The making of… Ibiza hotel Marble Stella Maris

3

Ons inspiratieteam heeft afgelopen week een bezoek gebracht aan het renovatieproject van Marble Stella Maris Ibiza om de vorderingen van de verbouwing te bekijken en dit met jullie te delen.

Vanaf het vliegveld reden we in krap 25 minuten naar het complex waar de verbouwing in volle gang is. Dagelijks zijn tientallen bouwvakkers druk in de weer om de accommodatie te verbouwen tot een hip en trendy hotel waar iedereen zich thuis zal voelen. En dat lukt tot nu toe heel goed!

Nieuwsgierig wandelen we over het complex en wat we zien bevalt ons. Op dit moment worden alle kamers volledig gestript en opnieuw ingericht. Denk: linnen look, lichte zandkleuren en stoere materialen. De oorspronkelijke typische Ibiza stijl komt zo helemaal terug in het interieur en geven je meteen dat relaxte Ibiza gevoel. We zien onszelf hier al helemaal zitten!

Ook de openbare ruimtes ondergaan een complete make-over. Zo worden de eerste contouren van onze nieuwe lobby al zichtbaar, waar straks iedereen zal inchecken. Niet alleen de gebouwen worden onder handen genomen, ook de geweldige tuin met een oppervlakte van meer dan 60.000 vierkante meter wordt compleet gerestyled.
Diverse tuinmannen zijn dagelijks bezig met het herindelen en opknappen van dit mediterrane paradijsje in wording. Zo worden bomen en palmen gesnoeid en nieuwe frisgroene beplanting geplaatst. Een hele klus voor de mannen. Wij zijn benieuwd naar het eindresultaat!

Ben je nieuwsgierig naar de vorderingen van de verbouwing van hotel Marble Stella Maris? Houd dan de komende weken ons inspiratieblog in de gaten voor updates rondom de verbouwing van dit unieke hotel.