulgarije ontvang je een formulier van onze reisleiding. Wij vragen je dit formulier meteen in te vullen en weer in te leveren bij de reisleiding. Zij maken vervolgens een testafspraak voor jou bij Bulmedica. Twee dagen voor je terugreis vind je de testtijden terug op het informatiebord en/of de Corendon informatiemap in je hotel. Let op! Meld je dus altijd bij de reisleiding voor dit formulier, ook als je geen gebruikmaakt van de transfer.
  • Procedure: Meld je op de door de reisleiding geplande tijd en datum bij de testlocatie. De uitslag van de test ontvang je ter plaatse.
  • Belangrijke documenten: Neem altijd je paspoort/identiteitskaart mee evenals de boekingsbevestiging en terugreisticket van Corendon. Heb je geen bewijs dat je klant van Corendon bent, dan moet je ter plaatse zelf de test betalen.