• Op dit moment is het erg druk op ons Contact Center. De wachtrijen zijn helaas langer dan je van ons gewend bent, vanwege de vele vragen die klanten momenteel hebben over hun vakantie. We verzoeken iedereen met klem om éérst op onze website te kijken of het antwoord daar te vinden is.  Over vrijwel elk onderwerp hebben we uitgebreide informatie op onze site staan en op deze manier heb je veel sneller uw antwoord dan wanneer je ons telefonisch benadert.
  • Wanneer de wachtrijen té lang worden, begrenzen we ze en kun je niet in de wachtrij aansluiten. Dit melden we je in dat geval en je kunt het dan desgewenst later nog eens proberen.
  • Daarnaast lukt het momenteel vanuit sommige telefoonproviders niet om verbinding te maken met ons Contact Center. In plaats van dat je in de wachtrij aansluit, wordt de verbinding verbroken zonder dat hierbij uitleg wordt gegeven. We werken er hard aan om dit probleem op te lossen maar het is nu nog niet duidelijk waarom dit gebeurt. Wanneer dit jou gebeurt, verzoeken wij je ons zo mogelijk te bellen via een andere provider. Ook kun je jouw vraag via Facebook aan ons stellen.