Hotel in het zonnetje: Green Nature Diamond

0

Het luxe Green Nature Diamond opende in juni 2014 haar deuren. Hierdoor is het hotel heerlijk modern en van alle gemakken voorzien. Het hotel ligt aan de Egeïsche kust in het Turkse Marmaris en je bent hier verzekerd van een perfecte temperatuur. Het strand ligt letterlijk voor de deur. Hoe heerlijk is dat?! Laat de vakantie maar snel beginnen!

Marmaris is een supergezellige badplaats langs de enorm lange kuststrook van Turkije. Aan de grote haven vind je ontelbaar veel leuke restaurants, bars en terrassen en het is dan ook zeker een aanrader om het centrum van deze leuke stad een dag te bezoeken. Ben je geïnteresseerd in de geschiedenis en cultuur van Turkije? Ook dan is Marmaris ontzettend leuk: in de oude stadskern zijn allerlei 16e eeuwse monumenten en gebouwen te bezichtigen.

 marmaris

Faciliteiten bij Green Nature Diamond

Bij de bouw van dit nieuwe hotel is werkelijk overal aan gedacht. In de groene tuin van Green Nature Diamond ligt een schitterend zwembad op je te wachten. Spreid je handdoek op één van de vele bedjes, bestel een lekker drankje en geniet van de heerlijke Turkse zon. Neem ook gerust een duik in het fijne binnenzwembad.

green-diamond-zwembad

green-diamond-overzicht

Natuurlijk zijn er ook allerlei sportieve activiteiten te ondernemen bij Green Nature Diamond. Wat dacht je van een potje tafeltennis, darts, waterpolo, aerobics of watergymnastiek? Als je liever individueel bezig bent, kun je ervoor kiezen om te trainen in de fitnessruimte. Verder worden op het strand voor het hotel (tegen betaling) de leukste watersporten aangeboden.

green-diamond-gym

Wie volledig tot rust wil komen tijdens de vakantie is van harte uitgenodigd om een bezoekje te brengen aan het prachtige Wellness center. Hier mag je gebruik maken van de sauna, het stoombad, Turks bad en de jacuzzi. Verder kun je hier ook een ontspannende massage boeken. Geniet!

green-diamond-spa

Natuurlijk wordt er bij Green Nature Diamond ook aan de kinderen gedacht. Voor kinderen tussen 4 en 12 jaar is er een gezellige miniclub. Verder kunnen zij spelen in het speeltuintje of lekker dansen tijdens de minidisco. Bij het zwembad zijn daarnaast meerdere leuke glijbanen te vinden. De kids vermaken zich hier de hele dag!

Het verblijf

Je verblijft bij Green Nature Diamond op basis van All Inclusive. Dit betekent dat je drie keer per dag plaats mag nemen in het buffetrestaurant of in één van de 4 à-la-carte restaurants. Daarnaast worden er de hele dag door de lekkerste snacks en tussendoortjes geserveerd. Het hotel heeft maar liefst 9 bars, dus een verfrissend drankje of een kop koffie zijn altijd dichtbij.

green-diamond-buffet

Een vakantie bij Green Nature Diamond is er eentje om nooit te vergeten. Geniet van alle faciliteiten die het hotel te bieden heeft en ga op ontdekkingstocht door het leuke Marmaris. Wanneer kunnen we jou bij dit heerlijke hotel verwelkomen?

No comments