Wanneer je nog niet volledig bent gevaccineerd of hersteld bent van corona, moet je je voorafgaande aan je terugvlucht naar Nederland laten testen op je vakantiebestemming.

Hieronder vind je alle testlocaties waar je als Corendon klant tegen betaling terecht kunt voor een test. Uitgebreide informatie over de geldende maatregelen bij een vakantie naar Curaçao vind je op onze maatregelen-pagina.

 • Locatie Curaçao: 
  • Corendon Mangrove (verblijf je in Corendon Mangrove, dan kun je je in het hotel laten testen)
   31 Pater Euwensweg, Willemstad
  • Papagayo Beach Hotel (verblijf je in Livingstone, laat je dan testen op de testlocatie in Papagayo Beach Hotel, tegenover Livingstone)
   Kaya Adriàtiko, Jan Thiel
  • Lions Dive Beach Hotel (verblijf je in Beach House of Curinjo, kies dan voor locatie Lions Dive bij registreren voor testafspraak), Bapor Kibrá
  • Kunuku Aqua Resort (verblijf je in Kunuku Aqua Resort, dan kun je je hier laten testen), Weg naar Westpunt, Tera Korá
 • Afspraak: Ga voor een afspraak naar www.covid19pcrtestcuracao.com om je te registreren voor de benodigde test. Voor een antigeentest (indien reizend met KLM) of PCR-test (indien reizend met Air Belgium), vul je alle gevraagde gegevens in en kies je bij locatie voor een van onderstaande locaties die voor jou van toepassing is. De antigeentest dient afgenomen te worden op de dag dat je vertrekt en de PCR-test op de dag vóórdat je vertrekt.
 • Procedure: 
  • Corendon Mangrove: Voor de antigeentest meld je je op de dag van je vertrek (nadat je je online hebt geregistreerd) tussen 08:00 en 09:00 uur op de testlocatie in je hotel. Voor de PCR-test meld je je op de dag vóór je vertrek (nadat je je online hebt geregistreerd) tussen 08:00 en 09:00 uur. De testresultaten ontvang je bijtijds voor je terugvlucht via e-mail.
  • Livingstone: Voor de antigeentest meld je je op de dag van je vertrek (nadat je je online hebt geregistreerd) tussen 08:00 en 09:00 uur op de testlocatie Papagayo Beach Hotel. Voor de PCR-test meld je je op de dag vóór je vertrek (nadat je je online hebt geregistreerd) tussen 08:00 en 09:00 uur. De testresultaten ontvang je bijtijds voor je terugvlucht via e-mail.
  • Beach House & Curinjo: Voor de antigeentest meld je je op de dag van je vertrek (nadat je je online hebt geregistreerd) tussen 08:00 en 09:00 uur op de testlocatie Lions Dive Beach Hotel. Voor de PCR-test meld je je op de dag vóór je vertrek (nadat je je online hebt geregistreerd) tussen 08:00 en 09:00 uur. De testresultaten ontvang je bijtijds voor je terugvlucht via e-mail.
  • Kunuku Aqua Resort: Voor de antigeentest meld je je op de dag van je vertrek (nadat je je online hebt geregistreerd) tussen 10:00-11:00 uur op de testlocatie in je hotel. Voor de PCR-test meld je je op de dag vóór je vertrek (nadat je je online hebt geregistreerd) tussen 10:00-11:00 uur. De testresultaten ontvang je bijtijds voor je terugvlucht via e-mail.
 • Belangrijke documenten: Neem altijd je voucher en paspoort/identiteitskaart mee evenals de boekingsbevestiging en terugreisticket van Corendon.