Wanneer je vanuit Turkije terugreist naar Nederland ben je verplicht om voorafgaande aan je terugvlucht een PCR-test af te laten nemen. Corendon regelt en betaalt tot en met 31 oktober 2021 deze test wanneer je een pakketreis hebt geboekt. Hieronder vind je alle testlocaties waar je als Corendon klant terecht kunt voor zo’n gratis test. Uitgebreide informatie over de geldende maatregelen bij een vakantie naar Turkije vind je op onze maatregelen-pagina.

Testlocatie Turkije

  • Locatie: Je kunt de PCR-test laten afnemen in het hotel waar je verblijft.
  • Afspraak: Via de organisatie Eurocross Turkije maak je een testafspraak via telefoonnummer +90 216 265 1591.
    Je kunt ook online een reservering maken; voor regio Turkse Rivièra via deze link: https://pcr.anatoliahospital.com/pcr?ref=f48e3a6d&lang=en
    Verblijf je aan de Egeïsche kust, dan kun je online een afspraak maken via: https://trgsaglik.com/en/pcr-test-application-form
  • Procedure: Voor de testafname komt een medewerker op een specifiek afgesproken tijdstip naar je hotel om de test af te nemen.
  • Belangrijke documenten: Neem altijd je paspoort/identiteitskaart en je hotelvoucher, boekingsbevestiging of terugreisticket mee! Heb je geen bewijs dat je klant van Corendon bent, dan moet je ter plaatse zelf de test betalen.