De chartermaatschappijen waarmee wij vliegen bieden op alle vluchten een à-la-carteservice aan. Dit is een cateringservice, tegen betaling, waarbij het cabinepersoneel langskomt met een uitgebreid assortiment aan koude en/of warme snacks, maaltijden en (fris)dranken. Aan boord van Corendon Dutch Airlines kun je alleen pinnen of met creditcard betalen. Contant betalen is niet mogelijk. Op een vlucht van Corendon Airlines kun je pinnen, contant (euro’s) of met creditcard betalen. Op vluchten van Transavia kun je vanaf 30 maart 2020 uitsluitend met pinpas, creditcard of Apple/Samsung Pay betalen.
Wanneer je met KLM vliegt, is de catering tijdens de vlucht inbegrepen.

Op onze vluchten naar Brazilië met Corendon Dutch Airlines is op de heen- en terugvlucht is een gratis maaltijd met drankje (koffie, thee, water of fris) en een snack met drankje (koffie, thee, water of fris) inbegrepen. Daarnaast kun je tijdens de vlucht tegen betaling drankjes of snacks bestellen van het à-la-cartemenu.