5 resorts in Turkije met fantastische restaurants

1

Een goed boek lezen aan het strand, ravotten in het zwembad, cultuur snuiven in een oude ruïne of avontuurlijke excursies in de binnenlanden van Turkije. Zomaar wat activiteiten die je op een gemiddelde vakantiedag in Turkije kunt doen. Al deze activiteiten kosten energie en energie krijg je van eten. Het eten op jouw vakantielocatie is dus van enorm groot belang. Deze vijf resorts in Turkije snappen dat en zorgen daarom voor fantastische maaltijden. En het mooiste is, het grootste gedeelte van het eten en drinken is All Inclusive!

Utopia World – Alanya

utopia world
Bij Utopia World kun je op verschillende locaties heerlijk eten. Er is een buffetrestaurant en daarnaast een aantal restaurants met keuzemenu. Zo kun je kiezen uit een Turks, Italiaans of visrestaurant met de heerlijkste gerechten waarbij je je vingers aflikt. Op dit resort vind je vier bars, waar je 24/7 drankjes kunt bestellen, maar ook op de kamer kun je gebruikmaken van de minibar die dagelijks wordt bijgevuld met fis, bier en water.

Royal Alhambra Palace – Side

royal alhambra palace
In het Royal Alhambra Palace vormt het grote restaurant het centrum waar je de hele dag terecht kunt om te eten. Hier worden het ontbijt, de lunch en het diner geserveerd. De koks doen elke dag hun best om het eten niet alleen lekker te laten smaken, maar het ook op een fantastische manier te presenteren. Naast het grote restaurant, dat bij het All Inclusive pakket hoort, is er ook een aantal à-la-carterestaurants en op verschillende locaties in het hotel vind je bars en snackbars waar je tussendoortjes en drinken kunt bestellen.

Palm Wings – Kusadasi

palm wings kusadasi
Bij Palm Wings in Kusadasi geniet je van de heerlijkste gerechten. Het eten is altijd gevarieerd samengesteld door de koks van dit uitstekende hotel. Er is zoveel keus dat het verstandig is om eerst een rondje te lopen voordat je besluit wat je op je bord gaat scheppen. Anders sta je te lang te twijfelen en is het eten al koud voordat je bij je tafel bent. Voor de afwisseling kun je 1 keer per week gratis eten in een van de à-la-carterestaurants.

Montana Pine Resort – Fethiye

montana pine resort
Dit hotel heeft een buffet- en een à-la-carterestaurant waardoor er meer dan genoeg keus en variatie aan eten is tijdens je vakantie. Vooral het dessertbuffet bij het Montana Pine Resort is een lust voor het oog en zorgt zeker voor een smaakexplosie voor op je tong. ’s Avonds kun je in een van de drie bars gezellig een drankje drinken en genieten van lokale snacks.

Titanic Deluxe – Belek

titanic deluxe
Het eten en drinken bij Titanic Deluxe in Belek kun je gerust ‘DELUXE’ noemen. Het buffet wordt elke dag royaal gevuld voor het ontbijt, de lunch en het diner. Je mag één keer per week gratis eten in één van de à-la-carterestaurants in het hotel. Als je een dagprogramma hebt waardoor je geen gebruik kunt maken van de lunch, laat dit dan even weten. Het hotel maakt dan met plezier een lunchpakketje voor jou en je gezin klaar! Bij terugkomst geniet je van een van de vele cocktails die zijn inbegrepen bij je super All Inclusive boeking!

1 bericht

Post a new comment