Corendon medewerker Marijke presenteert het Griekse eiland Corfu

Corendon medewerkers presenteren hun favoriete vakantiebestemming. Dit keer neemt Contact Center information Officer Marijke je mee naar het prachtige Griekse eiland Corfu. Benieuwd naar deze unieke vakantiebestemming? Lees dan snel verder en ontdek alle must-sees die niet op jouw wensenlijst mogen ontbreken.

Naam:

Marijke Vloon

Functie binnen Corendon:

Contact Center Information Officer

Favoriete vakantiebestemming:

Corfu, Griekenland

Type vakantie:

Familievakantie/met partner

 

Wat maakt Corfu zo speciaal voor jou?

Corfu heeft voor ieder wat wils. Het is het groenste eiland van Griekenland waar veel te beleven is. Je kunt er genieten van lokale gerechten bij authentieke Griekse restaurants en de lekkerste ouzo drinken.

Wie zou je Corfu aanraden?

De vakantiebestemming Corfu is voor iedere doelgroep een fijne bestemming. Voor de natuurliefhebber, als je wilt relaxen of een combinatie hiervan.

Wat moet je gedaan hebben op Corfu?

Huur voordelig een auto en toer door de prachtige natuur, langs fantastische stranden en door schilderachtige dorpjes. Als je een vliegtuigspotter bent, is het een aanrader om aan het einde van de dag richting de luchthaven te gaan waar je de vliegtuigen bijna kunt aanraken langs de baan.

Heb je nog tips voor een geweldige vakantie op Corfu?

Een absoluut hoogtepunt is Corfu-stad, één van de leukste en mooiste steden van de Griekse eilanden met fraaie forten, huizen in Venetiaanse stijl, historische pleinen, smalle steegjes en gezellige terrasjes. Voor gezinnen met kinderen is een dagje Aqualand super. Vergeet niet een fles olijfolie of handgemaakt souvenir van olijfbomenhout mee naar huis te nemen.

Geniet van al het moois om je heen!

 

Wil jij ook een strandvakantie combineren met de leukste uitstapjes? Ontdek dan zelf het veelzijdige Corfu. Bekijk snel ons uitgebreide aanbod, kies je favoriete accommodatie en vier vakantie zoals een vakantie hoort te zijn!

Vertel anderen over dit artikel!
Avatar foto

Redactie