Dit hangt af van uw vertrekdatum. Normaal gesproken betaalt u zes weken voor vertrek het restbedrag van uw vakantie. Tegelijkertijd is het nog onzeker of uw reis op korte termijn kan doorgaan. Dit is afhankelijk van de maatregelen die op dat moment in Nederland gelden, maar ook op uw vakantiebestemming. Als u nu uw restbetaling zou doen, bestaat de mogelijkheid dat we u alleen kunnen terugbetalen in de vorm van een voucher als we onverhoopt uw reis toch zouden moeten annuleren. We begrijpen dat u onder deze omstandigheden uw restbetaling daarom liever later wilt voldoen. Daarom hebben we besloten dat we flexibel met de termijnen voor het betalen omgaan, met uitzondering van boekingen van vakanties in Nederland.

  • Wanneer uw vakantie naar Turkije en Spanje (inclusief Ibiza, Mallorca en de Canarische Eilanden) een vertrekdatum heeft tot en met 31 oktober 2020, dan betaalt u twee weken voor vertrek het restbedrag, in plaats van de reguliere zes weken.
  • Voor alle overige bestemmingen en de vertrekdata na 31 oktober 2020 geldt de reguliere termijn van zes weken.