Ja, je kunt op elk moment een boeking maken naar een bestemming met een oranje reisadvies. Wanneer we de reis toch moeten annuleren heb je twee keuzes: we boeken jouw vakantie om naar een andere bestemming of je krijgt de door jou betaalde reissom binnen twee weken terug. Ook als we de reis laten doorgaan, maar jij vanwege het oranje reisadvies toch niet wilt gaan, kun je er voor kiezen alsnog om te boeken of te annuleren. Hiervoor gelden dan wel onze reguliere voorwaarden. Het omboeken gebeurt op basis van de actuele prijs van de nieuwe reis op onze website. Wanneer deze hoger uitvalt dan de oorspronkelijke reissom betaal je het verschil bij. Wanneer de nieuwe prijs lager uitkomt, krijg je het verschil van ons terug. Houd rekening met de geldende maatregelen. Check hiervoor regelmatig onze website en kijk voor het actuele reisadvies van de overheid voor jouw vakantiebestemming op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen.